NoutĂŢi Heltah Skeltah

10.01.2017: În urmă cu 22 de ani, Smif-N-Wessun lansau albumul intitulat „Dah Shinin’”!10.01.2017: În urmă cu 22 de ani, Smif-N-Wessun lansau albumul intitulat „Dah Shinin’”!

Smif-N-Wessun

 La doi ani de la apariția lor în cadrul materialului „Enta Da Stage”, Smif-N-Wessun au lansat primul lor material, cu ajutorul căruia își făceau debutul pe scena hip hop-ului.

08.08.2016: Se împlinește un an de la moartea lui Sean Price!08.08.2016: Se împlinește un an de la moartea lui Sean Price!

Sursă foto: okayplayer.com
 În urmă cu un an, pe data de 8 august, Sean Price deceda în timpul somnului, la vârsta de 43 de ani.

Rock (Heltah Skeltah) – Da Streets Want BloodRock (Heltah Skeltah) – Da Streets Want Blood

O piesă lansată de curând care merită adusă în atenția ascultătorilor este cea care poartă numele de „Da Streets Want Blood”. Aceasta poartă semnătura lui Rock (cunoscut și ca Rockness Monsta) și reprezintă un tribut pentru tot ce a reprezentat colegul său Sean Price pentru el.

A murit Sean Price!A murit Sean Price!

 De obicei, sunt obișnuit să vă ofer informații pozitive, dar de această dată vin cu o veste proastă. Sean DeJean Price, sau mult mai cunoscut doar ca Sean Price, s-a stins din viață, ieri, la vârsta de 43 de ani.

Rock – Drop EmRock – Drop Em

Rock (Heltah Skeltah) ne face cadou in aceasta dimineata o noua piesa. Aceasta poarta numele de „Drop Em” si va fi inclusa pe viitoarea compilatie a Coalmine Records ce se va numi „Unearthed”. Melodia a fost produsa de BeanOne si poate fi ascultata putin mai jos.

Rock (of Heltah Skeltah) – Monsta’s BallRock (of Heltah Skeltah) – Monsta’s Ball

De cand a murit Tupac, Suge White nu a mai avut acelasi succes cu tinerii artisti pe care ii promoveaza. Acesta incearca din rasputeri sa sparga piesa cu Rock.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..