NoutĂŢi hip hop

Află care sunt artiștii confirmați pentru scena hip-hop din cadrul Airfield Festival 2017!Află care sunt artiștii confirmați pentru scena hip-hop din cadrul Airfield Festival 2017!

Airfield Festival 2017
  Pe parcursul zilei de ieri, v-am adus la cunoștință faptul că Dope D.O.D. urmează să concerteze în cadrul Airfield Festival 2017. Deși acest lucru nu era confirmat în mod oficial de organizatorii festivalului, acum informația este sigură.

MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)

Muze
  La începutul anotimpului rece, trupa MUZE încălzește publicul cu vibe-uri de vară în videoclipul piesei Cele 4, primul single de pe materialul aflat în lucru.

Brain Potion: „Teatrul e destinația mea de evadare interioară” (AUDIO)Brain Potion: „Teatrul e destinația mea de evadare interioară” (AUDIO)

La scurt timp după lansarea piesei „Pe muzica lui Ray”, Brain Potion revine cu o nouă piesă. Așa cum ne-a obișnut până acum, Brain Potion a creat instrumentalul, artwork-ul și versurile pentru piesa „Teatru”.
„Bucata asta este ceva extrem de personal.

Trei legende ale dansului american vin în București!Trei legende ale dansului american vin în București!

 De la coregrafii pentru Michael Jackson, Whitney Houston  sau Will Smith până la ateliere de dans în România
 Suga Pop, Buddha Stretch & Henry Link – Elite Force Workshop | 12-14 feb.

Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!Buddha Stretch, primul coregraf de Hip-Hop din lume, va susține un workshop la Artizthick Center în București!

Se deschide un nou studio de dans în București! Artizthick Center, situat în Calea Floreasca nr.

Poți să te hotărăști dacă dai diss sau dai cu pace?Poți să te hotărăști dacă dai diss sau dai cu pace?

 Pot să mă numesc redactor? Cred că da, având în vedere faptul că mă încadrez în definiția acestui cuvânt. În regulă. Ca și redactor, am avut parte de foarte multe solicitări cu privire la secțiunea de promovare a site-ului nostru.

DJ & Dancers Unite: DJ Antenna & Frontline Crew – Dans Pătaru (Funny & Famous Project)DJ & Dancers Unite: DJ Antenna & Frontline Crew – Dans Pătaru (Funny & Famous Project)

DJ Antenna și trupa de dans Frontline lansează un produs inedit: colaborarea live dintre DJ și dansatori, imortalizată într-o serie de clipuri YouTube.

Video: Brain Potion X Ars – Ciluială (feat. Mihai Sorohan)Video: Brain Potion X Ars – Ciluială (feat. Mihai Sorohan)

La câteva zile după ce a lansat brand-ul de streetwear Molie, alături de Elena Diana Răduț, Brain Potion revine cu un nou proiect muzical.

Mai nou, doar în România mai există hip hop.Mai nou, doar în România mai există hip hop.

 Când am discutat despre lipsa de cultură sau indiferența ascultătorilor români de hip hop, față de cultura respectivă, am încercat să scot în evidență faptul că oamenii nu cunosc nici măcar trecutul acesteia, începuturile sau adevărații reprezentanți (din rap măcar), motiv pent..

Streetwear românesc cu suflet: descoperă noul brand MOLIEStreetwear românesc cu suflet: descoperă noul brand MOLIE

Molie este un brand autohton de streetwear care vizează oamenii ce-și transportă arta în rucsac, muzica de suflet în căști și peisajul urban pe tricouri.

Breakin’ Factory – Concert Macanache, BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & MoreBreakin’ Factory – Concert Macanache, BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & More

Breakin’ Factory este conceput cu scopul de a sprijini activitățile urbane și de a mobiliza întreaga comunitate de dansatori, copii, amatori sau pro.
Pe terasa Colectiv se va desfășura a 3-a ediție de BREAKIN’BATTLE competite de 3vs3 și 2vs2.

Interviu: NCTK „E simplu, poți să recunoști criticul prost când începe să discute rapper-ul și nu rap-ul.”Interviu: NCTK „E simplu, poți să recunoști criticul prost când începe să discute rapper-ul și nu rap-ul.”

 Textul lui e tehnică, nu știai? Dacă nu, oricum ai aflat în momentul în care i-ai ascultat măcar o piesă.

Finaliștii Românii au talent Bogdan Bolohan și KID A te invită să înveți să dansezi alături de ei la CLUJ!Finaliștii Românii au talent Bogdan Bolohan și KID A te invită să înveți să dansezi alături de ei la CLUJ!

Finaliștii Românii au talent 2015, Bogdan Bolohan și KID A, vor susține două ateliere de dans inedite în Cluj! Vino și tu să înveți să dansezi alături de ei pe 11 și 12 iulie, la Genessis Dance Studio, pe Strada Victor Babeș, nr. 3 (în curte).

CONSTANȚA: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 4 și 5 iulie!CONSTANȚA: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 4 și 5 iulie!

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Constanța! După ce a susținut primul workshop din turneul național „Expression of Liberty” duminică în București, Bogdan sosește în acest weekend în Constanța, unde îi..

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part.4)Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part.4)

La începutul acestui an, echipa BlackSheepSound a lansat un editorial intitulat „Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..