NoutĂŢi hip

Video: raku – ZorileVideo: raku – Zorile

raku ne oferă ”Zorile”, o piesă extrasă de pe cel mai recent material al său intitulat ”7”.

raku feat. Hip – Rep industrialraku feat. Hip – Rep industrial

raku a lansat astăzi pe canalul său oficial de Youtube o piesă mai veche, extrasă de pe cel de-al treilea material al său intitulat ”Emite semnale”. Bucata poartă numele de ”Rep industrial” și este o colaborare cu Hip, fiind numărul 18 în tracklist-ul albumului.

CenzuraH – Vocile noptii (feat. Brugner, Swoad, Adela & Dj Dox)CenzuraH – Vocile noptii (feat. Brugner, Swoad, Adela & Dj Dox)

CenzuraH se tine de promisiunea facuta pe contul sau oficial de Facebook si lanseaza astazi piesa „Vocile noptii”. Melodia este realizata alaturi de Brugner, Swoad, Adela si Dj Dox.

CenzuraH – Trecem peste (feat. Zmili)CenzuraH – Trecem peste (feat. Zmili)

Poate ca si tie ti se intampla si tie, uneori, sa traiesti dezamagiri atunci cand te astepti mai putin. Picam si ne ridicam, imediat sau atunci cand realizam ca trebuie sa „Trecem peste”. CenzuraH si Zmili ne explica cum trec ei peste, in stilul lor caracteristic: in versuri.

CenzuraH – Moneyfest (feat. Udo & Shole)CenzuraH – Moneyfest (feat. Udo & Shole)

Pe contul de YouTube al celor de la Unic Production a aparut in aceasta seara o noua piesa de pe cel mai recent album semnat CenzuraH, denumit „Lumi Diferite”.

CenzuraH – Departe de toti (feat. Aforic si Zmili)CenzuraH – Departe de toti (feat. Aforic si Zmili)

Dupa ce zilele trecute va invitam sa ascultati piesa „Tot aici” feat. Carbon, astazi CenzuraH scoate la lumina inca o piesa de pe cel mai recent album lansat de el denumit „Lumi diferite”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..