NoutĂŢi iasi

Faust pornește într-un nou turneu de concerte prin țară: află orașele!Faust pornește într-un nou turneu de concerte prin țară: află orașele!

Faust
  Odată cu dezvăluirea tracklist-ului viitorului său material, dar și a zilei în care acesta va fi lansat în mediul online, Faust a publicat numele primelor orașe în cadrul cărora va concerta. După cum vă puteți da seama, evenimentele reprezintă concerte de lansare.

Concert: Kazi Ploae @ Iași – 10.03.2017Concert: Kazi Ploae @ Iași – 10.03.2017

Kazi Ploae

Kazi Ploae a anunțat primul său concert de anul acesta, concert ce va avea loc în Iași, pe data de 10 martie. Locația evenimentului va fi Club Underground, unde accesul se va face începând cu ora 21:00.

Turneu: Concerte de lansare pentru materialu Rotaru – Unitate, în luna maiTurneu: Concerte de lansare pentru materialu Rotaru – Unitate, în luna mai

 Materialul „Unitate” realizat de către Rotaru în colaborare cu Kritiku, care acum câteva ore a devenit disponibil pentru a fi descărcat, va beneficia în luna mai de un turneu de promovare pentru patru orașe din România.

Omu Gnom a dezvăluit lista orașelor în cadrul cărora urmează să își susțină următoarele concerte!Omu Gnom a dezvăluit lista orașelor în cadrul cărora urmează să își susțină următoarele concerte!

 După cum bine știți, Omu Gnom a călătorit prin țară în ultima perioadă de timp, cu scopul de a susține concerte în diferite orașe de pe teritoriul acesteia, majoritatea promovând cel mai nou material al său, intitulat „!?”.

TheJam TOUR: Lansare Cedry2k – „România furată” și ALAN & KEPA – „OXIGEN” @ Iași – 01.04.2016TheJam TOUR: Lansare Cedry2k – „România furată” și ALAN & KEPA – „OXIGEN” @ Iași – 01.04.2016

 După evenimentul de pe ieri ce a avut loc în Brașov, „caravana” theJam merge spre Iași și va ajunge pe data de 1 aprilie, fără nicio păcăleală!
 Formula celor care vor urca pe scenă pentru lansarea albumelor, și anume Cedy2k și ALAN & KEPA, se respectă ca în cazul preceden..

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundRecenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!Faust, Phunk B și Dspekt vor susține trei concerte în estul țării!

 Trei MC talentați, Faust, Phunk B și Dspekt vor concerte în trei orașe din țară și anume:

11 decembrie – Club Dublin – Bârlad, invitați Zona51 și Subasediu – ora 21:30
12 decembrie – Bibliotheque PUB – Iași, gazdă: Gras și invitați: Tesla Cilum, Lup, ..

Concert: Lansare album El Nino – „Onoarea înainte de toate” @ Iași – 30.10.2015Concert: Lansare album El Nino – „Onoarea înainte de toate” @ Iași – 30.10.2015

 El Nino va susține un concert de lansare al celui mai recent material al său, ce poartă numele de „Onoarea înainte de toate”, pe data de 30 octombrie, în Underground Pub din Iași. Evenimentul va începe la ora 20:30, prețul unui bilet fiind de 15 ron.

Omu Gnom pleacă într-un turneu prin țară!Omu Gnom pleacă într-un turneu prin țară!

 Pe data de 15 mai a acestui an, Omu Gnom a lansat cel mai recent material al său, ce poartă numele de „!?”. Având în vedere faptul că discutăm despre un artist foarte apreciat în hip hop-ul românesc, albumul său s-a bucurat de reacția pozitivă a publicului.

Află numele orașelor în care Chimie va lansa noul său material!Află numele orașelor în care Chimie va lansa noul său material!

 După cum v-am anunțat, Chimie a oferit ascultătorilor săi oportunitatea ca aceștia să își poată achiziționa noul său material, intitulat „BioChimie (Vol.1)”, din cadrul magazinul său online.

Lansare: Best of…10 ani de Dragonu AKA 47 (Dublu CD) @ Suceava – 09.10.2015Lansare: Best of…10 ani de Dragonu AKA 47 (Dublu CD) @ Suceava – 09.10.2015

 Dragonu AKA 47 își continuă drumul prin țară și ajunge, în această seară, în Suceva. Artistul va susține un concert de lansare al noului său material care include cele mai bune piese din cariera acestuia. Evenimentul se va desfășura în Strikers club, începând cu ora 21:00.

Află dacă orașul tău se află pe lista turneului de concerte pe care Dragonu AKA 47 îl susține în această lună!Află dacă orașul tău se află pe lista turneului de concerte pe care Dragonu AKA 47 îl susține în această lună!

 După cum bine știți, Dragonu AKA 47 a anunțat lansarea unui material ce conține un dublu CD pe care există cele mai bune piese ale acestuia, din anul 2005, până în prezent. Primul eveniment de lansare a avut loc pe data de 4 octombrie, în clubul Colectiv, din București.

IAȘI: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 18 iulie!IAȘI: Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 18 iulie!

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Iași! După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 18 iulie în Iași, unde îi va î..

Promovare: Billiarch Beats – Angry violinsPromovare: Billiarch Beats – Angry violins

Cunoaștem cu toții importanța producătorilor în cadrul„procesului de creație” al pieselor pe care le ascultăm zi de zi. Rolul acestora este unul considerabil, deoarece beat-ul este cel care merge mână-n mână cu versurile.

Ateliere de Creație urmează să ajungă în Cluj-Napoca, Botoșani și Iași!Ateliere de Creație urmează să ajungă în Cluj-Napoca, Botoșani și Iași!

După cum puteți observa în imaginea de mai sus, băieții de la Ateliere de Creație își continuă turneul de promovare al noului lor material și urmează să ajungă în Cluj-Napoca, Botoșani și Iași.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..