NoutĂŢi Ill Bill

Grupul Heavy Metal Kings a lansat un nou album, alături de un nou videoclip!Grupul Heavy Metal Kings a lansat un nou album, alături de un nou videoclip!

Heavy Metal Kings

 Încă din luna februarie a anului curent, Vinnie Paz a anunțat apariția unui nou material alături de Ill Bill, în numele grupului Heavy Metal Kings. Deși lansarea sa era programată pentru primăvară, aceasta a avut loc pe parcursul zilei de ieri, 27 octombrie.

Album: Heavy Metal Kings – „Black God White Devil” (Copertă)Album: Heavy Metal Kings – „Black God White Devil” (Copertă)

Heavy Metal Kings
  Pe parcursul ultimilor ani, grupul Heavy Metal Kings a anunțat lansarea unui nou album. Este vorba despre „Black God White Devil”, a cărui copertă poate fi vizionată mai sus.

Video: Vinnie Paz vorbește despre viitorul album al JMT, Heavy Metal Kings 2 și alte subiecte!Video: Vinnie Paz vorbește despre viitorul album al JMT, Heavy Metal Kings 2 și alte subiecte!

Vinnie Paz

 În toamna anului 2016, vă anunțam că urmează să apară două noi materiale în cadrul cărora Vinnie Paz este implicat. Este vorba despre un nou album din partea trupelor Jedi Mind Tricks și Heavy Metal Kings.

Album: La Coka Nostra – „To Thine Own Self Be True” (Cumpără / Ascultă)Album: La Coka Nostra – „To Thine Own Self Be True” (Cumpără / Ascultă)

  Grupul La Coka Nostra, format din Slaine, Ill Bill, Danny Boy și DJ Lethal, a lansat noul album denumit „To Thine Own Self Be True”, care este compus din 12 piese.

Slaine oferă detalii referitoare la viitorul videoclip pe care grupul La Coka Nostra îl va lansa!Slaine oferă detalii referitoare la viitorul videoclip pe care grupul La Coka Nostra îl va lansa!

  Pe parcursul acestei toamne, grupul La Coka Nostra a lansat două noi piese extrase din cadrul viitorului material denumit „To Thine Own Self Be True”, aceastea fiind intitulate „Stay True”, respectiv „Waging War”, cea din urmă având parte și de un videoclip.

Vinnie Paz și C-Lance au dezvăluit noi informații despre viitoare albume!Vinnie Paz și C-Lance au dezvăluit noi informații despre viitoare albume!

 Toamna acestui an va găzdui lansarea unui nou material din partea lui Vinnie Paz, album intitulat „The Cornerstone of the Corner Store”, despre care ați putut afla destule informații prin intermediul unor articole anterioare, printre care se numără și data lansării sale, și anume 28 o..

19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”

Sursă foto: hiphopdx.com
 „Servants in Heaven, Kings in Hell” este denumirea celui de-al cincilea material al grupului Jedi Mind Tricks, lansarea sa având loc pe data de 19 septembrie a anului 2006, prin intermediul Babygrande Records.

La Coka Nostra – Stay TrueLa Coka Nostra – Stay True

  Au trecut patru ani de la ultimele materiale lansate de către La Coka Nostra, mai precis „The Maple Leaf Massacre” și „Masters of the Dark Arts”, care s-au dovedit a fi apreciate de către ascultătorii de rap din străinătate.

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

ILL BILL a lansat un nou album!ILL BILL a lansat un nou album!

 Pe data de zece iunie a acestui an, ILL BILL a lansat noul său material intitulat „Septagram”, acesta reprezentând albumul solo cu numărul patru din discografia artistului respectiv.

Vinnie Paz vorbește despre viitorul său LP!Vinnie Paz vorbește despre viitorul său LP!

 Probabil că toți cei care accesează acest articol știu cine este Vinnie Paz și cât de complexă este cariera sa muzicală, motiv pentru care mă simt nevoit să anunț faptul că artistul a oferit primele detalii referitoare la viitorul său LP, intitulat „The Cornerstone of the Corner St..

A murit Sean Price!A murit Sean Price!

 De obicei, sunt obișnuit să vă ofer informații pozitive, dar de această dată vin cu o veste proastă. Sean DeJean Price, sau mult mai cunoscut doar ca Sean Price, s-a stins din viață, ieri, la vârsta de 43 de ani.

Loki @ BlackSheepSound.roLoki @ BlackSheepSound.ro

Ne place să colaborăm cu artiștii de peste ocean, iar după B-Real am luat legătura cu Loki, care tocmai a lansat noul său videoclip la piesa ”Out of my mind”, ce este în colaborare cu ILL BILL, membru La Coka Nostra, Sick Jacken și Jaysaun.

Video: LOKI ft. Sick Jacken, ILL BILL & Jaysaun – Out of my mindVideo: LOKI ft. Sick Jacken, ILL BILL & Jaysaun – Out of my mind

LOKI lanesează noul său videoclip în colaborare cu Sick Jacken (The Psycho Realm), ILL BILL (La Coka Nostra/Non-Phixion) și Jaysaun (Special Teamz).
Piesa se numește ”Out of my mind” și vine alături de o producție asigurată de Loki alături de J-DOG din Ungaria.

Video: Serial Killers – No Comin’ BackVideo: Serial Killers – No Comin’ Back

Cine s-ar fi așteptat ca acești artiști să formeze o trupă? Cu siguranță nu eu însă pot să afirm faptul că este una dintre cele mai furmoase surprize din hip hop-ul străin.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..