NoutĂŢi Illinformed

Video: Fliptrix – Astral PlainingVideo: Fliptrix – Astral Plaining

Fliptrix

La scurt timp de la lansarea videoclipului animat realizat pentru piesa intitulată „The Lion’s Den”, Fliptrix revine cu videoclipul unei alte piese extrase din cadrul aceluiași material.

Video: Fliptrix – The Lion’s DenVideo: Fliptrix – The Lion’s Den

Fliptrix

 La aproape o lună scursă de la lansarea piesei intitulate „One Time”, MC-ul britanic Fliptrix revine cu o nouă piesă. Aceasta face parte, de asemenea, din cadrul tracklist-ului albumului „Patterns Of Escapism”, lansat pe parcursul anului precedent.

Fliptrix – One TimeFliptrix – One Time

Fliptrix

 La scurt timp de la lansarea videoclipului piesei „Smoke Lingers Always”, Fliptrix revine cu o nouă piesă. Aceasta face parte din tracklist-ul albumului „Patterns of Escapism”, la fel ca și cea de care este precedată.

Video: Fliptrix – Smoke Lingers Always feat. King KashmereVideo: Fliptrix – Smoke Lingers Always feat. King Kashmere

 O altă piesă extrasă din cadrul celui mai recent album lansat de către Fliptrix este cea intitulată „Smoke Lingers Away”, pe care artistul britanic a realizat-o alături de King Kashmere.

Video: Fliptrix – Thunder CloudsVideo: Fliptrix – Thunder Clouds

  „Thunder Clouds” este denumirea piesei cu numărul șase din cadrul noului album pe care Fliptrix se pregătește să îl lanseze în această lună.

Video: Fliptrix – Patterns Of EscapismVideo: Fliptrix – Patterns Of Escapism

 Data lansării albumului intitulat „Patterns Of Escapism” se apropie, aceasta fiind 25 noiembrie, iar până atunci, artistul britanic Fliptrix a lansat piesa ce ocupă locul trei în cadrul tracklist-ului său, purtând și numele materialului respectiv.

22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!

  „God of the Serengeti” este titlul pe care îl poartă cel de-al doilea material discografic din cariera solo a lui Vinnie Paz, acesta fiind lansat în urmă cu patru ani, pe data de 22 octombrie 2012, prin intermediul label-ului Enemy Soil.

Video: Fliptrix – The PoltergeistVideo: Fliptrix – The Poltergeist

 „The Poltergeist” este numele celei mai noi piese lansate de către Fliptrix, artist britanic ce își desfășoară activitatea în cadrul labelului High Focus.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Illinformed – Blunderbuss (feat. Sonnyjim, Fliptrix & DJ Getz)Illinformed – Blunderbuss (feat. Sonnyjim, Fliptrix & DJ Getz)

În acest an, pe lângă lansarea albumului „The Man With The Foggy Eyes”, alături de unul dintre membrii labelului High Focus, și anume Verb T, Illinformed a lansat un alt material intitulat „The Mould Tape”.

Video: Verb T & Illinformed – Slightly UnhingedVideo: Verb T & Illinformed – Slightly Unhinged

 Un material ce a luat naștere în această toamnă în cadrul binecunoscutului label High Focus este albumul „The Man With The Foggy Eyes” care poartă semnătura lui Verb T & Illinformed.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..