NoutĂŢi Illinformed

Video: Fliptrix – The Lion’s DenVideo: Fliptrix – The Lion’s Den

Fliptrix

 La aproape o lună scursă de la lansarea piesei intitulate „One Time”, MC-ul britanic Fliptrix revine cu o nouă piesă. Aceasta face parte, de asemenea, din cadrul tracklist-ului albumului „Patterns Of Escapism”, lansat pe parcursul anului precedent.

Fliptrix – One TimeFliptrix – One Time

Fliptrix

 La scurt timp de la lansarea videoclipului piesei „Smoke Lingers Always”, Fliptrix revine cu o nouă piesă. Aceasta face parte din tracklist-ul albumului „Patterns of Escapism”, la fel ca și cea de care este precedată.

Video: Fliptrix – Smoke Lingers Always feat. King KashmereVideo: Fliptrix – Smoke Lingers Always feat. King Kashmere

 O altă piesă extrasă din cadrul celui mai recent album lansat de către Fliptrix este cea intitulată „Smoke Lingers Away”, pe care artistul britanic a realizat-o alături de King Kashmere.

Video: Fliptrix – Thunder CloudsVideo: Fliptrix – Thunder Clouds

  „Thunder Clouds” este denumirea piesei cu numărul șase din cadrul noului album pe care Fliptrix se pregătește să îl lanseze în această lună.

Video: Fliptrix – Patterns Of EscapismVideo: Fliptrix – Patterns Of Escapism

 Data lansării albumului intitulat „Patterns Of Escapism” se apropie, aceasta fiind 25 noiembrie, iar până atunci, artistul britanic Fliptrix a lansat piesa ce ocupă locul trei în cadrul tracklist-ului său, purtând și numele materialului respectiv.

22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!

  „God of the Serengeti” este titlul pe care îl poartă cel de-al doilea material discografic din cariera solo a lui Vinnie Paz, acesta fiind lansat în urmă cu patru ani, pe data de 22 octombrie 2012, prin intermediul label-ului Enemy Soil.

Video: Fliptrix – The PoltergeistVideo: Fliptrix – The Poltergeist

 „The Poltergeist” este numele celei mai noi piese lansate de către Fliptrix, artist britanic ce își desfășoară activitatea în cadrul labelului High Focus.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Illinformed – Blunderbuss (feat. Sonnyjim, Fliptrix & DJ Getz)Illinformed – Blunderbuss (feat. Sonnyjim, Fliptrix & DJ Getz)

În acest an, pe lângă lansarea albumului „The Man With The Foggy Eyes”, alături de unul dintre membrii labelului High Focus, și anume Verb T, Illinformed a lansat un alt material intitulat „The Mould Tape”.

Video: Verb T & Illinformed – Slightly UnhingedVideo: Verb T & Illinformed – Slightly Unhinged

 Un material ce a luat naștere în această toamnă în cadrul binecunoscutului label High Focus este albumul „The Man With The Foggy Eyes” care poartă semnătura lui Verb T & Illinformed.

Recenzii

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..