NoutĂŢi Illmatic

25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!

  Astăzi se împlinesc 22 de ani de la lansarea celui de-al doilea album semnat Mobb Deep, și anume „The Infamous”!
 La începutul acestei luni vă vorbeam despre „Juvenile Hell”, care este materialul de debut al trupei menționate mai sus, acesta fiind adesea confundat cu albumul cărui..

Large Professor – OpulenceLarge Professor – Opulence

Acum câteva zile, Large Professor a lansat o nouă piesă intitulată „Opulence”, care este extrasă de pe viitorul său material – „Re:Living”.
„Opulence” este cel de-al treilea single de pe albumul menționat mai sus, iar de producția acestuia s-a ocupat însuși MC-ul.

La mulți ani, Nas!La mulți ani, Nas!

Nasir bin Olu Dara Jones sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Nas, s-a născut în New York pe data de 14 Septembrie a anului 1973. Tatăl său este Olu Dara, un cunoscut artist de muzică jazz, ce l-a influențat pe Nas să devină un artist.

Album: Nas – Illmatic XXAlbum: Nas – Illmatic XX

Nas a lansat, pe 15 aprilie, ediția aniversară a albumul Illmatic, numită Illmatic XX. Lansarea vine cu câteva zile înainte de aniversarea oficială a albumului, care va avea loc pe 19 aprilie.

Video: MMC feat. Sonya Philip – ClepsidraVideo: MMC feat. Sonya Philip – Clepsidra

După lansarea promo-ului ”Tehnica”, în toamna lui 2013, iată că în seara asta, MMC și Illmatic vin cu primul extras de pe viitorul lor album, Definiții – piesa Clepsidra.
Aceasta este o colaborare cu Sonya Philip, pe negativul aceluiași Illmatic.

eLZhi – Detroit State Of MindeLZhi – Detroit State Of Mind

eLZhi se joaca frumos cu piesa „NY State of Mind„, al lui Nas, direct de pe albumul de debut, Illmatic. Acesta ne va oferi in curand si un clip la piesa „Detroit State Of Mind”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..