NoutĂŢi ILLusionist

Promovare: Angel – Obstacole (cu Sub Checka)Promovare: Angel – Obstacole (cu Sub Checka)

 Am plăcerea să continui seria promovărilor pe BlackSheepSound alături de băieții din Brăila, despre care v-am zis că o să mai citiți în articolele mele.

Promovare: Angel – Găsește un zâmbet (cu Thirtee’)Promovare: Angel – Găsește un zâmbet (cu Thirtee’)

 În cazul în care ați ascultat prima și a doua parte a cypher-ului pe care băieții de la Brăila l-au realizat pe parcursul acestui an, știți cu siguranță cine este Angel și cine este Thirtee’.

Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”

 De această dată am ales să discut cu un artist a cărui muzică o ascult încă de când eram copil, un artist care a lansat un nou album pe parcursul acestui an și care a influențat spre bine o mare parte din asculătorii săi.

Album: Flobo – ”Asta e hip hop” (Ascultă)Album: Flobo – ”Asta e hip hop” (Ascultă)

După „Nomenclator„, lansat în 2012, Flobo revine cu un nou album.

Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)

După cum v-am promis în acest articol, astăzi 21 septembrie, artistul lansează noul său videoclip în premieră pe BlackSheepSound. Piesa ce beneficiază de clip se numește „Niciun Bai” și este produsă de Span, iar de mix și master s-a ocupat Tudor Marciu @ Moving Elements.

Recenzie: Ibra – ”Ibracadabra” @ București – 29.06.2014 (Poze)Recenzie: Ibra – ”Ibracadabra” @ București – 29.06.2014 (Poze)

Ghicitoarea de astăzi este ușoară. Persoana despre care vorbim este un ploieștean, microbist, scrie din pasiune și face vrăji…muzicale. Sunt sigură că primul nume ce ți-a venit în minte este Ibra.

Concurs: Câștigă două invitații pentru lansarea albumului ”Ibracadabra”, semnat Ibra @ Hangover ClubConcurs: Câștigă două invitații pentru lansarea albumului ”Ibracadabra”, semnat Ibra @ Hangover Club

Așa cum v-am anunțat deja, Ibra lansează duminică, 29 iunie, primul său material – Ibracadabra. Evenimentul va avea loc în Hangover Club.
Și cum redacția BlackSheepSound va fi prezentă cu mic, cu mare la eveniment, vrem să vă oferim și vouă șansa să ne însoțiți.

Lansare: Ibra – ”Ibracadabra” @ București – 29.06.2014Lansare: Ibra – ”Ibracadabra” @ București – 29.06.2014

Dacă duminica trecută vă prezentam în premieră primul material al lui Ibra, numit ”Ibracadabra”, iată că, așa cum vă promiteam, a venit momentul să anunțăm detalii despre acesta.

Premieră: Album Ibra – Ibracadabra (Cumpără/Descarcă/Ascultă)Premieră: Album Ibra – Ibracadabra (Cumpără/Descarcă/Ascultă)

Ibra lansează astăzi albumul ”Ibracadabra”, primul său material solo.

Promovare: Obsesiv – Pe drumPromovare: Obsesiv – Pe drum

Ați auzit până acum de Obsesiv? Eu l-am ascultat din întâmplare și nu regret absolut deloc acest lucru. Deși nu știu foarte multe despre acesta, vă pot asigura că este un tânăr MC talentat al țării noastre.

creTzu – Ultima strigarecreTzu – Ultima strigare

Pentru membri trupei Ceilalți această perioadă a anului este una productivă din punct de vedere al pieselor și videoclipurilor pe care aceștia le promovează.

ILLusionist – The Uplift E.P. (descarcă)ILLusionist – The Uplift E.P. (descarcă)

ILLusionist, unul dintre cei mai cunoscuți beatmakeri din România, lansează astăzi un nou E.P. intitulat ”The Uplift”, acesta fiind disponibil spre descărcare gratuit. Materialul poate fi și achiziționat, susținând astfel artistul.

Premieră: Reckaze – Omagiu (Album / Descarcă)Premieră: Reckaze – Omagiu (Album / Descarcă)

Suntem deja în mijlocul lunii iulie, iar Reckaze păstrează tradiţia, lansând la alţi doi ani diferenţă un nou album care se intitulează „Omagiu„, în premieră pe BlackSheepSound.

Promovare: Decku – Trebuia să fac astaPromovare: Decku – Trebuia să fac asta

Continuăm promovarea pe BlackSheepSound, iar astăzi îl prezentăm pe Decku, un artist ce tocmai a lansat noua sa piesă ce se numeşte „Trebuia să fac asta„. Producţia piesei este asigurată de ILLusionist, aceasta fiind înregistrată în Studio REX.

creTzu – Niciodată n-am să uitcreTzu – Niciodată n-am să uit

După videoclipurile pieselor ”Mai stai” și ”Altă lume”, artistul Cretzu – membru al trupei Ceilalți,  revine cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul album intitulat ”Echilibru vol. II”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..