NoutĂŢi imaginarium

Serafim – Imaginarium (2018)Serafim – Imaginarium (2018)

Serafim a lansat această săptămână mult așteptatul album Imaginarium. Materialul conține 16 track-uri, produse în mare parte de Ortega dar și de Keri, Dribbler sau eTas. De mix și master s-a ocupat NCTK și Ortega.

Premieră: Serafim cu Chimie și Praetor – Frații Praștie 2 (video)Premieră: Serafim cu Chimie și Praetor – Frații Praștie 2 (video)

După cum vă anunțam la începutul săptămânii, Serafim lansează în această seară videoclipul piesei „Frații Praștie 2”, realizată în colaborare cu Chimie și Praetor.

Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”

Am decis ca anul 2015 să înceapă alături de un artist special, al cărui album solo este foarte așteptat de către publicul românesc de hip-hop.

Serafim (feat. Praetor & Chimie) – Frații Praștie 2Serafim (feat. Praetor & Chimie) – Frații Praștie 2

De câteva momente a fost lansată noua piesă „Frații Praștie 2„, realizată de Serafim în colaborare cu Praetor și Chimie. Piesa este produsă de Nave Spațiale aka Dribbler și va fi inclusă pe albumul solo al lui Serafim, intitulat: „Imaginarium„.

Serafim – Damasc feat. J.YoloSerafim – Damasc feat. J.Yolo

„Damasc„, este primul single de pe viitorul album semnat Serafim si anume „Imaginarium„. Piesa este in colaborare cu J.Yolo si poate fi descarcata gratuit de pe contul oficial de twitter al artistului. Instrumentalul piesei a fost realizat de Ortega.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..