NoutĂŢi in extremis

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1)Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1)

  După cum vă anunțam la sfârșitul săptămânii trecute, cei de la In Extremis, adică Esra și Swift, au lansat piesa „De la început” ce propune un nou concept însoțit de videoclipuri.

Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1) (Teaser)Video: In Extremis – De la început (Hit the Hit Ep.1) (Teaser)

 Băieții de la In Extremis, mai precis Esra și Swift, revin cu un nou concept în atenția ascultătorilor români de hip-hop, ce poartă denumirea de „Hit the Hit”.

Clue, O. N., In Extremis & The Bridge Committee – Poiana lui IocanClue, O. N., In Extremis & The Bridge Committee – Poiana lui Iocan

Dacă nu ați auzit de „Poiana lui Iocan” în romanul intitulat „Moromeții” sau într-o piesă populară, a venit timpul să o faceți într-o piesă din hip-hop-ul românesc, fiindcă acesta este titlul celei mai noi bucăți lansate de către Clue, O. N.,

Concurs: Câștigă 2 invitații la Paraziții, Omu Gnom și alții @ ColectivConcurs: Câștigă 2 invitații la Paraziții, Omu Gnom și alții @ Colectiv

Joi, 10 aprilie, avem plăcerea de a vă invita în Colectiv unde va avea loc HIP HOP KOLEKTIV! Conceptul este lansat în colaborare cu BestMusic, dar și alături de BlackSheepSound unde vor fi o serie de evenimente dedicate muzicii hip hop.

Premieră: Esra feat Mr. Levy – RevanșaPremieră: Esra feat Mr. Levy – Revanșa

Esra continuă „Revanșa”. După „Obosit”, cu Samurai, jumătatea trupei In Extremis lansează astăzi a doua piesă ce va fi inclusă pe tracklist-ul primului său material solo. Așadar, astăzi ascultăm piesa ce dă și numele materialului, „Revanșa”.

Premieră : Esra feat. Samurai – ObositPremieră : Esra feat. Samurai – Obosit

Personajul nostru principal de astăzi este Esra, parte a trupei In Extremis și a crew-ului SickSound. La concertul de lansare al materialului „Țara Minunilor”, Esra anunța că începe să lucreze la primul său material solo.

Swift – Un Pic NebunSwift – Un Pic Nebun

Swift, jumătatea trupei  In Extremis și parte a crew-ului SickSound, scoate la înaintare o nouă piesă. Aceasta se numește “Un pic nebun” și beneficiază de un instrumental produs de Loc. La mix și master îl găsim, ca de obicei, pe Benzen.

SickSound Crew @ BlackSheepSound.roSickSound Crew @ BlackSheepSound.ro

Chiar dacă e trecut de 2013 și suntem de câteva zile în noul an, ținem să publicăm aceste video-uri în care artiștii voștri preferați împart două vorbe bune pentru voi, vizitatorii BlackSheepSound.

Interviu: Retrospectivă 2013 @ BSSInterviu: Retrospectivă 2013 @ BSS

Am avut un an plin de din punct de vedere al materialelor exclusive pentru BlackSheepSound, iar de pe site-ul nostru bineînteles că n-au lipsit interviurile alături de artiștii voștri preferați.

In Extremis cu Clue și Qishta – DatorIn Extremis cu Clue și Qishta – Dator

Băieții de la In Extremis au lansat pe canalul lor oficial de Youtube o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Dator” și este o colaborare cu Clue și Qishta.

Premieră: In Extremis feat. Jazz8 – ProgramatPremieră: In Extremis feat. Jazz8 – Programat

Aventurile prin „Țara Minunilor” continuă. Astăzi, In Extremis revine cu o nouă piesă extrasă de pe materialul menționat anterior. Melodia aleasă este „Programat”, o colaborare cu Jazz8 (The Bridge Committee/SickSound Crew).P

In Extremis – Ţara Minunilor feat. DJ SfântuIn Extremis – Ţara Minunilor feat. DJ Sfântu

Swift şi Esra aka In Extremis au urcat pe Youtube o nouă piesă, extrasă de pe cel mai recent material ce poartă şi numele piesei. Este vorba despre ”Ţara Minunilor”, piesă ce este făcută în colaborare cu DJ Sfântu.

In Extremis – Celebru feat. DJ MishuIn Extremis – Celebru feat. DJ Mishu

Swift şi Esra, mult mai bine cunoscuţi drept In Extremis au urcat pe canalul lor oficial de Youtube o nouă piesă extrasă de pe cel mai recent material ”Ţara Minunilor”. Piesa se intitulează ”Celebru” şi este o colaborare cu DJ Mishu.

Interviu/Documentar: SickSoundCrew – Cum? Cine? Ce? De ce? (Video)Interviu/Documentar: SickSoundCrew – Cum? Cine? Ce? De ce? (Video)

Colega noastră Tami Alexandra s-a luat la vorbă cu băieţii de la SickSoundCrew, mai precis cu The Bridge Committe ( Jazz 8, Kent Archie), In Extremis (Swift, Esra), Qishta şi producătorul Havana, doar Clue fiind absent din acest interviu.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..