NoutĂŢi infinitu’

Concert: Lansare album Phunk B & Infinitu’ – „Proiectul Zero” @ București – 19.11.2017Concert: Lansare album Phunk B & Infinitu’ – „Proiectul Zero” @ București – 19.11.2017

Phunk B & Infinitu’

 „Proiectul Zero” este numele EP-ului pe care Phunk B & Infinitu’ l-au lansat la sfârșitul anului 2016, fără ca apariția sa să fi fost anunțată anterior.

Phunk B și Infinitu’ au lansat materialul „Proiectul zero” în mediul onlinePhunk B și Infinitu’ au lansat materialul „Proiectul zero” în mediul online

 „Proiectul zero” este un material de cinci piese realizat de către Phunk B în colaborare cu Infinitu’ cunoscut și sub numele de Sfântu’ 8.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Etalosed & Cap – Ca atare (feat. Infinitu’)Video: Etalosed & Cap – Ca atare (feat. Infinitu’)

 Pe parcursul acestui an, Etalosed și Cap urmează să lanseze un material împreună, al cărui nume este „Leaks”. Un prim extras din cadrul tracklist-ului materialului respectiv este piesa intitulată „Ca atare”, pentru realizarea căreia artiștii au colaborat cu Infinitu’.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Capalau & Infinitu’ – Things To Write AboutCapalau & Infinitu’ – Things To Write About

Piesa „Elementu’ Principal” care a fost lansată alături de DJ Flow & FLG și face parte din proiectul muzical numit Aparapu nu este singura piesă cu care Infinitu’ aka Sfântu’ 8 revine în atenția ascultătorilor săi.

Groparul Liric a lansat un nou material!Groparul Liric a lansat un nou material!

 Știu că o parte din persoanele care apreciază undergroundul românesc au așteptat cu nerăbdare un astfel de material, mai ales datorită faptului că este „semnat” de către un artist apreciat al acestei culturi și anume Groparul Liric.

Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)Uniune și înțelegere prin versuri! (Part. 2)

 Pe data de 13 iulie a acestui an am lansat un nou editorial, un experiment mai bine zis, ce poartă numele de „Uniune și înțelegere prin versuri!”.

Interviu: Underman „Un om mascat poate ascunde imaginea oricăruia dintre noi.”Interviu: Underman „Un om mascat poate ascunde imaginea oricăruia dintre noi.”

 De această dată vi-l aduc în prim plan pe unul dintre cei mai talentați artiști din undergroundul românesc.

Poetu’ Pervers a lansat videoclipul piesei „Zero”!Poetu’ Pervers a lansat videoclipul piesei „Zero”!

Dacă nu l-ați ascultat pe Poetu’ Pervers până acum, atunci vă recomand să o faceți cu prima ocazie pe care o aveți, adică acum, fiindcă artistul a lansat videoclipul piesei „Zero”, care este extrasă de pe materialul intitulat ”Sicknoptic”.

Susținerea mișcării hip hop nu constă în „like” și ”share”!Susținerea mișcării hip hop nu constă în „like” și ”share”!

 Nu cred că a existat vreo zi, începând din anul 2014, în care să intru pe internet și să nu găsesc vreo postare cu următoarea descriere: „Piesă nouă! Like dacă îți place și share ca să susți mișcarea!” – Motiv pentru care m-am gândit să scriu despre acest lucru.

Video: Samizdat – Probă de microfon (cu Power pe Vinil)Video: Samizdat – Probă de microfon (cu Power pe Vinil)

O nouă bucată semnată de Samizdat, adică de către romaN și Citizen X, a fost lansată pe Youtube. Aceasta se intitulează „Probă de microfon” și este o colaborare cu Power pe Vinil, beneficiând și de un videoclip realizat de Radu Ungureanu.

Phunk B a anunțat o primă colaborare de pe viitorul său album!Phunk B a anunțat o primă colaborare de pe viitorul său album!

Ne aflam în luna octombrie a anului 2014 în momentul în care Phunk B lansa materialul său de debut intitulat „Noptembrie13”, care a fost primit foarte bine de către publicul de hip-hop românesc, o dovadă fiind și filmarea din cadrul lansării ce a avut loc în Constanța.

Vali Umbră @ GuerriLIVE (Poze) & Subcarpați – Pielea de GăinăVali Umbră @ GuerriLIVE (Poze) & Subcarpați – Pielea de Găină

După cum ne-au obișnuit deja, cei de la Subcarpați vor lansa noul lor album, ”Pielea de găină” în cadrul Street Delivery. Astăzi a fost făcut anunțul că acest lucru se va întâmpla chiar în prima zi a evenimentului, adică vineri, 13 iuni, de la ora 21.00.

Ascultă: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” @ YoutubeAscultă: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” @ Youtube

După cum bine știți, aseară, pe data de 26 aprilie, în ”Atelierul de Producție” s-au desfășurat două dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2014 și anume ”Freestyle Show” alături de lansarea materialului de debut ”Observatorul Baba Novac”, se..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..