NoutĂŢi INNO

INNO – Ana pleacăINNO – Ana pleacă

Îl cunoașteți pe INNO? Dacă nu, am să vă povestesc eu câte ceva despre el. Ei bine, INNO este un tânăr artist al țării noastre ce are cu siguranță un talent aparte în poezie.

Premieră: J Saw – Hooligans Beat-tape Vol.2Premieră: J Saw – Hooligans Beat-tape Vol.2

Pe data de 28 ianuarie a acestui an, băieții de la Hardcore Hooligans ne prezentau primul volum al proiectului intitulat ”Hooligans Beat-tape” ce este semnat de către artistul constănțean Ras Dread.

INNO – StrăinulINNO – Străinul

INNO a lansat o nouă piesă, la fel de profundă precum toate celelalte cu care ne-a obișnuit până acum.

INNO – Ieri, aziINNO – Ieri, azi

Pe canalul oficial de YouTube semnat INNO, a fost postată o nouă piesă cu titlul ”Ieri, azi”, piesă ce se va regăsi pe viitorul material al artistului. INNO a realizat versurile și cu ajutorul vocii le-a pus pe producția muzicală realizată de către Marcus D.

Premieră: INNO – Puff Puff PassPremieră: INNO – Puff Puff Pass

BlackSheepSound vă prezintă o nouă piesă, aceasta se numeşte „Puff, Puff, Pass” şi este semnată de INNO. Alături de această piesă va veni şi un concurs pe pagina oficială a artistului, care va avea legătură cu videoclipul acestei piese.

Premieră: INNO – Dincolo de fanteziePremieră: INNO – Dincolo de fantezie

INNO revine în premiera pe BlackSheepSound cu o nouă piesă numită „Dincolo de fantezie„, ce este extrasa de pe albumul de debut al artistului numit „Deziluzii„.

Premieră: INNO – ÎmpreunăPremieră: INNO – Împreună

INNO lansează astăzi pe site-ul nostru BlackSheepSound o nouă piesă numită „Împreună„, aceasta fiind prima extrasă de pe viitorul material al artistului, care deocamdată nu are stabilit un nume.

INNO – Iesire (Miss Mello)INNO – Iesire (Miss Mello)

Dupa aproximativ 2 luni de la lansarea materialului „Testament”, INNO ne face cadou o noua piesa. Aceasta se numeste „Iesire (Miss Mello)” si urmeaza sa fie inclusa pe viitorul material al artistului, fiind ultima piesa lansata de pe acesta.

Premiera: INNO – LegendePremiera: INNO – Legende

O noua piesa semnata INNO isi face aparitia astazi in premiera pe RadioONMusic.ro, aceasta se numeste „Legende„, iar in ea artistul a scris cateva secvente din viata sa.

Premiera: INNO – Carpe DiemPremiera: INNO – Carpe Diem

In premiera pe RadioONMusic.ro, INNO si-a lansat noua sa piesa, respectiv „Carpe Diem„. Aceasta este o piesa care mie personal imi place foarte mult si care este in genul celor lansate de el pana in momentul de fata, respectiv linistitoare, insa cu un mesaj foarte puternic.

E.P.: INNO – Testament (Download)E.P.: INNO – Testament (Download)

Au trecut aproximativ 5 luni de la ultimul material semnat INNO, este vorba despre „Culoarea Orasului„, ce a fost lansat in premiera pe site-ul nostru. Astazi, artistul revine cu nou E.P.

Video: INNO – P.S. Te IubescVideo: INNO – P.S. Te Iubesc

INNO lanseaza astazi in premiera pe RadioONMusic.ro, primul sau videoclip la piesa „P.S. Te iubesc„, ce este extrasa de pe viitorul sau E.P. intitulat „Testament„.

E.P.: INNO – Testament (Coperta / Tracklist)E.P.: INNO – Testament (Coperta / Tracklist)

La sfarsitul lunii ianuarie, INNO a anuntat lansarea noului sau material intitulat „Testament„, ce urmeaza sa fie lansat la sfarsitul acestei luni, pe 27 martie, pe site-ul nostru. E.P.-

Video: INNO – P.S. Te Iubesc (joi, 8 martie)Video: INNO – P.S. Te Iubesc (joi, 8 martie)

Astazi INNO publica pe youtube, teaser-ul primului sau videoclip la o piesa speciala numita „P.S. Te iubesc„, care este extrasa de pe materialul „Testament„.

INNO – Pierdut In AlbINNO – Pierdut In Alb

INNO revine cu o noua premiera pe RadioONMusic.ro, si anume cu „Pierdut In Alb„. Acesta este al doilea single extras de pe E.P-ul „Testament„, E.P. pe care-l vom putea asculta la sfarsitul lunii februarie. Muzica le apartine celor de la AllRoundaProd.,

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..