NoutĂŢi inregistrare

Înregistrare: ALAN @ Adevărul LIVE – 22.11.2016Înregistrare: ALAN @ Adevărul LIVE – 22.11.2016

 Acest sezon al interviurilor organizate de către Victor Arvunescu în cadrul emisiunii Adevărul LIVE a ajuns la ediția a treia.

Interviu: Releveu @ Vocea străzii (video)Interviu: Releveu @ Vocea străzii (video)

 În cadrul ediției cu numărul șase a emisiunii „Ce zici, man?”, realizată de Cos pentru site-ul Vocea Străzii, invitat este Mircea Enescu, cunoscut în hip hop-ul românesc sub numele de Releveu.

Înregistrare: MIC Check – #19 – PsihotropÎnregistrare: MIC Check – #19 – Psihotrop

 Ieri, la ora 22:00, pe Radio Guerrilla, am avut posibilitatea de a asculta, atât în eter, cât și în mediul online, prima ediție realizată în direct a emisiunii MIC Check, organizată și prezentată de Vlad Dobrescu, alături de Alex Mocanu.

Înregistrare: MIC Check – #18 – Phunk BÎnregistrare: MIC Check – #18 – Phunk B

După cum am aflat la sfârșitul lunii trecute, emisiunea MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu ajunge să fie difuzată în FM-ul românesc.

Înregistrare: MIC Check – #17 – Faust & ManafiqueÎnregistrare: MIC Check – #17 – Faust & Manafique

După cum vă anunțam la jumătatea acestei luni,  emisiunea MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu, va continua cu ediția 17 care îi are ca invitați pe Faust și Manafique.

Înregistrare: MIC Check – #16 – ALAN & KEPAÎnregistrare: MIC Check – #16 – ALAN & KEPA

 Emisiunea MIC Check realizată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu se află la ediția cu numărul șaisprezece în care avem parte de doi invitați aflați în plin turneu de promovare al materialului lansat luna trecută, în formula ALAN & KEPA, fiind un moment foarte bun pentr..

Înregistrare: AFO, Psihotrop și Americanu – Freestyle (Subcarpați @ Sibiu)Înregistrare: AFO, Psihotrop și Americanu – Freestyle (Subcarpați @ Sibiu)

 Formula de freestyle AFO și Psihotrop ne este deja cunoscută, aceasta fiind cel de-al treilea articol pe care îl postăm în legătură cu acest subiect. Pentru acest moment de freestyle, alături de ei se află și Americanu.

Înregistrare: MIC Check – #11 – Professor P & DJ AkillesÎnregistrare: MIC Check – #11 – Professor P & DJ Akilles

Emisiunea MIC Check realizată de către Vlad Dobrescu se află la ediția cu numărul unsprezece în care avem parte de doi invitați străîni din Suedia, în formula Professor P și DJ Akilles, fiind un moment foarte bun pentru a vorbi despre activitatea celor doi, evenimentele la care au partic..

Înregistrare: MIC Check – #10 – ChimieÎnregistrare: MIC Check – #10 – Chimie

Emisiunea MIC Check realizată de către Vlad Dobrescu a ajuns la ediția cu numărul zece la care este invitat Chimie, fiind un moment foarte bun pentru a vorbi despre albumul lansat acum câteva zile intitulat „BioChimie vol. 1”.

Retrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna septembrie este momentul când schimbăm anotimpul și ca multe lucruri din diferite domenii, hip hop-ul își accentuează activitatea. Acest fapt a început de luna trecută, din punct de vedere al știrilor din hip hop-ului atât autohton cât și străin.

Înregistrare: MIC Check – #8 – Carbon & PhaneÎnregistrare: MIC Check – #8 – Carbon & Phane

Episodul cu numărul 8 al emisiunii MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu, aduce în prim plan pe artiștii care au colaborat pentru albumul „AMINI”, unul din cele mai apreciate materiale din hip hop-ul românesc actual.

Înregistrare: Dragonu AKA 47 @ Adevărul Live – 25.08.2015 (Video)Înregistrare: Dragonu AKA 47 @ Adevărul Live – 25.08.2015 (Video)

 Seria emisiunilor „Adevărul LIVE” organizate de ziarul Adevărul și moderate de către Victor Arvunescu în care sunt invitați artiști din hip hop-ul românesc continuă și în această lună chiar dacă ne aflăm la sfârșitul ei,
 Invitatul acestei ediții este Dragoș Tudorache cuno..

Înregistrare: MIC Check – #01 – Deliric & Silent Strike (audio)Înregistrare: MIC Check – #01 – Deliric & Silent Strike (audio)

După ce v-am adus informații despre noua emisiune organizată de către Vlad Dobrescu, intitulată MIC Check și am aflat numele celor invitați în primul episod, iată că a venit timpul să ascultăm înregistrarea propriu-zisă
Spre finalul emisiunii și-a făcut apariția și DOC care a part..

Înregistrare: Vlad Dobrescu @ „Adevărul Live” – 07.07.2015 (Video)Înregistrare: Vlad Dobrescu @ „Adevărul Live” – 07.07.2015 (Video)

Seria emisiunilor „Adevărul LIVE” organizate de către ziarul Adevărul în care sunt invitați artiști din hip hop-ul românesc continuă și în această săptămână avându-l ca invitat pe unul din membri trupei C.T.C..

Înregistrare: Krem @ „Adevărul Live” – 29.06.2015 (Video)Înregistrare: Krem @ „Adevărul Live” – 29.06.2015 (Video)

Krem a fost învitat astăzi în cadrul emisiunii online „Adevărul LIVE” unde a discutat cu gazda emisiunii, Victor Arvunescu, despre teatru, hip hop și industria muzicală din România.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..