NoutĂŢi instrumental

Video: Keed feat SuperED – Fă BaniiVideo: Keed feat SuperED – Fă Banii

Keed ne prezintă videoclipul piesei „Fă Banii”, piesă pentru care a colaborat cu SuperED.

Subsemnatu – Eya (Instrumental)Subsemnatu – Eya (Instrumental)

După ce a lansat alături de Undercover videoclipul piesei intitulate „MC Killa”, rapperul Subsemnatu își continuă seria de instrumentale lansate pe internet.
Artistul a lansat pe canalul său oficial de Youtube un nou instrumental ce poartă numele de „Eya”.

Dj Undoo & Soundboy – Follow Your Bliss (Instrumental)Dj Undoo & Soundboy – Follow Your Bliss (Instrumental)

 
Dj Undoo reușește să ne surprindă din nou și să ne convingă de faptul că pe zi ce trece devine din ce în ce mai bun în ceea ce face.

RasDread – Oh! (Hooligans Beat-Tape Vol.1)RasDread – Oh! (Hooligans Beat-Tape Vol.1)

În urmă cu trei zile, băieții de la Hardcore Hooligans au lansat în premieră pe BlackSheepSound un prim instrumental extras de pe primul volum al proiectului muzical numit ”Hooligans Beat-Tape”, semnat de către RasDread! Acesta se intitulează ”Do You” și este număr..

Subsemnatu – Peneo (Instrumental)Subsemnatu – Peneo (Instrumental)

 
Aşa cum ne-a obişnuit, Subsemnatu a urcat pe canalul său oficial de Youtube un nou instrumental. De această dată este vorba ”Peneo”.

Subsemnatu – Ladymu (Instrumental)Subsemnatu – Ladymu (Instrumental)

După ce acum o lună a lansat instrumentalul intitulat ”Latinol”, Subsemnatu a urcat pe canalul său oficial de Youtube un nou instrumental. De această dată este vorba despre ”Ladymu”.

Carbon – Attention (instrumental)Carbon – Attention (instrumental)

Carbon s-a pus pe treabă pe partea de producție, mai întâi cu instrumentalul „Nature Speaks„, iar acum cu „Attention„. Pentru a fi la curent cu munca artistului, vizitați pagina lui de Soundcloud.

Dismas – It doesn’t matter (Instrumental)Dismas – It doesn’t matter (Instrumental)

Dismas oferă spre ascultare un nou instrumental samplat din Alison Krauss. Instrumentalul se poate descărca gratuit accesând link-ul din descriere. De animația din video este responsabil JokyFlow.

Premieră: DJ Al*bu – MurdarPremieră: DJ Al*bu – Murdar

Știți cu toți piesa „Murdar” interpretată de Flou Rege în colaborare cu Chimie și Bibanu MixXl și extrasă de pe albumul „Eu și Muzica„. Ei bine Dj Al*bu, producătorul ei, ne oferă în premieră instrumentalul spre ascultare.

Stress – Credinta feat. raku & DJ Undoo (Instrumental)Stress – Credinta feat. raku & DJ Undoo (Instrumental)

Dupa ce acum ceva timp v-am prezentat piesa „Credinta” semnata de Stress, astazi va prezint instrumentalul. Acesta este semnat de Dismas, piesa facand parte de pe albumul „Cadere libera” despre care v-am scris aici.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..