NoutĂŢi interviu

Interviu: Phunk B @ CloseUp (Video)Interviu: Phunk B @ CloseUp (Video)

Phunk B @ CloseUp

 Un artist îndrăgit de ascultătorii de hip hop a fost invitat în cadrul emisiunii online „CloseUp”, emisiune realizată de către Mia. În cadrul interviului pe care l-a acordat, Phunk B discută mai multe aspecte din viața și activitatea de artist.

Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”

 Întâmpinăm anul 2016 alături de un artist drag nouă, care, pe lângă faptul că ne prezintă diverse idei și concepte prin intermediul muzicii sale, are o personalitate demnă de a fi descoperită, pe care am ales să o „explorăm” parte cu parte prin intermediul interviului realizat a..

Promovare: Green – Blasfemie (Video)Promovare: Green – Blasfemie (Video)

 În această seară vă propunem o piesă realizată de un MC bucureștean a cărui activitate o urmărim de mai bine de șase ani. Este vorba despre Green ce face parte din trupa Green & Hazz.

Interviu: Releveu despre Mircea Enescu, poetul: „Încerc să fac o poveste pentru fiecare om pe care îl văd” (video)Interviu: Releveu despre Mircea Enescu, poetul: „Încerc să fac o poveste pentru fiecare om pe care îl văd” (video)

Pentru că în ultimele luni am promovat muzica realizată de către Releveu, am decis să realizăm un interviu cu acesta.

Interviu: J Saw „Cred că „Animal” o să îl numesc, fiindcă-n asta mă transform!” (Video)Interviu: J Saw „Cred că „Animal” o să îl numesc, fiindcă-n asta mă transform!” (Video)

În luna August a anului trecut am avut plăcerea să discutăm cu J Saw, chiar după momentul în care a fost recrutat în label-ul constănțean Paranoia13.

Interviu Macanache @ Republika Verde, 2015Interviu Macanache @ Republika Verde, 2015

De curând Macanache a acordat un interviu video pentru cei de la Republika Verde, iată câteva cuvinte din partea site-ului:

Ne-am întâlnit cu Macanache în Centrul Istoric din București, pe Covaci, la locul său de muncă. Se spune că prima impresie creează realitatea.

Interviu El Nino + video live sesion @ Apropo.roInterviu El Nino + video live sesion @ Apropo.ro

Cei de la Apropo.ro au stat de vorbă cu El Nino despre primii pași în lumea hip-hop-ului, despre statutul de artist în România, despre publicul din România și multe altele, iar la sfârșitul interviului El Nino le-a oferit un live sesion.

Interviu cu Byga (C.I.A.) @ Marpha Hip Hop [Ep.5 | Sez.5]Interviu cu Byga (C.I.A.) @ Marpha Hip Hop [Ep.5 | Sez.5]

Byga, membru al trupei C.I.A., a avut o discuție „marpha” despre hip-hop cu Tonik Obiectiv la Marpha Hip-Hop. Nu vrem să vă dezvăluim prea multe, vă lăsăm să descoperiți singuri despre ce au discutat cei doi.

Interviu: Phunk B vorbește pentru BlackSheepSound despre evoluția sa muzicală în hip hop-ul românesc (Video)Interviu: Phunk B vorbește pentru BlackSheepSound despre evoluția sa muzicală în hip hop-ul românesc (Video)

La sfârșitul lunii ianuarie, am avut plăcerea să ne întâlnim și să discutăm cu rapperul constănțean Phunk B, membru al label-ului Paranoia13.

Interviu Pacha Man ”În afară de viol şi de crimă am făcut de toate. Nu regret nimic” @ Adevărul LiveInterviu Pacha Man ”În afară de viol şi de crimă am făcut de toate. Nu regret nimic” @ Adevărul Live

Mulţi îi ascultă piesele şi se regăsesc în versurile aparent dure, dar cu adevăruri profunde. Puţini, însă, îl cunosc pe Călin Nicorici (Pacha Man) dincolo de scenă.

Beats By: Skarabeu ”Sunt sigur că în viitorul apropiat am să ofer ceva frumos de ascultat!”Beats By: Skarabeu ”Sunt sigur că în viitorul apropiat am să ofer ceva frumos de ascultat!”

Începutul anului 2014 marchează al șaselea episod al proiectului intitulat „Beats By”.

Interviu: Omu Gnom ”Urmează albumul solo, am început să lucrez la el şi sper să îl termin cât mai curând.”Interviu: Omu Gnom ”Urmează albumul solo, am început să lucrez la el şi sper să îl termin cât mai curând.”

În acest interviu avem plăcerea să discutăm cu Omu Gnom, membru al grupului Ateliere de Creaţie. Cu multă răbdare, artistul ne-a relatat începuturile şi planurile sale în hip hop-ul românesc.

Interviu: Phunk B ”Dacă n-aş scrie ”killereli” probabil le-aş face rău celor care mă deranjează”Interviu: Phunk B ”Dacă n-aş scrie ”killereli” probabil le-aş face rău celor care mă deranjează”

În interviul de astăzi avem plăcerea să vorbim cu MC-ul constănţean Phunk B, membru al label-ului Paranoia13. El s-a făcut remarcat la competiţiile de BODD şi prin celebrele freestyle-uri marca Paranoia13, artistul devenind rapid unul dintre preferaţii constănţenilor.

Sișu Tudor: „Albumul semnat Haarp Cord se va numi Ziua I”Sișu Tudor: „Albumul semnat Haarp Cord se va numi Ziua I”

Sișu Tudor a fost intervievat de colegii de la Adevărul și a dezvăluit niște lucruri în exclusivitate.

Interviu Alan & Kepa @ I Think I Like ItInterviu Alan & Kepa @ I Think I Like It

În cadrul emisiunii I Think I Like It, Alan & Kepa ne-au vorbit despre începuturile muzicale și viitoarele proiecte pe care le au în plan. Interviul a avut loc in luna mai.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..