NoutĂŢi iony

Cabron şi Iony @ Romanian Music Awards 2013Cabron şi Iony @ Romanian Music Awards 2013

Revenim cu o bucată nouă de la Romanian Music Awards, în care vă prezentăm prestaţia lui Cabron, alături de Iony. Artiştii au interpretat live piese precum „Arată-le la toţi” sau „Frunzele şi iarba„, plus o altă piesă unde li s-au alăturat şi What’s Up.

Live: Cabron – Frunzele şi iarba @ Radio ZULive: Cabron – Frunzele şi iarba @ Radio ZU

După „PaRap„, o piesă care a stârnit foarte multe controverse în rândul ascultătorilor de hip hop, Cabron revine cu un nou single ce se intitulează „Frunzele şi iarba„. Acesta a fost în vizită la Radio ZU, unde a oferit un live, alături de Iony.

Iony, Karie & Vladone – FericireIony, Karie & Vladone – Fericire

În cursul zilei de ieri am relansat compilaţia „Hip Hop Înseamnă Artă”, sub egida BlackSheepSound. Astăzi vă prezentăm prima piesă de pe acest material, „Fericire”.

Compilaţie: Hip Hop Înseamnă Artă (Download)Compilaţie: Hip Hop Înseamnă Artă (Download)

Aşa cum v-am promis, astăzi revenim cu mai multe detalii despre compilaţia „Hip Hop Înseamnă Artă „. Înainte de a vă spune mai multe despre acest material, vom face o scurtă „lecţie de istorie”.

Premiera: Iony, Karie & Vladone – FericirePremiera: Iony, Karie & Vladone – Fericire

In premiera pe RadioONMusic.ro, lansam astazi o noua piesa intitulata „Fericire„, ce este semnata de Iony in colaborare cu Karie si Vladone. Piesa face parte de pe materialul „Hip Hop Inseamna Arta„, ce tocmai a fost lansat si poate fi descarcat gratuit de pe site-ul nostru.

Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)

RadioONMusic.ro lanseaza anul acesta un nou material ce se numeste „Hip Hop Inseamna Arta„. Materialul este prezentat de 21 piese, dintre care 3 dintre ele sunt de peste ocean, acelea fiind o surpriza pentru ascultatorii hip hop-ului strain.

Iony te invita la “Ultimatum pentru Arta” – 01.04.2012Iony te invita la “Ultimatum pentru Arta” – 01.04.2012

Cei de la Unic Production continua si astazi seria de clipuri in care promoveaza evenimentul “Ultimatum pentru Arta” ajuns la editia a 10-a in acest an. De aceasta data, Iony este cel care ne invita la acest concert printr-un scurt clip pe care il puteti vedea putin mai jos.

Iony – Sportiv (Karie Mixtape „Face 2 Facebook”)Iony – Sportiv (Karie Mixtape „Face 2 Facebook”)

Astazi, Karie ne-a dat spre ascultare o piesa ce face parte din mixtape-ul  „Face 2 Facebook”, piesa pe care il putem auzi pe Iony.

Album: Codu’ Penal – Restart (Comanda)Album: Codu’ Penal – Restart (Comanda)

Nu stiu cati ati asteptat albumul Codu’ Penal, insa acesta nu mai vrea sa stea ascuns si se lanseaza. Bulgaru’, membrul trupei Codu’ Penal ne-a prezentat putin albumul „Restart” in urma cu ceva timp.

Iony feat. Moni-k – MamaIony feat. Moni-k – Mama

Iony revine in industria muzicala cu o noua piesa, respectiv „Mama„, aceasta fiind in colaborare cu Moni-k.
Textul este scris de Iony si de Moni-k, de muzica, clape, mix/master si aranjament ocupandu-se Dj Cellblock.
Mai jos aveti piesa.

Inregistrare: Cabron cu Iony si DJ Grass @ Club Alcatraz / SloboziaInregistrare: Cabron cu Iony si DJ Grass @ Club Alcatraz / Slobozia

Daca vrei sa stii de ce trebuie sa mergi la concertele lui Cabron, raspunsul este aceasta inregistrare a concertului din Slobozia. Acolo Cabron a facut un mega show alaturi de Iony si DJ Grass. Asadar, urmareste inregistrarea nu fi lesby friends.

Concert: Cabron @ Slobozia – 04.04.2011Concert: Cabron @ Slobozia – 04.04.2011

Slobozia va gazdui un mega concert pe data de 8 aprilie, cand Cabron alaturi de invitatii sai Iony si DJ Grass isi vor face aparitia in clubul Alcatraz. Pentru rezervari, nu ezitati sa apelati numarul 0766/926.726, conform afisului de mai sus.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..