NoutĂŢi ISCM

Concert: Omu Gnom @ București – 03.02.2017Concert: Omu Gnom @ București – 03.02.2017

 Începutul lunii februarie va fi marcat de desfășurarea unui concert din partea lui Omu Gnom în București, alături de un număr mare de invitați.

Dilimanjaro & ISCM vor lansa un alt material împreună!Dilimanjaro & ISCM vor lansa un alt material împreună!

Dilimanjaro & ISCM

 Pe parcursul ultimilor doi ani, Dilimanjaro & ISCM au lansat tot atâtea materiale împreună. Este vorba despre albumele „Curiozitatea a omorât pisica lui Schrodinger” și „De la Arcturis la Canis Majoris”.

Dilimanjaro – RevelionDilimanjaro – Revelion

 Ultima piesă din acest an ce poartă semnătura lui Dilimanajaro nu este întâmplătoare după cum puteți vedea din titlul acesteia, „Revelion”.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Dilimanjaro & ISCM – KundaliniVideo: Dilimanjaro & ISCM – Kundalini

 Luna curentă a fost marcată de lansarea unui nou material discografic din partea artiștilor Dilimanjaro & ISCM, album intitulat „De la Arcturis la Canis Majoris”, care s-a bucurat și de un concert de lansare în București, eveniment despre care puteți afla mai multe în cadrul recen..

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Înregistrare: RPG LaSesiune @ Lansare album Dilimanjaro & ISCM (Video)Înregistrare: RPG LaSesiune @ Lansare album Dilimanjaro & ISCM (Video)

 După cum bine știți, Dilimanjaro și ISCM au susținut un concert de lansare în București, pe data de 9 octombrie, pentru noul lor material intitulat „De la Arcturis la Canis Majoris”.

Albumul „De la Arcturis la Canis Majoris”, realizat de Dilimanjaro & ISCM, a fost lansat în mediul onlineAlbumul „De la Arcturis la Canis Majoris”, realizat de Dilimanjaro & ISCM, a fost lansat în mediul online

  După materialul precedent, „Curiozitatea a omorât pisica lui Schrödinger”, lansat acum aproximativ un an și realizat în formula Dilimanjaro și ISCM (acronim de la Infinite Skills Create Miracles), aceștia revin cu un al doilea album pe care vi-l prezentăm în continuarea articolului.

Concert: Lansare album Dilimanjaro & ISCM „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016Concert: Lansare album Dilimanjaro & ISCM „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016

  Duminică, pe data de 9 octombrie a acestui an, Dilimanjaro împreună cu ISCM (Infinite Skills Create Miracles), vor lansa cel de-al doilea material în această formulă, intitulat „De la Arcturis la Canis Majoris”, după cum descoperit în descrierea evenimentului postat pe Facebook:

Căl..

Dilimanjaro – Șotron (cu Vlad Flueraru)Dilimanjaro – Șotron (cu Vlad Flueraru)

 În această zi am plăcerea de a vă prezenta o piesă realizată de doi artiști dragi nouă, oilor negre, și anume Dilimanjaro și Vlad Flueraru, a căror colaborare a căpătat contur cu ajutorul piesei intitulate „Șotron”, în cadrul căreia Vlad este invitatul lui Dili.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Dilimanjaro & ISCM – Întâlnire de gradul 180Dilimanjaro & ISCM – Întâlnire de gradul 180

 Dilimanjaro & ISCM au revenit cu o nouă piesă, care a fost lansată pe canalul de YouTube al primului artist menționat la începutul propoziției, ce poartă denumirea de „Întâlnire de gradul 180”.

Retrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2016 @ BlackSheepSound

 Întâmpinăm vara cu o „cutiuță de amintiri” lăsată de luna mai, care se concretizează în totalitatea informațiilor pe care le-ați putut afla, în legătura cu cultura pe care o îndrăgiți, prin intermediul site-ului BlackSheepSound, pe parcursul acesteia.

Dilimanjaro & ISCM – Fast food trivia(l)Dilimanjaro & ISCM – Fast food trivia(l)

 După cum bine știți, Dilimanjaro & ISCM sunt doi dintre artiștii pe care ne-am obișnuit să-i „vedem” colaborând pentru realizarea unor noi piese.

Dilimanjaro & ISCM – CaleidoscopDilimanjaro & ISCM – Caleidoscop

 În această zi, vom arunca împreună cu Dilimanjaro & ISCM o privire prin „Caleidoscop”, însă nu pentru a vedea niște forme frumoase, ci pentru a ne trezi simțurile cu ajutorul unui mesaj din partea celor doi, transmis prin intermediul muzicii.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..