NoutĂŢi iTunes

Album: Tech N9ne – Dominion (Cumpără)Album: Tech N9ne – Dominion (Cumpără)

Tech N9ne

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material din partea lui Tech N9ne. După ce a încheiat anul 2016 cu lansarea albumului „The Storm”, MC-ul revine cu un album alcătuit exclusiv din colaborări ale acestuia.

Deliric și Silent Strike au lansat noul material pe principalele platforme onlineDeliric și Silent Strike au lansat noul material pe principalele platforme online

 Materialul lansat de Deliric și Silent Strike la început acestei luni este disponibil începând de astăzi, pe principalele platforme online de muzică.

Album: DOC & Motzu – HD (cumpără)Album: DOC & Motzu – HD (cumpără)

 Dacă ieri am aflat lista pieselor ce se regăsesc pe albumul realizat de DOC și Motzu, intitulat „HD”, astăzi acesta poate fi achiziționat de pe principalele magazine online.

Onyx lansează o nouă piesă intitulată „Against All Authorities”!Onyx lansează o nouă piesă intitulată „Against All Authorities”!

Aseară, cei de la Onyx le-au oferit ascultătorilor o piesă din tracklist-ul viitorului lor EP, și anume „Against All Authorities” iar cu această ocazie am plăcerea să vă aduc la cunoștință că aceștia pregătesc un nou material, care va fi lansat în luna mai a acestui an.

Video: J. Cole – Wet DreamzVideo: J. Cole – Wet Dreamz

 După ce a ilustrat povestea unui sclav în videoclipul piesei G.O.M.D, J. Cole lansează un alt videoclip, și anume cel al piesei „Wet Dreamz”, care ne prezintă un alt concept neașteptat – povestea de dragoste a unor câini, ați citit bine, a unor câini.

Video: Futuristic – ChangeVideo: Futuristic – Change

Continuăm colaborarea noastră cu artiștii de peste ocean, iar astăzi vă prezentăm noul videoclip la piesa ”Change”, semnat Futuristic. Artistul se pregătește în prezent pentru o serie de concerte numit ”No Time For Bullshit Tour”.

Freddie Gibbs – Rap Money (Feat. Daz Dillinger)Freddie Gibbs – Rap Money (Feat. Daz Dillinger)

Freddie e pe cale sa lanseze un nou material prin intermediul iTunes. „Lord Giveth, Lord Taketh Away” va aparea in aceasta noapte.

Snoop Dogg feat. Charlie Sheen – WinningSnoop Dogg feat. Charlie Sheen – Winning

Snoop Dogg a pus spre ascultare piesa „Winning” in colaborare cu actorul din „2 barbati si jumatate”, Charlie Sheen. Pus la vanzare pe iTunes!
Snoop Dogg feat.

Video: Olivia – DecemberVideo: Olivia – December

Olivia si-a lansat noul ei single „December” pe iTunes. De asemenea, ea va „sarbatori” premiera si la VH1 in aceasta seara intr-un episod din „Love & Hip Hop„. Nu cred ca sunt multi dintre voi care stiau ca Olivia poate canta atat de bine.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..