NoutĂŢi ivory

Premiera: 13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesaPremiera: 13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesa

In premiera pe RadioONMusic.ro, 13th G lanseaza in colaborare cu Big Tow si Ivory, noua sa piesa intitulata „Demonii in lesa„. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „Made in Romania„, material ce a fost publicat pe internet anul trecut spre descarcare gratuita.

13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesa (joi, 8 martie)13th G feat. Big Tow & Ivory – Demonii in lesa (joi, 8 martie)

In premiera pe RadioONMusic.ro, 13th G lanseaza in colaborare cu Big Tow si Ivory, noua sa piesa intitulata „Demonii in lesa„. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „Made in Romania„, material ce a fost publicat pe internet anul trecut spre descarcare gratuita.

Ivory ft. Big Tow – Green is betterIvory ft. Big Tow – Green is better

Ivory revine cu o noua piesa pe prima pagina a site-ului nostru, acesta colaboreaza cu Big Tow, iar Sound Proof Music isi face treaba din nou la fel cum ne-a obisnuit de la inceput.

Ivory – LegalizatiIvory – Legalizati

Si acum cand credeam ca subiectul „droguri” s-a stins din piesele artistilor, Sound Proof Studio revine pe prima pagina cu o noua piesa lansata de Ivory. Piesa se numeste „Legalizati” si este produsa de Jou Spaz. Iar de mix/master-ul piesei s-a ocupat omu’ Big Tow.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..