NoutĂŢi j.cole

Albumul „4 Your Eyez Only”, realizat de către J. Cole, este certificat cu platină!Albumul „4 Your Eyez Only”, realizat de către J. Cole, este certificat cu platină!

J. Cole – „4 Your Eyez Only”
  Pe parcursul zilei de ieri (7 Aprilie), cei de la Dreamville au făcut următorul anunț:

Congrats to @realcoleworld 4 Your Eyez Only is now Certified Platinum by the RIAA.

Află lista de producție a noului album lansat de către J. Cole!Află lista de producție a noului album lansat de către J. Cole!

J. Cole
  Pe data de nouă decembrie, artistul american J. Cole a lansat noul său album intitulat „4 Your Eyez Only”. Materialul beneficiază de zece piese și, ca și în cadrul precedentului, nu există nici o colaborare alături de un alt MC.

Album: J. Cole – „4 Your Eyez Only” (Achiziționează / Ascultă)Album: J. Cole – „4 Your Eyez Only” (Achiziționează / Ascultă)

J. Cole
  Pe parcursul zilei de astăzi, J. Cole a lansat cel de-al patrulea album din discografia sa. Acesta poartă denumirea de „4 Your Eyez Only” și beneficiază de zece trackuri. În cadrul său nu există nici o colaborare alături de un alt artist.

Video: J. Cole – Everybody Dies / False ProphetsVideo: J. Cole – Everybody Dies / False Prophets

J. Cole

 „Everybody Dies” și „False Prophets” sunt numele celor mai recente piese lansate de către J. Cole. Acestea pot fi ascultate prin intermediul canalului de YouTube al Dreamville. De asemenea, ele au fost lansate alături de două noi videoclipuri.

J. Cole dezvăluie conținutul viitorului său material discografic!J. Cole dezvăluie conținutul viitorului său material discografic!

J. Cole
  Se apropie data de lansare a noului material discografic semnat de către J. Cole. Albumul poartă denumirea de „4 Your Eyez Only” și va apărea pe piață începând cu data de nouă decembrie.

Anthony Supreme dezvăluie conceptul din spatele fotografiei de copertă a noului album semnat de J. ColeAnthony Supreme dezvăluie conceptul din spatele fotografiei de copertă a noului album semnat de J. Cole

Anthony Supreme
  Anthony Supreme este numele celui ce a realizat fotografia de copertă a viitorului album semnat de către J. Cole. După cum v-am anunțat, materialul poartă denumirea de „4 Your Eyez Only” și va fi lansat pe data de nouă decembrie.

J. Cole anunță lansarea unui nou album și prezintă un nou documentar!J. Cole anunță lansarea unui nou album și prezintă un nou documentar!

J. Cole

 În apropierea finalului lunii octombrie, vă informam în legătură cu succesul ultimului album semnat de către J. Cole: materialul respectiv este certificat cu dublă platină de către RIAA, pentru două milioane de unități vândute.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Albumul „2014 Forest Hills Drive”, semnat de către J. Cole, a fost certificat cu dublu disc de platină!Albumul „2014 Forest Hills Drive”, semnat de către J. Cole, a fost certificat cu dublu disc de platină!

  Pe data de 9 decembrie a anului 2014, J. Cole își lansa albumul intitulat „2014 Forest Hills Drive”, care s-a dovedit a fi un adevărat succes în rândul ascultătorilor de muzică rap, atât din străinătate, cât și din România.

Promovare: Dima – Îi dau blană (cu Carpatin, Krepoo și Kefren)Promovare: Dima – Îi dau blană (cu Carpatin, Krepoo și Kefren)

 Dima Mădălin George, cunoscut în trecut sub pseudonimul DmG cu care a semnat mixtape-ul lansat în 2009 intitulat „Carpe diem”, revine în acest an sub numele de Dima.

Retrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Decembrie 2015 @ BlackSheepSound

Noul an este aici, iar înainte de a ne continua activitatea, dorim să ne amintim de ceea ce a însemnat luna decembrie pentru BlackSheepSound.
Ca de fiecare dată, conținutul pe care vi l-am prezentat a fost alcătuit din știri, evenimente, noi piese, videoclipuri, albume, etc.

J. Cole – Folgers CrystalsJ. Cole – Folgers Crystals

 De curând ne-am putut bucura de audierea unui freestyle realizat de către J. Cole. Astăzi ne putem bucura de audierea unei noi piese care îi poartă semnătura, și anume „Folgers Crystals”.

J Cole – Black Friday (Freestyle)J Cole – Black Friday (Freestyle)

  Cu toate că ziua de vineri a trecut, vă prezint un moment de freestyle susținut de către J Cole, al cărui nume este „Black Friday”.

Video: J. Cole – Wet DreamzVideo: J. Cole – Wet Dreamz

 După ce a ilustrat povestea unui sclav în videoclipul piesei G.O.M.D, J. Cole lansează un alt videoclip, și anume cel al piesei „Wet Dreamz”, care ne prezintă un alt concept neașteptat – povestea de dragoste a unor câini, ați citit bine, a unor câini.

Jeremih – Planes Feat. J. ColeJeremih – Planes Feat. J. Cole

După un mic promo lăsat pe YouTube, Jeremih lansează în sfârșit versiunea oficială a celei mai recente piese, intitulată „Planes” în colaborare cu nimeni altul decât J. Cole.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..