NoutĂŢi J.Dilla

Un alt extras din cadrul viitorului material ce poartă semnătura lui J Dilla a fost lansat!Un alt extras din cadrul viitorului material ce poartă semnătura lui J Dilla a fost lansat!

J Dilla

 După cum vă anunțat într-un articol scris în luna martie, ziua de mâine, adică 21 aprilie, va fi marcată de lansarea unui nou material postum ce poartă semnătura lui J Dilla.

Ma Dukes anunță lansarea proiectului „Motor City”, un alt material postum al lui J Dilla!Ma Dukes anunță lansarea proiectului „Motor City”, un alt material postum al lui J Dilla!

J Dilla

 Anul acesta va fi marcat de lansarea unui nou proiect muzical prin care familia lui James Dewitt Yancey, cunoscut sub pseudonimul J Dilla, va face public alte piese nelansate ale acestuia.

27.02.2017: În urmă cu 16 ani, J Dilla lansa primul său material solo!27.02.2017: În urmă cu 16 ani, J Dilla lansa primul său material solo!

J Dilla

 La un an de la lansarea albumului „Fantastic Vol.2” din partea grupului Slum Village, J Dilla lansa primul său material solo! Acesta era făcut public pe data de 27 februarie a anului 2001 prin intermediul BBE Records.

23.02.2017: În urmă cu 18 ani, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic!23.02.2017: În urmă cu 18 ani, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic!

The Roots

 Pe data de 23 februarie a anului 1999, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic din carieră, și anume „Things Fall Apart”. Cunoscut și ca „When Things Fall Apart”, acesta a fost făcut public prin intermediul Geffen Records.

„Jay Dee’s Ma Dukes Collection” este un alt material post-mortem al artistului J Dilla!„Jay Dee’s Ma Dukes Collection” este un alt material post-mortem al artistului J Dilla!

J Dilla

 Pe parcursul zilei de 23 decembrie, Yancey Media Group LLC, Official Ma Dukes și VINTAGE VIBEZ MUSIC GROUP au găzduit lansarea unui nou material post-mortem al artistului J Dilla.

19.11.2016: În urmă cu 14 ani, Talib Kweli lansa primul său material solo!19.11.2016: În urmă cu 14 ani, Talib Kweli lansa primul său material solo!

 La doi ani de la lansarea albumului „Train Of Thought”, pe care l-a realizat alături de colegul său Hi-Tek, împreună cu care forma grupul muzical Reflection Eternal, Talib Kweli a lansat primul său material solo, intitulat „Quality”.

Maureen ”Ma Dukes” Yancey vorbește despre viitoarea carte biografică legată de J Dilla!Maureen ”Ma Dukes” Yancey vorbește despre viitoarea carte biografică legată de J Dilla!

  Probabil că numele de Maureen ”Ma Dukes” Yancey nu vă spune prea multe în momentul în care vă raportați la cultura hip-hop, însă această persoană este mama lui J Dilla, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din istoria muzicii rap, decedat pe data de 10 februari..

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

22.08.2016: Albumul postmortem „The Shining” împlinește 10 ani de la lansare!22.08.2016: Albumul postmortem „The Shining” împlinește 10 ani de la lansare!

Sursă foto: genius.com
 După cum bine știți, artistul James Dewitt Yancey, care a activat în domeniul muzicii sub numele de J Dilla sau Jay Dee, a decedat pe în anul 2006, mai precis pe data de 10 februarie a anului respectiv.

30.07.2016: Cel de-al patrulea material al A.T.C.Q. era lansat în urmă cu 20 de ani!30.07.2016: Cel de-al patrulea material al A.T.C.Q. era lansat în urmă cu 20 de ani!

Sursă foto: www.hiphopheadz.net
 „Beats, Rhymes and Life” este numele celui de-al patrulea material discografic al grupului cunoscut sub denumirea de A Tribe Called Quest (A.T.C.Q.), ce este format din următorii membri: Q-Tip, Phife Dawg (1970-2016) și Ali Shaheed Muhammad.

Acum 15 ani, J Dilla lansa primul său material solo!Acum 15 ani, J Dilla lansa primul său material solo!

 Un alt lucru ce ne amintește de persoana lui James Dewitt Yancey, cunoscut pe scena hip hop ca J Dilla, este materialul său de debut, care împlinește 15 ani de la lansare!
 Pe 27 februarie 2001, artistul lansa primul său material solo intitulat „Welcome 2 Detroit”, folosind pentru prima..

NAS anunță lansarea unui nou material postum ce poartă semnătura lui J Dilla!NAS anunță lansarea unui nou material postum ce poartă semnătura lui J Dilla!

 În această lună s-au împlinit 10 ani de la moartea unuia dintre cei mai talentați și îndrăgiți producători, și anume J Dilla. După cum bine știți, o mare parte din „creația” sa muzicală a fost lansată postum, artistul nereușind să facă acest lucru în timpul vieții.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

J Dilla – Dillatronic #34J Dilla – Dillatronic #34

În luna septembrie a acestui an am putut afla că Ma Dukes împreună cu Vintage Vibez Music Group le pregătesc celor care îi apreciază activitatea producătorului J Dilla un material de instrumentale pe care acesta nu a mai reușit să le lanseze în timpul vieții.

Video: Blueprint – Great Eyedeas Never DieVideo: Blueprint – Great Eyedeas Never Die

 Au trecut 5 ani de când Eyedea s-a stins din viață, însă acesta nu a fost uitat de către cei care-l cunoșteau. Blueprint a lansat o piesă nouă intitulată „Great Eyedeas Never Die”, care beneficiază de un videoclip și care este un tribut pentru prietenul său.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..