NoutĂŢi Ja Rule

29.09.2016: În urmă cu 18 ani, Jay Z își lansa cel de-al treilea album discografic!29.09.2016: În urmă cu 18 ani, Jay Z își lansa cel de-al treilea album discografic!

  Volumul 2 al albumului „Hard Knock Life” reprezintă cel de-al treilea material discografic lansat de către Jay Z, pe data de 29 septembrie 1998, prin intermediul Roc-A-Fella Records.

Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”

 Pășim pe potecile toamnei tot cu muzica în suflet, dar și cu o parte dintre curiozitățile legate de un artist drag nouă satisfăcute, deoarece luna septembrie aduce cu sine un nou interviu pentru BlackSheepSound, realizat alături de Vlad Flueraru.

10.08.2016: În urmă cu 17 ani, Def Jam Records lansa „Violator: The Album”!10.08.2016: În urmă cu 17 ani, Def Jam Records lansa „Violator: The Album”!

Sursă foto: www.amazon.c

Video: Ja Rule – Never Had TimeVideo: Ja Rule – Never Had Time

Ja Rule ne ofera o perspectiva video asupra piesei „Never Had Time„.
Asteptam cu nerabdare si data de 24 ianuarie 2012, cand artistul va lansa albumul „PIL2„.

Album Cover : Ja Rule – PIL2Album Cover : Ja Rule – PIL2

Ja Rule a dat publicitatii oficialul cover al albumului ”PIL2”, acesta va fi lansat pe data de 14 ianuarie 2012.

Video: Ja Rule – Spun A WebVideo: Ja Rule – Spun A Web

Jonathan Andrade din BLKDMNDS a regizat acest videoclip filmat cu cateva zile inaite ca Ja Rule sa se intoarca in inchisoare. Rapperul are in plan si lansarea a doua materiale: EP-ul „Pre-PIL2” si „Pain Is Love 2„.

Ja Rule – Spun A WebJa Rule – Spun A Web

Sarcasmul lui Ja Rule continua sa atraga fani. Acesta a pastrat legatura cu 7 Aurelius si pentru piesa „Spun A Web”. EP-ul „Pre-PIL2” urmeaza sa fie lansat in cel mai scurt timp.

Ja Rule – Falling 2 PiecesJa Rule – Falling 2 Pieces

Planurile lui Ja Rule au suferit modificari. Daca lansarea albumului „Pain Is Love 2” a fost amanata pe una din lunile noiembrie/decembrie, rapperul a venit cu alta stire care sa ne mentina interesul; este vorba de „Pre-PIL2„, un EP programat sa apara pe 1 octombrie.

Ja Rule – Fuck Em All (Feat. Harry-O, Merc Montana)Ja Rule – Fuck Em All (Feat. Harry-O, Merc Montana)

Ja Rule s-a tinut de promisiune. In luna ianuarie (pe cand lucra la „Pain Is Love 2„), starul american a declarat ca va lansa aceasta piesa, iar acum a venit momentul mult asteptat.

Video: Ja Rule – LadiesVideo: Ja Rule – Ladies

Ja Rule nu apare in acest videoclip, insa puteti admira imagini cu stripteuza Tip Drill, membra a clubului King Of Diamonds din Miami.

Ja Rule – Superstar (Previews)Ja Rule – Superstar (Previews)

Publicarea preview-urilor continua. De data aceasta Ja Rule revine dupa scurt timp, cu o noua piesa „Superstar” ce va fi lansata zilele acestea. Asteptam cu nerabdare piesa, clipul si albumul.

Ja Rule si 7 Aurelius lucreaza la „Pain Is Love 2”Ja Rule si 7 Aurelius lucreaza la „Pain Is Love 2”

Am auzit deja primul single al lui Ja Rule, produs de 7 Aurelius aka Channel 7. Acum avem ocazia sa vedem cateva imagini din studio cu rapperul lucrand la noul album „Pain Is Love 2„. Shaheem Reid, de asemenea, si-a aratat sprijinul in acest proiect.

Ja Rule – Real Life FantasyJa Rule – Real Life Fantasy

Ja Rule revine, dupa o sedere in umbra, mai prelungita, acesta se pregateste intens, alaturi de 7 Aurelius pentru lansarea mult doritului album „Pain is Love 2”. Acesta ne ofera spre ascutare piesa Real Life Fantasy, ca stimulent a ceea ce va urma odata cu lansarea albumului.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..