NoutĂŢi Jae Millz

Jae Millz – Hearing VoicesJae Millz – Hearing Voices

Pana la lansarea mixtape-ului „Dead Presidents 2”, Jae Millz ne face cadou un nou single extras de pe acest material. Piesa despre care va spuneam poarta numele „Hearing Voices” si este disponibila la download si la ascultare putin mai jos.

Video: Jae Millz – It’s YouVideo: Jae Millz – It’s You

Jae Millz revine astazi cu videoclipul piesei „It’s You”. De productie s-a ocupat Jahlil Beats, iar melodia va fi inclusa pe viitorul sau mixtape, „Dead Presidents 2”. Jae Millz si-a aratat cu aceasta ocazie si talentul sau regizoral.

Jae Millz – Molly (feat. 2 Chainz)Jae Millz – Molly (feat. 2 Chainz)

Dupa ce ieri v-am prezentat aici piesa „S.A.S.A.R.A.F.” interpretata de Lil Wayne si extrasa de pe mixtape-ul „The Appreciation Vol. 4” al lui DJ Stevie J, astazi va oferim spre ascultare un nou single extras de pe acest material.

Mystikal – One Night (feat. Birdman, Jae Millz & Detail)Mystikal – One Night (feat. Birdman, Jae Millz & Detail)

Mystikal se pregateste de lansarea mixtape-ului ce va purta numele „Origins”, insa pana atunci ne-a mai facut cadou inca un single. Piesa poarta numele „One Night” si este o colaborare cu Birdman, Jae Millz si Detail. Melodia poate fi ascultata sau descarcata putin mai jos.

Omen – Black Hero Overture (feat. Smoke DZA & Jae Millz)Omen – Black Hero Overture (feat. Smoke DZA & Jae Millz)

Incepand de astazi, Omen ne ofera la ascultare un nou single. Piesa despre care va spuneam se numeste „Black Hero Overture” si este un feat. cu Smoke DZA si Jae Millz.

Mixtape: Jae Millz – Property Of PotentnessMixtape: Jae Millz – Property Of Potentness

Jae Millz lanseaza astazi mixtape-ul ce poarta numele de „Property Of Potentness”. Pe mixtape vom putea asculta colaborari cu Smoke Dza si Gutta Gutta, in timp ce productia a fost asigurata de Cardiak, Cash Hits si LG.

Tone Trump – Get Got (feat. Jae Millz & Freeway)Tone Trump – Get Got (feat. Jae Millz & Freeway)

Tone Trump ne prezinta astazi o noua piesa realizata in colaborare cu Jae Millz si Freeway ce poarta numele de „Get Got”. Acest nou single realizat de Tone Trump poate fi ascultat sau descarcat putin mai jos.

Album: Smoke DZA – Cuz I Felt Like ItAlbum: Smoke DZA – Cuz I Felt Like It

Smoke DZA a lansat astazi un nou EP ce poarta numele de „Cuz I Felt Like It”. EP-ul are parte de 8 track-uri printre care apar si colaborari cu Den10 si Jae Millz. Putin mai jos, puteti asculta sau descarca gratuit acest EP. Auditie placuta!
Tracklist:
01.

Jae Millz – KKKrazy (Feat. Birdman)Jae Millz – KKKrazy (Feat. Birdman)

Jae Millz va lansa in curand un mixtape intitulat „The Flood: Category 5” (19 august), iar piesa de mai jos este prima dezvaluire legata de acest material. Birdman completeaza beat-ul realizat de Jahlil Beats.

Jae Millz – Forever Winning (Feat. Lil Wayne)Jae Millz – Forever Winning (Feat. Lil Wayne)

Lil Wayne se bucura de atata notorietate incat nu poate sa treaca timpul fara sa vorbim despre el. De data aceasta va prezentam o piesa realizata impreuna cu Jae Millz, piesa care se va regasi pe albumul „Nothing Is Promised” a acestuia.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..