NoutĂŢi jager

Video: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – CoșmarulVideo: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – Coșmarul

 În această seară, SpoT a lansat un nou videoclip realizat pentru piesa ce poartă denumirea de „Coșmarul”. Aceasta este o colaborare alături de Jager (Gun Fu) și Sketch, fiind înregistrată pe parcursul anului trecut.

Interviu: Traian „Permite creației tale să se manifeste și să se dezvolte într-un mediu în care simți că ceea ce faci nu  e în zadar”Interviu: Traian „Permite creației tale să se manifeste și să se dezvolte într-un mediu în care simți că ceea ce faci nu e în zadar”

 Sfârșitul acestei luni calendaristice este marcat de apariția unui nou interviu marca BlackSheepSound, interviu ce se concentrează în jurul activității unui MC de peste Prut, care a reușit să se facă auzit dincolo de hotarele țării sale, și anume Traian.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Promovare: Iahim Loig feat. Johnny M & Jager – UPB (Una Pentru Bagabonți)Promovare: Iahim Loig feat. Johnny M & Jager – UPB (Una Pentru Bagabonți)

 „UPB” sau „Una Pentru Bagabonți”, fiindcă aveam nevoie să ascult așa ceva și sunt sigur că o să-mi împărțiți această părere. Astfel, seria promovărilor continuă cu această nouă piesă semnată de către Iahim Loig, Johnny M (Ex.

C.o.D – Recapitulare feat. JagerC.o.D – Recapitulare feat. Jager

După piesele „Rece” și „Deraieri ocazionale”, C.o.D. este iar în atenția noastră cu cea mai recentă piesă intitulată „Recapitulare”, reprezentând o colaborare cu Jager, membru al trupei Gun Fu.

Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”

 De această dată am ales să discut cu un artist a cărui muzică o ascult încă de când eram copil, un artist care a lansat un nou album pe parcursul acestui an și care a influențat spre bine o mare parte din asculătorii săi.

Retrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Mai 2015 @ BlackSheepSound

 A devenit o tradiție în echipa noastră să nu lăsăm luna să înceapă fără să facem o retrospectivă asupra lunii precedente. Așa că astăzi voi însuma toate lucrurile care au marcat luna mai atât în hip hop-ul românesc, cât și în cel străin.

Album: Jager – Pandemie Lexicală (copertă/ tracklist/ ascultă)Album: Jager – Pandemie Lexicală (copertă/ tracklist/ ascultă)

Ne începem ziua cu un nou album, și anume „Pandemie Lexicală” – un amestec de piese care nu reprezintă genul de „rap care să intre și să iasă pe-o ureche”, lansat de către Jager în decursul zilei de ieri.

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part. 2)Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part. 2)

La începutul acestui an, adică în luna Ianuarie, ne-am gândit să lansăm un editorial intitulat „Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?”, unde, alături de colegul meu de echipă, Marian, i-am întrebat pe Bibanu miXL, Samurai, Phunk B, TKE, Baboi, ALAN, Vlad Flue..

Jager – Când venim (cu EyeKon & Sifu)Jager – Când venim (cu EyeKon & Sifu)

Despre Jager v-am mai vorbit și într-un articol anterior, iar pentru ce-i care nu-l știu, acesta este membru al trupei Gun-Fu și în luna mai a acestui an urmează să lanseze un album solo intitulat „Pandemie Lexicală”.

Jager – Testament  (cu Sketch și I-gura)Jager – Testament (cu Sketch și I-gura)

Jager lansează o nouă piesă intitulată „Testament”, extrasă de pe următorul său material solo.
„Testament” este cea de-a doua piesă de pe albumul „Pandemie Lexicală”, care urmează să fie lansat în luna mai a acestui an.

Jager – Pe unde (cu Sketch & Ryna)Jager – Pe unde (cu Sketch & Ryna)

Ați ascultat Gun Fu până acum? Dacă da, atunci știți sigur despre cine vorbesc în momentul în care scriu despre Jager. Dacă nu, vă recomand să îi ascultați. Oricum, artistul despre care discutăm a lansat prima piesă de pe materialul său solo.

Concert: Norzeatic @ Ploiești / Camp Rock – 18.11.2012Concert: Norzeatic @ Ploiești / Camp Rock – 18.11.2012

Duminică pe data de 18 noiembrie, fix la ora 20:56 și aproape la o aruncătură zdravănă de băț din București, mai exact în Ploiești, continuă turul de promovare al albumului semnat Norzeatic ce poartă numele ”Exerciții pe ritm de pace”.

Asculta: Jager – Cel mai album @ YouTubeAsculta: Jager – Cel mai album @ YouTube

Jager ne-a oferit la ascultare gratuita pe YouTube cel mai recent proiect al sau. Materialul poarta numele „Cel mai album” si contine colaborari cu Sifu DexStaR, Dj Flow, I-gura, Bella, Avangarda si Cannon.

Buze – Pesti (feat. PDX, Jager & Dj. Smoke)Buze – Pesti (feat. PDX, Jager & Dj. Smoke)

Astazi avem ocazia de a asculta o noua piesa de pe albumul „Niciodata nu-i prea tarziu” semnat Buze. Piesa poarta numele „Pesti” si este un feat. cu PDX, Jager si Dj. Smoke, fiind lansata in premiera pe UZR.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..