NoutĂŢi Jazz 8

JAZZ 8 – N-am liniște feat. Macanache & DJ AntennaJAZZ 8 – N-am liniște feat. Macanache & DJ Antenna

JAZZ 8

 Piesa ce ocupă locul opt în cadrul tracklist-ului albumului „JaZZoMetric” lansat de către JAZZ 8 este cea intitulată „N-am liniște”. Aceasta reprezintă o colaborare dintre membrul The Bridge Committee, Macanache și DJ Antenna.

Video: MIC Check – #24 – Cypher AniversarVideo: MIC Check – #24 – Cypher Aniversar

MIC Check – Cypher Aniversar

 Pe parcursul zilei de ieri, cei de la MIC Check au lansat în mediul online înregistrarea video a unui nou episod al emisiunii respective.

Album: JAZZ 8 – JaZZoMetric (ascultă)Album: JAZZ 8 – JaZZoMetric (ascultă)

 JAZZ 8, membru al trupei The Bridge Committee și al label-ului SickSound Crew lansează astăzi materialul „JaZZoMetric”.

Video: JAZZ 8 x Fantome – Pământul se-nvârte sub pașii meiVideo: JAZZ 8 x Fantome – Pământul se-nvârte sub pașii mei

 JAZZ 8, membru al trupei The Bridge Committee și al proiectului SickSound Crew revine cu o nouă piesă ce presupune o colaborare inedită alături de trupa Fantome, ei fiind cei responsabili de instrumentalul piesei.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Video: JAZZ 8 – Opt Cinci feat. Power pe VinilVideo: JAZZ 8 – Opt Cinci feat. Power pe Vinil

 Pe parcursul acestei zile, JAZZ 8 de la The Bridge Committee, a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul albumului „JaZZoMetric”, al cărei nume este „Opt Cinci”.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Video: JAZZ 8 – Instrucțiuni de folosire a cuvântuluiVideo: JAZZ 8 – Instrucțiuni de folosire a cuvântului

 În viitorul apropiat, unul dintre membrii trupei The Bridge Committee, JAZZ 8, va lansa un material solo intitulat „JaZZoMetric”.

Album: The Bridge Committee – Romanglish (Ascultă)Album: The Bridge Committee – Romanglish (Ascultă)

  În primăvara acestui an băieții de la The Bridge Committee au lansat LP-ul „Romanglish”, material ce reprezintă „o fuziune de spirit, de culturi, de suflete, de identități și de stări aduse în prim plan de fiecare dintre cei doi membri ai trupei – JAZZ 8 și Kent Archie.

Înregistrare: MIC Check – #7 – The Bridge CommitteeÎnregistrare: MIC Check – #7 – The Bridge Committee

 Dacă precedenta ediție a emisiunii MIC Check l-a avut ca invitat pe Macanache, de această dată avem parte de doi artiști. Este vorba despre JAZZ 8 & Kent Archie, sau mult mai ușor zis The Bridge Committee.

Video: The Bridge Committee – PCiPVideo: The Bridge Committee – PCiP

JAZZ 8 & Kent Archie adică The Bridge Committee oferă spre ascultare piesa cu numele „PCiP”  reprezentând acronimul unei situații contemporante prezentate în melodia aflată pe ultima poziție a albumului „Romanglish”.

Albumul „Caleidoscop” semnat de către Nwanda va fi lansat în toamna acestui an!Albumul „Caleidoscop” semnat de către Nwanda va fi lansat în toamna acestui an!

Vești bune pentru cei care-i urmăresc activitatea lui Nwanda! MC-ul va lansa în toamna acestui an un nou material, despre care probabil ați auzit, și anume „Caleidoscop”.

Video: The Bridge Committee – Fiare VechiVideo: The Bridge Committee – Fiare Vechi

Oamenii care au avut ocazia să participe la un concert susținut de băieții de la The Bridge Committee cunosc piesa intitulată „Fiare Vechi”, fiindcă ea a fost cântată pe parcursul ultimilor patru ani în cadrul evenimentelor lor.

Video: Bass Turbat & The Bridge Committee – Where the party atVideo: Bass Turbat & The Bridge Committee – Where the party at

Kent Archie și JAZZ 8, membri ai trupei The Bridge Committee au realizat o colaborare inedită cu cei de la Bass Turbat, reprezentat de către Unlocka și Hardplay pentru piesa „Where the party at”, piesă ce beneficiază începând de astăzi de un videoclip.

Interviu: Retrospectivă 2013 @ BSSInterviu: Retrospectivă 2013 @ BSS

Am avut un an plin de din punct de vedere al materialelor exclusive pentru BlackSheepSound, iar de pe site-ul nostru bineînteles că n-au lipsit interviurile alături de artiștii voștri preferați.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..