NoutĂŢi Jedi Mind Tricks

Grupul Heavy Metal Kings a lansat un nou album, alături de un nou videoclip!Grupul Heavy Metal Kings a lansat un nou album, alături de un nou videoclip!

Heavy Metal Kings

 Încă din luna februarie a anului curent, Vinnie Paz a anunțat apariția unui nou material alături de Ill Bill, în numele grupului Heavy Metal Kings. Deși lansarea sa era programată pentru primăvară, aceasta a avut loc pe parcursul zilei de ieri, 27 octombrie.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Vinnie Paz și C-Lance au dezvăluit noi informații despre viitoare albume!Vinnie Paz și C-Lance au dezvăluit noi informații despre viitoare albume!

 Toamna acestui an va găzdui lansarea unui nou material din partea lui Vinnie Paz, album intitulat „The Cornerstone of the Corner Store”, despre care ați putut afla destule informații prin intermediul unor articole anterioare, printre care se numără și data lansării sale, și anume 28 o..

03.10.2016: „Violent by Design” împlinește 16 ani de la lansare!03.10.2016: „Violent by Design” împlinește 16 ani de la lansare!

 În urmă cu 16 ani, pe data de 3 octombrie a anului 2000, avea loc lansarea celui de-al doilea material discografic din partea grupului Jedi Mind Tricks, care a debutat, în 1997, cu materialul intitulat „The Psycho-Social, Chemical, Biological & Electro-Magnetic Manipulation of Human Consc..

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Albumul „The Thief and the Fallen” împlinește un an de la lansare!Albumul „The Thief and the Fallen” împlinește un an de la lansare!

 Pe data de 2 iunie a anului trecut, grupul Jedi Mind Tricks lansa albumul cu număr opt din propria lor discografie, intitulat „The Thief and the Fallen”. Producția audio a acestui material a fost realizată de către Stoupe the Enemy of Mankind, alături de C-Lance, Z.

Video: Jedi Mind Tricks – Fraudulent Cloth (feat. Eamon)Video: Jedi Mind Tricks – Fraudulent Cloth (feat. Eamon)

 Cu siguranță ați ascultat cu toții albumul „The Thief And The Fallen”, semnat Jedi Mind Tricks, și ați îndrăgit fiecare piesă ce-i alcătuiește tracklist-ul, la fel cum am făcut-o și eu.

Video: Jedi Mind Tricks – Deathless LightVideo: Jedi Mind Tricks – Deathless Light

 

 După ce Vinnie Paz și Stoupe au făcut publică știrea că se reunesc pentru a lansa un alt album semnat Jedi Mind Tricks, și anume „The Thief And The Fallen”  (despre care v-am vorbit într-un articol anterior, cu ocazia lansării intro-ului acestuia), care în mare parte rămân..

Retrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSound

 A trecut și luna Aprilie a acestui an, o perioadă de treizeci de zile în care am avut parte doar de vești bune, atât în hip hop-ul internațional cât și în cel românesc.

Jedi Mind Tricks au lansat intro-ul albumului „The Thief And The Fallen”!Jedi Mind Tricks au lansat intro-ul albumului „The Thief And The Fallen”!

 Ieri, cei de la Jedi Mind Tricks au lansat intro-ul albumului „The Fallen And The Thief”!
 Trupa originară din Philadelphia a anunțat că după patru ani se reunește pentru a lansa un nou material intitulat „The Fallen and the Thief” care va fi lansat în luna iunie a acestui an prin ..

Retrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna martie a adus mai multe vești bune pentru hip-hop-ul din țara noastră decât semne de primăvară, dar pe mine mă mulțumesc toate aceste lucruri. De fapt, această lună ne-a adus informații pozitive despre hip-hop-ul din întreaga lume.

Jedi Mind Tricks urmează să lanseze un nou material!Jedi Mind Tricks urmează să lanseze un nou material!

Anul acesta se dovedește a fi unul foarte productiv pentru hip-hop-ul din întreaga lume, motiv pentru care nu doar artiștii din țara noastră s-au pus pe scos albume, ci și numele mari din străinătate.

Lipsă de cultură sau indiferență? Ce înseamnă hip-hop în România?Lipsă de cultură sau indiferență? Ce înseamnă hip-hop în România?

 În ultimul timp au existat destule controverse legate de lipsa de cultură față de hip-hop a unei părți din publicul românesc al acestei culturi, implicit al stilului muzical născut de aceasta.

Astăzi se împlinesc 14 ani de la lansarea materialului ”Violent by Design”!Astăzi se împlinesc 14 ani de la lansarea materialului ”Violent by Design”!

Jedi Mind Tricks, una dintre trupele alături de care am descoperit cultura hip hop.

Jedi Mind Tricks – Target Practice (Remix)Jedi Mind Tricks – Target Practice (Remix)

Dupa mai bine de 15 ani de la debut, Jedi Mind Tricks a devenit sinonim cu unii dintre cei mai tari din hip-hop-ul uderground.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..