NoutĂŢi Jermaine Dupri

06.11.2017: Albumul „American Gangster”, semnat de către Jay-Z, împlinește 10 ani de la lansare!06.11.2017: Albumul „American Gangster”, semnat de către Jay-Z, împlinește 10 ani de la lansare!

Jay-Z
  „American Gangster” este albumul cu numărul zece din discografia lui Jay-Z, fiind lansat în urmă cu nouă ani, prin intermediul Roc-A-Fella Records.

27.11.2016: În urmă cu 15 ani, Ludacris lansa albumul intitulat „Word of Mouf”!27.11.2016: În urmă cu 15 ani, Ludacris lansa albumul intitulat „Word of Mouf”!

Ludacris
  În urmă cu cincisprezece ani, Ludacris își lansa cel de-al doilea material discografic, intitulat „Word of Mouf”. Acesta este lansat prin intermediul Disturbing tha Peace și Def Jam South.

Mary J Blige – Everyday People 2012 (feat. Jermaine Dupri)Mary J Blige – Everyday People 2012 (feat. Jermaine Dupri)

Mary J Blige revine astăzi cu o nouă piesă pe care a lansat-o prin intermediul contului său oficial de SoundCloud. Melodia se numește „Everyday People 2012” și este interpretată în colaborare cu Jermaine Dupri.

Video: Mariah Carey – Triumphant (Get Em) (feat. Rick Ross & Meek Mill)Video: Mariah Carey – Triumphant (Get Em) (feat. Rick Ross & Meek Mill)

Mariah Carey ne-a oferit prin intermediul paginii sale de YouTube un nou videoclip. Piesa promovata in acest videoclip se numeste „Triumphant (Get Em)” si este un feat. cu 2 din starurile de la Maybach Music Group, Rick Ross si Meek Mill.

Video: DJ Felli Fel – Boomerang (Feat. Akon, Jermaine Dupri & Pitbull)Video: DJ Felli Fel – Boomerang (Feat. Akon, Jermaine Dupri & Pitbull)

Astazi a avut loc premiera videoclipului hitului lui DJ Felli Fel. „Boomerang” este o piesa de dans si, cu siguranta, se va bucura de succes prin cluburi si la radio.

Jermaine Dupri & Da Brat – Sure Thing (Remix)Jermaine Dupri & Da Brat – Sure Thing (Remix)

Jermaine Dupri si Da Brat au realizat un nou remix al hit-ului lui Miguel. Da Brat ne pregateste si un mixtape, iar zvonurile spun ca va aparea in curand.

Da Brat feat. Jermaine Dupri & Dondria – Turned UpDa Brat feat. Jermaine Dupri & Dondria – Turned Up

Se pare ca Da Brat nu se lasa batuta, si intra tot mai mult in muzica. De data aceasta, alaturi de nelipsitul Dupri si de Dondria, Brat ne ofera un remix dupa piesa „All Of The Lights” al lui Kanye West.

Video: Da Brat & Jermaine Dupri – Look At Me NowVideo: Da Brat & Jermaine Dupri – Look At Me Now

La scurt timp de la eliberarea sa, Da Brat s-a pus serios pe treaba si impreuna cu prietenul sau Jermaine Dupri au filmat un clip la remixul „Look At Me Now” by Chris Brown. Da Brat o da bine pe partea lui Busta.

Da Brat & Jermaine Dupri – Look At Me Now (Remix)Da Brat & Jermaine Dupri – Look At Me Now (Remix)

Da Brat a terminat perioada de detentie si a revenit in prim-plan.

Da Brat si-a ispasit sentintaDa Brat si-a ispasit sentinta

Se pare ca, dupa luni intregi, in care a lucrat in folosul comunitatii, facand ferestre(?), Da Brat, fata de cartier a muzicii de culoare din America, si-a ispasit in sfarsit sentinta.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..