NoutĂŢi jerryco

JerryCo – Povestea Unui Campion feat. Alex VasilacheJerryCo – Povestea Unui Campion feat. Alex Vasilache

Împreună cu Alex Vsilache, artistul cunoscut sub numele de JerryCo a decis ca astăzi să ne istorisească ”Povestea Unui Campion”. Muzica este realizată de către Mihai Dumitrescu, Gabriel Mihai Istrate și Marius Nedelcu, de producția muzicală ocupându-se Midiots.

Video: JerryCo feat. Alex Vasilache – CampionVideo: JerryCo feat. Alex Vasilache – Campion

JerryCo ne prezintă în această seară videoclipul piesei „Campion”, piesă pentru care a colaborat cu Alex Vasilache.

JerryCo – Cei Mai Buni Ai Mei (feat. ViLLy)JerryCo – Cei Mai Buni Ai Mei (feat. ViLLy)

Aşa cum ne-a obişnuit, JerryCo a urcat pe canalul său oficial de Youtube încă o piesă extrasă de pe cel mai recent material al său numit ”Sânge Albastru”. Piesa se intitulează ”Cei Mai Buni Ai Mei” şi este o colaborare cu ViLLy.

JerryCo – Ieși afară (feat. Caddillac)JerryCo – Ieși afară (feat. Caddillac)

“Sânge Albastru”, cel de-al doilea album de studio semnat JerryCo vine cu o modalitate inedită de a pune un LP la dispoziţia publicului, astfel că fanii artistului hip-hop se vor bucura săptămânal de câte o piesa nouă de pe “Sânge Albastru”.

JerryCo – Cu Lacrimi Se Stinge Focul (feat. Japhet Niven)JerryCo – Cu Lacrimi Se Stinge Focul (feat. Japhet Niven)

”Cu Lacrimi Se Stinge Focul” este cea mai recentă piesă urcată de către JerryCo pe canalul său de Youtube. Piesa este extrasă de pe materialul ”Sânge Albastru” şi este o colaborare cu Japhet Niven.

JerryCo – Shake That Ass (feat. Jullie Anne)JerryCo – Shake That Ass (feat. Jullie Anne)

După colaborarea cu Liry pentru piesa ”Lumini, Cameră, Motor”, JerryCo a lansat o nouă piesă, extrasă de pe cel mai recent material al său ”Sânge Albastru”. Piesa se intitulează ”Shake That Ass” şi este o colaborare cu Jullie Anne.

JerryCO – Lumini, Cameră, Motor (feat. Liry) + InterviuJerryCO – Lumini, Cameră, Motor (feat. Liry) + Interviu

După ce acum o săptămână ne-a prezentat ”Stagiul Militar”, alături de Mario V, un artist cu ”Sânge Albastru” şi anume JerryCo a urcat pe Youtube o nouă piesă, extrasă de pe cel mai recent material al său, menţionat mai sus.

JerryCo – Stagiul Militar (feat. Mario V)JerryCo – Stagiul Militar (feat. Mario V)

JeryCo a urcat pe canalul oficial de Youtube o nouă piesă, extrasă de pe cel mai recent material al său, numit ”Sânge Albastru”. Piesa se intitulează ”Stagiul Militar” şi este o colaborare cu Mario V.

JerryCo – Restul sunt detaliiJerryCo – Restul sunt detalii

JerryCo prezintă “Restul Sunt Detalii”, cea de-a treia piesă din seria de lansări săptămânale de pe albumul “Sânge Albastru”.
După “Sânge Albastru (feat. Alex Vasilache)” şi “Vecina Mea”, artistul hip-hop propune fanilor un track energic cu tente sociale.

JerryCo – Vecina MeaJerryCo – Vecina Mea

După ce şi-a prezentat acum o sătpămână noul album intitulat ”Sânge Albastru”, un artist cunoscut în hip hop-ul românesc şi anume JerryCo a lansat astăzi pe Youtube, o nouă piesă extrasă de pe acest album.

JerryCo îşi lansează albumul într-un mod inedit, în fiecare miercuri câte o piesă!JerryCo îşi lansează albumul într-un mod inedit, în fiecare miercuri câte o piesă!

După ce în 2010 a lansat gratuit albumul său de debut “Orice E Posibil” cu Tataee ca manager şi a marcat o premieră în materie de lansări pe piaţa muzicală din România, JerryCo anunţă o nouă premieră, de data aceasta sub egida Sprint Music.

Video: JerryCo feat. Ralflo – ŞampanieVideo: JerryCo feat. Ralflo – Şampanie

JerryCo, lansează astăzi un nou videoclip oficial. Cel mai recent single al său, “Şampanie”, este o colaborare cu Ralflo ce face parte de pe cel de-al doilea album de studio al artistului, “Sânge Albastru”.

Video: JerryCo – Ai răbdare babyVideo: JerryCo – Ai răbdare baby

Astăzi, 11 aprilie, JerryCo lansează “Ai Răbdare Baby”, piesă oficială însoţită de un cover video care înlocuieşte tradiţionalele fotografii postate pe Youtube alături de piese.

Video: JerryCo – Pentru TineVideo: JerryCo – Pentru Tine

„Pentru tine” este cel mai recent single lansat de JerryCo, alături de Urban.ro, ce beneficiază si de videoclip, lansat alături de Sprint Media.

Video: JerryCo – Dragă JurnalVideo: JerryCo – Dragă Jurnal

În seara aceasta a fost lansat cel de-al doilea clip ce promovează materialul „Sânge albastru” semnat de JerryCo. Muzica piesei „Dragă jurnal” a fost asigurată de CPR Productions, Mario V și JerryCo. La clape îi regăsim pe Mario V și pe Alexandru Nicolae.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..