NoutĂŢi Jim Jonsin

Video: Ludacris – Representin (feat. Kelly Rowland)Video: Ludacris – Representin (feat. Kelly Rowland)

La o lună de la lansarea single-ului „Representin”, Ludacris ne-a oferit și videoclipul acestuia prin intermediul contului său oficial de YouTube.

Ludacris – Representin (feat. Kelly Rowland)Ludacris – Representin (feat. Kelly Rowland)

Ludacris ne-a facut cadou astazi un nou single prin intermediul contului sau oficial de SoundCloud. Piesa despre care va spuneam se numeste „Representin” si este un feat. cu Kelly Rowland, urmand sa fie inclusa pe materialul „Ludaversal” ce va fi lansat in curand.

Video: Eminem – Space BoundVideo: Eminem – Space Bound

Dupa cateva luni de asteptari, Eminem a lansat un videoclip si pentru cel de-al patrulea sau single extras de pe albumul „Recovery„. Piesa este produsa de catre Jim Jonsin, iar in videoclip apare si starul porno Sasha Grey.

Jeremih – Motivation (Remix)Jeremih – Motivation (Remix)

Jeremih a realizat un remix dupa hit-ul lui Kelly Rowland. Despre cum suna, va las pe voi sa apreciati. Piesa este produsa de Jim Jonsin.

B.o.B & Yelawolf – It’s A PartyB.o.B & Yelawolf – It’s A Party

B.o.B si Yelawolf au lansat o noua piesa cu care sa ne starneasca interesul. Singurul detaliu pe care il cunoastem in legatura cu acest track este producatorul: Jim Jonsin. Ca petrecem sau nu, ascultam „It’s A Party„.

Maino Feat. Rico Love – Ooh AhhMaino Feat. Rico Love – Ooh Ahh

Este clar ca aceasta piesa a fost facuta in mod special pentru radio. Judecand dupa productie, Jim Jonsin pare sa fie responsabil de acest lucru.

Kelly Rowland f. Lil Wayne – MotivationKelly Rowland f. Lil Wayne – Motivation

Kelly Rowland colaboreaza cu Lil Wayne pe cea mai recenta piesa a ei, aceasta se numeste „Motivation” si este extrasa de pe noul ei album, care deocamdata nu are un nume stabilit. Piesa a fost produsa de Jim Jonsin, de versuri ocupandu-se Rico Love.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..