NoutĂŢi Joe

18.03.2017: În urmă cu 24 de ani, grupul The Pharcyde lansa piesa intitulată „Passin’ Me By”!18.03.2017: În urmă cu 24 de ani, grupul The Pharcyde lansa piesa intitulată „Passin’ Me By”!

The Pharcyde

 În urmă cu 24 de ani, pe data de 18 martie, prin intermediul labelului Delicious Vinyl Records avea loc lansarea unei noi piese din partea grupului The Pharcyde.

Promovare: JOE – StrigătPromovare: JOE – Strigăt

 Până în momentul de față, numele lui JOE a putut fi întâlnit în cadrul secțiunii de promovări a site-ului nostru prin intermediul pieselor „Exterminare psihică” și „Ieși din tipar”, piese extrase de pe viitorul său material intitulat „Voce de titan”.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Promovare: JOE feat. Insipid – Ieși din tipar!Promovare: JOE feat. Insipid – Ieși din tipar!

 Ne bucurăm să vedem că o mare parte dintre artiștii pe care îi promovăm revin în atenția noastră cu noi piese.

Promovare: JOE – Exterminare psihicăPromovare: JOE – Exterminare psihică

 După cum ați putut observa în ultimele zile, seria promovărilor pe site-ul nostru a fost „acaparată” de artiști străini, motiv pentru care ne bucurăm că putem promova și persoane din afara țării noastre.

Promovare: Cypher Brăila 2015Promovare: Cypher Brăila 2015

 De această dată, am ocazia să vă prezint ceva mai diferit decât ceea ce ați fost obișnuiți să vedeți în secțiunea promovărilor pe BlackSheepSound. Este vorba despre un cypher pe care l-au organizat băieții de OxygenRecords, în colabroare cu echipa Dafrate Crew.

Video: LL Cool J – Take It feat. JoeVideo: LL Cool J – Take It feat. Joe

LL Cool J, alături de Joe, ne oferă astăzi videoclipul piesei „Take It”, pe care v-am prezentat-o aici în urmă cu ceva timp.

LL Cool J – Take It (feat. Joe)LL Cool J – Take It (feat. Joe)

LL Cool J ne prezintă astăzi cel de-al 2-lea single extras de pe materialul „Authentic Hip Hop”. Melodia ce ne-a fost oferită spre ascultare azi se numește „Take It” și este un feat. cu Joe. Melodia a fost produsă de Trackmasters și poate fi ascultată puțin mai jos.

Naughty By Nature – Perfect Party (Feat. Joe)Naughty By Nature – Perfect Party (Feat. Joe)

Grupul Naughty By Nature, castigator al unui premiu Grammy se intorc cu un album asteptat de multa lume. Pentru a sarbatori 20 ani de existenta, artistii vor lansa un album promotional pe 15 noiembrie.

Joe – CloserJoe – Closer

Proaspat nominalizat la premiile Grammy, veteranul Joe a lansat o noua melodie de dragoste care, cel mai probabil, va face parte de pe viitorul sau album.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..