NoutĂŢi junk

Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)

Samurai

 Un nou material discografic din partea lui Samurai a fost lansat pe parcursul serii de ieri, integral, pe platforma YouTube.

În Constanța urmează să aibă loc prima ediție a Hour of Fame!În Constanța urmează să aibă loc prima ediție a Hour of Fame!

După cum ați putut citi și în titlul articolului, prima ediție a evenimentului intitulat Hour of Fame urmează să aibă loc în Constanța. Totuși, trebuie să vă explic despre ce este vorba: Acesta eveniment reprezintă un open mike, ce se va desfășura pe parcursul a 60 de minute.

Phunk B a anunțat o primă colaborare de pe viitorul său album!Phunk B a anunțat o primă colaborare de pe viitorul său album!

Ne aflam în luna octombrie a anului 2014 în momentul în care Phunk B lansa materialul său de debut intitulat „Noptembrie13”, care a fost primit foarte bine de către publicul de hip-hop românesc, o dovadă fiind și filmarea din cadrul lansării ce a avut loc în Constanța.

Interviu: Samurai „M-am apucat deja de al doilea album solo!” (video)Interviu: Samurai „M-am apucat deja de al doilea album solo!” (video)

În acest episod am avut plăcerea să discut cu Samurai, unul dintre cei mai iubiți artiști constănțeni, membru al label-ului Paranoia13, ce tocmai a lansat pe internet primul său material solo ce poartă numele de „Terapia”.

Samurai feat. Junk – Deasupra îngerii plângSamurai feat. Junk – Deasupra îngerii plâng

După cum a promis, artistul constănțean cunoscut sub numele de Samurai, continuă să urce pe canalul său oficial de Youtube câte o piesă extrasă de pe viitorul său material numit „Terapia„. În această seară ascultăm piesa cu numărul 4 în tracklist-ul albumului.

Samurai – IntroSamurai – Intro

După cum bine știți, unul dintre membrii label-ului constănțean Paranoia13 și anume Samurai, s-a decis să lanseze pe Youtube, începând cu data de 15 decembrie, câte o piesă extrasă de pe mult așteptatul său material intitulat „Terapia„.

Interviu: Phunk B ”Mie îmi place să dau neveu. Lui J Saw îi place să se joace.”Interviu: Phunk B ”Mie îmi place să dau neveu. Lui J Saw îi place să se joace.”

Mereu mi-a făcut plăcere să discut cu el și după cum bine știți, de fiecare dată când am avut ocazia l-am invitat la o vorbă, de obicei legată de dorința sa de a își lansa materialul de debut. ”Pune-ți gândurile-n ordine, ghici cine e? Phunk B, Phunk B!”.

Interviu: J Saw ”Mâncam hip hop, beam hip hop, vomitam hip hop!”Interviu: J Saw ”Mâncam hip hop, beam hip hop, vomitam hip hop!”

În episodul de astăzi am plăcerea să discut cu noul membru al familiei Paranoia13. Direct din undergroundul Constanței, discutăm cu persoana ce a reușit să intre în sufletul ascultătorilor încă de când a pus prima dată mâna pe microfon.

Videoclip: gAZAh – Din difuzoare feat. Phunk B & JunkVideoclip: gAZAh – Din difuzoare feat. Phunk B & Junk

Pe data de 31 a lunii august din anul 2013, gAZAh lansa pe canalul oficial de YouTube Paranoia13TV, episodul cu numărul 9, din seria celor 13 episoade.

Live: gAZAh – Kameleonu’ feat. Junk @ KulturhausLive: gAZAh – Kameleonu’ feat. Junk @ Kulturhaus

Băieții de la Paranoia13 vin cu o filmare direct din cadrul lansării materialului intitulat „Marele Alb”, semnat de către El Nino, ce a avut loc în Kulturhaus la București.

Premieră: Junk – Pi feat. Phunk B (Video)Premieră: Junk – Pi feat. Phunk B (Video)

Pe data de 13 iunie a anului 2013, unul dintre cei mai apreciați artiști ai underground-ului constănțean și anume Junk, membru al label-ului Paranoia13, lansa cel de-al 7-lea episod din seria celor 13, intitulat ”Kamelonu”.

Premieră: Phunk B feat. Junk – Sparg totPremieră: Phunk B feat. Junk – Sparg tot

Pe data de 8 Februarie a acestui an, artistul constănțean cunoscut sub numele său de scenă Phunk B, membru al label-ului Paranoia13, a lansat pe canalul oficial de Youtube al acestora o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material intitulat ”Noptembrie13”.

Promo: Phunk B, Samurai & Junk – Noptembrie13Promo: Phunk B, Samurai & Junk – Noptembrie13

Phunk B a lansat pe canalul oficial de Youtube al label-ului constănțean Paranoia13 un nou videoclip! Este vorba despre promo-ul ce anunță viitorul său material intitulat ”Noptembrie13”, promo ce a avut premiera aici.

Promo: Paranoia! Please MixtapePromo: Paranoia! Please Mixtape

Băieţii din label-ul constănţean Paranoia! Please sau mai bine cunoscut sub numele de Paranoia13, au urcat pe canalul oficial de Youtube promo-ul pentru  mixtape-ul intitulat ”Paranoia! Please Mixtape”, ce poate fi achiziţionat de aici!
Pe acest mixtape apar artişti precum gAZAh,..

Samurai & Junk – Cu voiSamurai & Junk – Cu voi

”Cu voi” este una din piesele incluse pe compilația ”Paranoia! Please Mixtape” care a fost lansată ieri în cadrul evenimentului ”Total Madness Bukarest” aflat la prima ediție și organizat de label-ul constănțean Paranoia13 în Fusion Arena din București.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..