NoutĂŢi k-gula

Concert: J&B #BlendingGenerations: K-gula, Psihotrop, Omu Gnom & DJ Undoo @ Expirat – 06.12.2017Concert: J&B #BlendingGenerations: K-gula, Psihotrop, Omu Gnom & DJ Undoo @ Expirat – 06.12.2017

 #BlendingGenerations

 J&B România organizează un eveniment ce aduce împreună patru artiști ai culturii hip-hop pe scena din Expirat, desfășurat sub numele de #BlendingGenerations.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

K-gula feat. Christu & raku – What the fuck (2005)K-gula feat. Christu & raku – What the fuck (2005)

  „What the fuck” este numele piesei cu numărul 17 din cadrul materialului „Schimbări”, pe care K-Gula l-a lansat alături de DJ Undoo în anul 2005. Piesa respectivă este o colaborare alături de Christu & raku, membri ai grupului Zale.

10 piese pe care nu le vom uita niciodată10 piese pe care nu le vom uita niciodată

Începem un articol în care am dori să ne amintim de piesele care ne-au marcat pe noi, ascultătorii de hip hop. Credem că toți avem câte-o piesă care nu va ”muri” niciodată și o vom asculta și peste zece ani cu aceeași plăcere ca în prima zi de lansare.

Big Blunt cu Afo & K-Gula – Uniți SalvămBig Blunt cu Afo & K-Gula – Uniți Salvăm

Pe canalul oficial de Youtube al artistului Big Blunt a fost lansată o nouă piesă! Aceasta se intitulează ”Uniți Salvăm” și este semnată de către Big Blunt cu Afo & K-Gula!
Piesa este extrasă de pe viitorul material intitulat ”Original”, de mix/master-ul ei fii..

Premieră: Smokey & KREM feat. Omu Gnom & K-gula – Garnitura de dramăPremieră: Smokey & KREM feat. Omu Gnom & K-gula – Garnitura de dramă

Pe 30 mai, Smokey & KREM au lansat în Kulturhaus Bucureşti primul lor material, “Aici sau la pachet?”. 16 piese şi 3 skit-uri au fost alese pentru primul lor album.

Stres – Imaginează-ți feat. Aforic, K-gulaStres – Imaginează-ți feat. Aforic, K-gula

Stres lansează o nouă piesă de pe cel mai recent material al său, aceasta se numeşte „Imaginează-ți” şi este în colaborare cu Aforic şi K-gula. Noul album se numeşte „Strigăt Pentru Libertate” şi va fi lansat pe data de 12 mai (mâine), în Silver Chuch.

Grupul de Rezistență – 90 (cu Tom „Brownman” Brown)Grupul de Rezistență – 90 (cu Tom „Brownman” Brown)

După concertul de lansare ce a avut loc joi în clubul bucureștean B52 și despre care noi am scris o recenzie însoțită de poze, a venit timpul să ascultăm una din piesele trupei Grupul de Rezistență aflată pe albumul ”Opunem rezistență”.

Teaser: Grupul De Rezistenţă – Plastic #3 (video)Teaser: Grupul De Rezistenţă – Plastic #3 (video)

Băieţii de la Grupul de Rezistenţă continua seria clipurilor de promovare pentru videoclipul piesei „Plastic” şi al albumul „Opunem Rezistenţă” ce va beneficia de un concert de lansare pe data de 22 noiembrie în clubul bucureştean B52.

Recenzie: Libernote Music prezintă WorkShop @ Elephant Pub – 28.10.2012 (Poze)Recenzie: Libernote Music prezintă WorkShop @ Elephant Pub – 28.10.2012 (Poze)

Ce poate fi mai plăcut decât să-ți petreci seara de duminică ascultând muzică live? Pe acest principiu mi-am îndreptat pașii către Elephant Pub. Acolo, cei de la Libernote Music au organizat un workshop de excepție, urmat de un concert al celor ce s-au strâns sub aripa label-ului.

Grupul De Rezistență – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)Grupul De Rezistență – Plastic (feat. Sergiu Floroaia)

Grupul De Rezistență revine astăzi cu o nouă melodie. Piesa este produsă de Vinyl Sapiens, iar scratch-urile aparțin lui DJ Undoo. Piesa „Plastic” este o colaborare cu Sergiu Floroaia. Textul a fost scris de Stoe Toxxic, Naighba, K-Gula, Brugner și Sergiu Floroaia.

Video: Grupul De Rezistenta – N-ai Cu CineVideo: Grupul De Rezistenta – N-ai Cu Cine

Sub aripa noului label LiberNote Music, Grupul De Rezistenta lanseaza astazi videoclipul piesei „N-ai Cu Cine”. Cu aceasta ocazie, toate cele trei piese ce alcatuiesc „Trilogia N-ai(ului)” beneficiaza de un clip individual.

Recenzie: Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club A – 27.06.2012 (Poze)Recenzie: Grupul de Rezistenta – Trilogia N-ai(ului) @ Club A – 27.06.2012 (Poze)

Miercuri. Pentru colegii mei de birou semnifica jumatatea saptamanii de lucru. Pentru microbisti, un nou meci din Campionatul European de Fotbal 2012. Pentru mine, concertul trupei Grupul de Rezistenta.

Video: Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)Video: Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)

Si, asteptarea a luat sfarsit. Pentru o parte dintre noi aseara, pentru restul acum. Videoclipul piesei „N-ai De Ce”, produsa de Vlad Dobrescu, este acum disponibil pe contul oficial de Youtube al trupei Grupul de Rezistenta.

Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)Grupul de Rezistenta – N-ai De Ce (feat. Japhet Niven)

Ieri, pe Radio Guerilla a avut loc premiera noii piese semnate de Naighba, Stoe Toxxic, Brugner, K-Gula, Dj Undoo si Dj Dox, respectiv Grupul de Rezistenta. Aceasta se numeste „N-ai De Ce„, este produsa de Vlad Dobrescu (CTC) si este un feat-uring cu Japhet Niven.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..