NoutĂŢi K-Spirit

Promovare: K-Spirit – Titlu comun de piesăPromovare: K-Spirit – Titlu comun de piesă

 Seria promovărilor pe BlackSheepSound continuă alături de K-Spirit, artist pe care l-ați putut întâlni de mai multe ori în cadrul acestei secțiuni.
 Acesta revine în atenția noastră cu o nouă piesă, al cărei nume este „Titlu comun de piesă”.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Promovare: K-Spirit – Casa Foster pentru prieteni imaginariPromovare: K-Spirit – Casa Foster pentru prieteni imaginari

 După cum ați putut observa, săptămâna aceasta a început cu o „avalanșă” de promovări, lucru ce ne bucură, pentru că putem să vă prezentăm fie noi artiști, fie artiști pe care deja îi cunoaștem, și îi redescoperim prin noile piese pe care le lansează.

Promovare: Sacru 3D6 și K-Spirit – RutinăPromovare: Sacru 3D6 și K-Spirit – Rutină

  Pentru cititorii site-ului nostru numele lui K-Spirit nu ar trebui să fie unul străin, deoarece în ultimul an acesta a fost prezent de mai multe ori în cadrul secțiunii de promovări.

Promovare: K-Spirit – CumPromovare: K-Spirit – Cum

În această seară în cadrul secțiunii de promovări a site-ului nostru îl avem pe un „Super Erou Care Nu are Activitate” și care continuă să ne vorbească despre felul în care vede societatea, la fel cum a făcut-o și în restul pieselor lansate până acum.

Promovare: Epoch & K-Spirit – NightshadePromovare: Epoch & K-Spirit – Nightshade

Continuăm seria promovărilor alături de doi tineri talentați din Bacău, pe care vi i-am prezentat anterior, cu ocazia lansării altor piese.

Promovare: K-Spirit – Nu depindePromovare: K-Spirit – Nu depinde

Continuăm seria promovărilor alături de K-Spirit – un tânăr MC din Bacău pe care vi l-am prezentat acum două luni, când lansa piesa „Condiția” pe care o puteți asculta aici.

Promovare: Epoch – NasolplmPromovare: Epoch – Nasolplm

Astăzi am plăcerea să vi-l prezint pe Epoch, pe care la fel ca pe K-Spirit (MC despre care v-am vorbit într-un articol anterior), l-am zărit în timpul unui concert de rap din Bacău.

Promovare: K-Spirit – CondițiaPromovare: K-Spirit – Condiția

Continuăm seria promovărilor alături de K-Spirit, pe care l-am zărit luna trecută printre MC-ii care au cântat în deschiderea concertului lui Phunk B în clubul The Stage din Bacău.

Clinciu urmează să lanseze un nou proiect în hip-hop-ul românesc!Clinciu urmează să lanseze un nou proiect în hip-hop-ul românesc!

Îl știți pe Clinciu? Dacă nu, vă spun eu câte ceva despre el: Este din Brăila, producător în undergroundul românesc și deținător al proiectului Frecvențe Subterane.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..