NoutĂŢi kafu

Promovare: Gnostic – Pentru frații meiPromovare: Gnostic – Pentru frații mei

 Am plăcerea să continui seria promovărilor alături de Gnostic. Tânărul artist a lansat o nouă piesă, ce se intitulează „Pentru frații mei”, cu ajutorul lui RimeZic, alături de care a colaborat în piesa ce poartă numele de „Pace pentru frați”.

Premieră: Zombie THC – Cred în bine feat. Tess (video)Premieră: Zombie THC – Cred în bine feat. Tess (video)

Zece ani de la înființare, două albume, „Scoala vieții” din anul 2007  și „Soul School” în anul 2009, câteva prezente memorabile pe aceleasi scene cu artisti precum Wu Tang Killa Beez, Defari sau RA The Rugged Man  și câștigători ai concursului de trupe organizat de către Hade..

RimeZic – RepPrezint Alba IuliaRimeZic – RepPrezint Alba Iulia

Cu ocazia zilei de 1 decembrie, RimeZic scoate la lumină o colecție de single-uri adunate în cei 10 ani de activitate prezentate sub forma unui album ce poartă numele sugestiv, ”Primii 10 pași”, și are ca scop promovarea pieselor recente, dar și al celor din anii precedenți.

Atom feat. Kafu & Rashid – Iubiri de o searaAtom feat. Kafu & Rashid – Iubiri de o seara

Atom si-a lansat astazi noua piesa, respectiv „Iubiri de o seara„. Ea face parte de pe viitorul sau album si este in colaborare cu Kafu de la trupa Morometzii si Rashid, membrul trupei C.I.A..

Kafu (Morometzii) feat. Cruxfader – Am un visKafu (Morometzii) feat. Cruxfader – Am un vis

Melodia “Am un vis” interpretata de Kafu (Morometzii) si Cruxfader este prima aleasa sa promoveze acest material. Atat productia instrumentalului cat si partea technica (mix si master) ii apartin lui Kafu.

Compilatia: Muzica din Strada Vol. 1 (Download)Compilatia: Muzica din Strada Vol. 1 (Download)

Obiektiv Music revine dupa “Urmatorii Pasi” cu o noua serie de compilatii intitulata “Muzica din Strada”.Materialul cuprinde 16 track-uri semnate de artisti hip-hop mai mult sau mai putin cunoscuti.

Atom feat. Kafu – Lumini de felinareAtom feat. Kafu – Lumini de felinare

Atom revine cu o noua piesa intitulata „Lumini de felinare„, care este in colaborare cu Kafu, membrul trupei Morometzii. Piesa este extrasa de pe viitorul EP, semnat Atom. Piesa este oferita spre descarcare gratuit de pe contul oficial de SoundCloud al artistului.

1-Q Sapro feat. Kafu – Se deschid ferestre1-Q Sapro feat. Kafu – Se deschid ferestre

In cursul zilei de astazi, 1Q Sapro , a lansat cea mai noua piesa si anume „Se Deschid Ferestre„. Piesa este in colaborare cu Kafu, component al trupei Morometzii.

Morometzii – Zi de MaiMorometzii – Zi de Mai

Dupa ce 1-Q Sapro a hotarat sa revina in atentia publicului cu piesa „Am la inimioara”. Acesta, alaturi de cei doi colegi ai sai – Kafu si Phossilah, s-a gandit sa ne ofere o noua piesa semnata Morometzii. „Zi de Mai” descrie perfect viata in doi.

Kafu si Danez feat. Magic – BounceKafu si Danez feat. Magic – Bounce

Kafu reuseste sa ne surprinda din nou cu a 3-a piesa ce a rupt normele ”Bounce” realizata in colaborare cu doi dintre tovarasii sai apropiati Danez si Magic. Se mai zvoneste si ca impreuna cu Danez, artistul nostru va scoate un album in viitorul apropiat.

Video: Kafu – Esenta de cafeaVideo: Kafu – Esenta de cafea

Desi e tarziu, m-am gandit mai bine si am zis ”hai ca vizitatorii nostri merita un plus de efort” pentru a mai posta ceva interesant.

Kafu – Esenta de CafeaKafu – Esenta de Cafea

Azi, 28 februarie, Kafu lanseaza un nou single care se numeste “Esenta de cafea” , single ce beneficiaza de un videoclip pe data de 7 martie, lansat in exclusivitate pe Apropo.ro. Acesta este primul clip semnat Kafu de pe urmatorul material pe care artistul il pregateste pentru fani.

Album: RimeZic – Naturale (vol.1) (Download)Album: RimeZic – Naturale (vol.1) (Download)

Dupa materialul “Peste Ani”, RimeZic lanseaza un nou proiect: “Naturale vol. 1”. Materialul contine nu mai putin de 18 piese,  care au fost atent alese dintr-un proiect de 92 de melodii. Pe fiecare track se pot simti influente diferite:  gangsta rap / hip hop.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..