NoutĂŢi Kanye West

31.10.2017: În urmă cu 17 ani, Jay-Z lansa cel de-al cincilea material al său!31.10.2017: În urmă cu 17 ani, Jay-Z lansa cel de-al cincilea material al său!

Jay-Z
  La un an de la lansarea albumului intitulat „Vol. 3… Life and Times of S. Carter”, Jay-Z lansa un nou material discografic, al cincilea la număr, prin intermediul Roc-A-Fella și Def Jam Records, în ziua de 31 octombrie 2000.

27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!27.01.2017: În urmă cu 13 ani, Twista lansa albumul denumit „Kamikaze”!

Twista
  Cel de-al patrulea material discografic al rapperului Twista, denumit „Kamikaze”, a fost lansat în urmă cu treisprezece ani. În momentul lansării, acesta s-a clasat pe locul întâi (1), atât în US Top R&B/Hip-Hop Albums, cât și în Billboard 200.

19.11.2016: În urmă cu 14 ani, Talib Kweli lansa primul său material solo!19.11.2016: În urmă cu 14 ani, Talib Kweli lansa primul său material solo!

 La doi ani de la lansarea albumului „Train Of Thought”, pe care l-a realizat alături de colegul său Hi-Tek, împreună cu care forma grupul muzical Reflection Eternal, Talib Kweli a lansat primul său material solo, intitulat „Quality”.

Album: Talib Kweli – Train of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1 (Copertă/ Tracklist/ Comandă)Album: Talib Kweli – Train of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1 (Copertă/ Tracklist/ Comandă)

 În decursul zilei de ieri Talib Kweli le-a făcut o surpriză ascultătorilor săi lansând proiectul muzical intitulat „Train of Thought: Lost Lyrics, Rare Releases & Beautiful B-Sides Vol.1”.

A$AP Rocky  a lansat albumul „At. Long. Last. A$AP”!A$AP Rocky a lansat albumul „At. Long. Last. A$AP”!

Se pare că A$AP Rocky este plin de surprize, iar după piesa „Everyday” lansată la începutul lunii curente, vine cu materialul de pe care aceasta a fost extrasă, și anume „At. Long. Last. A$AP”.

Video: TY FLO – Get It RightVideo: TY FLO – Get It Right

„Get It Right„, piesa pe care o interpretează artistul în vârstă de 17 ani, a fost lansată aproximativ la sfârşitul lunii octombrie pe canalul său de YouTube, iar aceasta beneficiază şi de un videoclip pe măsură. Piesa a fost produsă de Mr.

Toate golurile de la campionatul mondial dublate de hip-hopToate golurile de la campionatul mondial dublate de hip-hop

Dacă tot am terminat isteria cu Campionatul Mondial, a venit momentul să absorbim puțin din ce-a fost bun la el. Și o doză binemeritată de hip-hop.

Atmosphere – Kanye WestAtmosphere – Kanye West

Kanye West pare să fie subiectul principal al zilei de astăzi. După ce Future a lansat o piesă în colaborare cu acesta, Atmosphere a lansat o piesă care îi poartă numele.

Future feat. Kanye West – I WonFuture feat. Kanye West – I Won

Future a colaborat cu Kanye West la cea mai nouă piesă a sa – I Won.
De producția acesteia s-a ocupat Metro Boomin care a creat cadrul perfect pentru tematica piesei – iubirea pentru ”trofeele” din viața celor doi artiști – Ciara, respectiv Kim Kardashian.

Kanye West a lansat trailerul filmului „Yeezus”Kanye West a lansat trailerul filmului „Yeezus”

Kanye West s-a gândit să realizeze un film prin intermediul căruia s-ar asigura că albumul „Yeezus” va rămâne în atenția fanilor săi pentru mult timp de acum înainte, dacă nu pentru totdeauna. Sursa de inspirație a acestui film este, bineînțeles, albumul în sine.

Video: Kanye West – BLKKK SKKKN HEADVideo: Kanye West – BLKKK SKKKN HEAD

La mai mult de o lună de la lansarea celui de al şaselea album de studio al artistului Kanye West, artistul lansează un nou videoclip la o piesă ce se intitulează „BLKKK SKKKIN HEAD„.

Pusha T – Numbers On The BoardsPusha T – Numbers On The Boards

Pusha T revine astăzi în atenția noastră cu un nou single denumit „Numbers On The Boards”. Artistul pregătește pentru acest an și lansarea albumului său solo de debut ce se va numi „My Name Is My Name”.

Pusha T – Millions feat. Rick RossPusha T – Millions feat. Rick Ross

Pusha T revine cu un nou single ce poartă numele „Millions”. Melodia este interpretată alături de Rick Ross și se bucură de producție din partea lui Kanye West.

Video: 2 Chainz – G.O.O.D. MorningVideo: 2 Chainz – G.O.O.D. Morning

2 Chainz ne surprinde astăzi cu un nou videoclip, piesa promovată în acesta fiind denumită „G.O.O.D. Morning”. Melodia este o reeditare a single-ului „The Morning”, extras de pe compilatia „Cruel Summer” a celor de la G.O.O.D. Music.

The Game – Rollin feat. Kanye West, Trae The Truth, Z-Ro, Paul Wall & Slim ThugThe Game – Rollin feat. Kanye West, Trae The Truth, Z-Ro, Paul Wall & Slim Thug

În această seară va invităm să ascultați cea mai recentă piesă din seria „Sunday Service” a lui The Game.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..