NoutĂŢi karie

Samurai a lansat o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material!Samurai a lansat o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material!

Samurai

 În urmă cu trei zile, Samurai a lansat o nouă piesă, odată cu care aflăm că MC-ul constănțean lucrează la un nou material a cărui apariție va avea loc în anul 2018, pe data de 15 mai.

Video: Samurai – De unde alții cadVideo: Samurai – De unde alții cad

Samurai

 Pe parcursul acestei seri, Samurai a lansat un nou videoclip. Acesta a fost realizat uneia dintre piesele care fac parte din tracklist-ul celui mai recent material al său, „Dedicat suflet și trup”.

Poze: Concert lansare Samurai – „Dedicat suflet și trup” @ București – 09.04.2017Poze: Concert lansare Samurai – „Dedicat suflet și trup” @ București – 09.04.2017

 Duminica trecută, în clubul bucureștean Silver Church din București a avut loc concertul de lansare al materialului discografic cu numărul doi al artistului Samurai, intitulat „Dedicat suflet și trup”, lansare ce a avut loc alături de un număr mare de invitați.

Video: Samurai feat. Karie- Zi-leVideo: Samurai feat. Karie- Zi-le

Samurai și Karie
  Samurai a lansat videoclipul piesei „Zi-le”, care reprezintă un extras din cadrul celui mai recent album al său. Materialul poartă denumirea de „Dedicat suflet și trup”, iar piesa respectivă este o colaborare alături de Karie.

Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)

El Nino
  Odată cu împlinirea vârstei de treizeci de ani, El Nino a lansat un nou material discografic. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul serii de ieri, când artistul respectiv a urcat albumul pe canalul său de Youtube.

Membrii grupului C.I.A. au lansat piesa ce întregește tracklist-ul EP-ului „4G”!Membrii grupului C.I.A. au lansat piesa ce întregește tracklist-ul EP-ului „4G”!

C.I.A.

 Ziua de ieri a fost marcată de lansarea unei noi piese din partea trupei C.I.A. Membrii acesteia au făcut publică și ultima piesă care face parte din tracklist-ul EP-ului „4G”.
 Este vorba despre piesa intitulată „Muzica tot va cânta”, pe care o puteți asculta aici.

Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)

Samurai

 Un nou material discografic din partea lui Samurai a fost lansat pe parcursul serii de ieri, integral, pe platforma YouTube.

C.I.A. – Mă-ntreb de ceC.I.A. – Mă-ntreb de ce

C.I.A.

 Trupa C.I.A. se pregătește de lansarea unui nou material, un EP ce conține patru piese și poartă numele de „4G”.

Samurai feat. Jianu și Loko – InvidiaSamurai feat. Jianu și Loko – Invidia

Samurai

Samurai revine și astăzi cu o nouă piesă de pe albumul ce urmează să fie lansat, „Dedicat trup și suflet”. De data aceasta este vorba despre piesa cu numărul 13 de pe tracklist-ul albumului, piesă ce aduce împreuna cu Samurai pe Jianu și pe Loko.

Samurai feat. Bocaseca și Karie – Muzica rămâne în timpSamurai feat. Bocaseca și Karie – Muzica rămâne în timp

Samurai

După cum probabil știți, pe data de 14 martie Samurai va lansa în mediul online al doilea său material solo, „Dedicat suflet și trup”. Ca să ne facă mai ușoară așteptarea, Samurai a decis să lanseze online piesa cu numărul 14 de pe album, „Muzica rămâne în timp”.

Jianu a lansat materialul „Din sudu’ fierbinte” în mediul onlineJianu a lansat materialul „Din sudu’ fierbinte” în mediul online

 Doar câteva zile ne mai desparte de concertul de lansare pe care Jianu îl va susține în clubul bucureștean Silver Church pentru materialul „Din sudu’ fierbinte”.
 Până la acest eveniment, Jianu a decis să ofere spre ascultare între materialul la care acesta a lucrat.

Samurai feat. Underman – PașiiSamurai feat. Underman – Pașii

Samurai

Samurai a dat drumul pe YouTube unei noi piese de pe albumul intitulat „Dedicat suflet și trup”. Piesa este intitulată „Pașii” și este realizată împreună cu unul dintre cei mai apreciați artiști ai underground-ului românesc, Underman.

Samurai feat. Miru – Ce dacăSamurai feat. Miru – Ce dacă

Samurai

Samurai revine cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul material intitulat „Dedicat suflet și trup”, aceasta se intitulează „Ce dacă” și este realizată în colaborare cu Miru.

Concert: Jianu + Lansare album „Din Sudu’ Fierbinte” @ București – 12.03.2017Concert: Jianu + Lansare album „Din Sudu’ Fierbinte” @ București – 12.03.2017

Jianu

După cum probabil ați aflat, Jianu urmează să lanseze primul său material și anume „Din Sudu’ Fierbinte”. Evenimentul de lansare al materialului va avea loc duminică, 12 martie, în clubul bucureștean Silver Church.

Video: Jianu cu DJ Wicked – FocVideo: Jianu cu DJ Wicked – Foc

Jianu

 În urma prestației din cadrul emisiunii Urban Groove, Jianu a lansat piesa „Foc”, piesă extrasă de pe materialul „Din Sudu’ Fierbinte”. Acesta este primul album al artistului și urmează să fie lansat duminica, 12 martie, în cunoscutul club bucureștean Silver Church.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..