NoutĂŢi katana

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?

 Ce înseamnă hip hop-ul pentru voi? Pentru noi înseamnă existența site-ului BlackSheepSound, unde ne exprimăm ideile, unde punem umărul pentru hip hop-ul românesc.

Live: KaTaNa – Saga @ Marpha Hip-Hop – Video Live Edition 2Live: KaTaNa – Saga @ Marpha Hip-Hop – Video Live Edition 2

Facem public cel de-al unsprezecelea live extras de pe compilația „Marpha HIP-HOP Video Live Edition 2”.

In Extremis – Soldaţi feat. Kent Archie & KaTaNaIn Extremis – Soldaţi feat. Kent Archie & KaTaNa

După ce au lansat piesa ”Singur”, alături de El Nino, băieţii de la In Extremis revin cu o nouă bucată extrasă de pe materialul ”În ţara minunilor”. Aceasta se intitulează ”Soldaţiţ” şi este o colaborare cu Kent Archie şi KaTaNa.

Gani – Noi scriem (feat. KaTaNa)Gani – Noi scriem (feat. KaTaNa)

După ce a lansat acum două săptămâni ”Pierduţi printre noi”, o voce feminină cunoscută în hip hop-ul românesc şi anume Gani a urcat pe canalul ofcial de Youtube o nouă piesă. Aceasta se intitlueză ”Noi scriem” şi este o colaborare cu KaTaNa.

KaTaNa – SagaKaTaNa – Saga

Duminică a avut loc un eveniment foarte frumos în lumea rapului din România, cu 9 ani în urmă pe data de 07 aprilie 2004, trupa KaTaNa prinde viață datorită unei idei comune a lui menthoru și No Mo’.

Concurs: Câştigă trei albume “KaTaNa – Momente și schițe”Concurs: Câştigă trei albume “KaTaNa – Momente și schițe”

Am avut mai mult de „1000 de motive” să merg la concertul de lansare al albumului. Am stat în „Linia intai” să mă pot bucura de fiecare piesă. Chiar dacă nu am aflat care este „Prețul corect”, am înțeles de ce trebuie să „Merg drept”.

Recenzie: Swift – “Anger Management” @ Elephant Pub – 25.11.2012 (Poze)Recenzie: Swift – “Anger Management” @ Elephant Pub – 25.11.2012 (Poze)

Grosso modo, putem traduce „anger management” ca și controlarea irascibilității. Tratarea acestei probleme se face prin tehnici de relaxare, rezolvarea problemelor și îmbunătățirea strategiilor de comunicare.

Lansare: Swift – „Anger Management” @ Elephant Pub – 25.11.2012Lansare: Swift – „Anger Management” @ Elephant Pub – 25.11.2012

Swift şi SickSound Crew au plăcerea să vă invite pe data de 25.11.2012, în Elephant Pub, la concertul de lansare al materialului „Anger Management„, semnat Swift.

Live: KaTaNa – Purgatoriu @ Elephant PubLive: KaTaNa – Purgatoriu @ Elephant Pub

După ce ne-au încântat cu înregistrările video ale pieselor „Ronin„, „Original”, „Amintiri din copilărie„, „Pentru tine, dragă”, trupa KaTaNa a încărcat pe contul oficial de Youtube un nou live din timpul concertului de lansare al albumului..

Video: KaTaNa – Crăiasa ZăpezilorVideo: KaTaNa – Crăiasa Zăpezilor

La scurt timp după lansarea piesei „Crăiasa Zăpezilor„, trupa KaTaNa a încărcat pe contul oficial de Youtube și un montaj video realizat de Fleascu Heyyoo. Imaginile au fost selectate din filmul „Iza” (2010), aparținând lui David Sipoš.

KaTaNa – Crăiasa ZăpezilorKaTaNa – Crăiasa Zăpezilor

Deși vremea de afară ține încă cu noi, menthoru și No Mo’ se pregătesc pentru sezonul rece și ne încălzesc sufletul cu o piesă nouă. „Crăiasa Zăpezilor” este cea mai praspătă piesă semnată de KaTaNa și vestește apariția unui nou material.

Live: KaTaNa – Amintiri din copilărie & Pentru tine, dragă @ Elephant PubLive: KaTaNa – Amintiri din copilărie & Pentru tine, dragă @ Elephant Pub

No Mo’ și menthoru ne oferă pe contul oficial de Youtube al trupei KaTaNa o nouă înregistrare din timpul concertului de lansare al materialului „Momente și Schițe” ce a avut loc pe 17 mai 2012.

Live: KaTaNa – Ronin / Original @ Elephant PubLive: KaTaNa – Ronin / Original @ Elephant Pub

KaTaNa au publicat pe contul oficial de youtube o interpretare LIVE a piesei „Ronin„, în cadrul concertului de lansare a albumului „Momente și Schițe” din data de 17 mai 2012, în Elephant Pub. Mai jos aveți și link-urile de la site-ul albumului și site-ul trupei.

Swift (In Extremis) – Phoenix (cu menthoru)Swift (In Extremis) – Phoenix (cu menthoru)

Swift (In Extremis / SickSound Crew) ne mai ofera inca o piesa de pe noul sau material, „Anger Management”. De data aceasta, MC-ul a ales o colaborare cu menthoru (KaTaNa). Instrumentalul piesei este produs de ILLusionist. Mix-ul si master-ul au fost asigurate de Benzen.

Reiki – Slow MotionReiki – Slow Motion

Talentata Reiki revine cu o noua piesa. Am ascultat prima oara melodia „Slow Motion” in luna mai, la concertul de lansare a materialului „Momente si Schite” semnat de trupa KaTaNa. Pe moment mi-a inspirat un vibe pozitiv si multa, multa energie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..