NoutĂŢi Kendrick Lamar

Albumul „DAMN.” al lui Kendrick Lamar a fost certificat cu discul de platină!Albumul „DAMN.” al lui Kendrick Lamar a fost certificat cu discul de platină!

Kendrick Lamar

 Au trecut trei zile de când vestea certificării albumului „DAMN.” al MC-ului american Kendrick Lamar cu discul de platină a fost făcută publică.

Kendrick Lamar înregistrează un nou succes prin lansarea albumului „DAMN.”!Kendrick Lamar înregistrează un nou succes prin lansarea albumului „DAMN.”!

Kendrick Lamar
  Noul album al lui Kendrick Lamar, intitulat „DAMN.”, reprezintă un nou succes pentru artistul respectiv.

Video: Kendrick Lamar – DNA.Video: Kendrick Lamar – DNA.

Kendrick Lamar
  Kendrick Lamar a lansat videoclipul piesei „DNA.”, care este extrasă din cadrul celui mai recent album al său, intitulat „DAMN.”.

Album: Kendrick Lamar – „DAMN.” (Cumpără / Ascultă)Album: Kendrick Lamar – „DAMN.” (Cumpără / Ascultă)

Kendrick Lamar
  „DAMN.” este titlul celui de-al patrulea material discografic al rapperului american Kendrick Lamar. Acest album, a cărei lansare a fost mult așteptată de către comunitatea de ascultători de hip-hop din străinătate, a apărut pe piață în ziua de ieri.

Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder!Patru albume clasice de hip hop ajung în arhivele Universității Harvard datorită lui 9th Wonder!

9th Wonder

Producătorul pe nume 9th Wonder este cel datorită căruia patru dintre cele mai cunoscute albume de hip hop fac parte din arhiva Univeristății americane Harvard.

Video: ERROR – NerviVideo: ERROR – Nervi

 După lansarea materialului „Artistul nu a fost găsit” și a videoclipului „Fețe, fețe”, MC-ul bucureștean Error, revine cu videoclipul unei noi piese.

J Cole – Black Friday (Freestyle)J Cole – Black Friday (Freestyle)

  Cu toate că ziua de vineri a trecut, vă prezint un moment de freestyle susținut de către J Cole, al cărui nume este „Black Friday”.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Dr. Dre a lansat noul său material intitulat „Compton”!Dr. Dre a lansat noul său material intitulat „Compton”!

Dr. Dre a lansat un nou material intitulat „Compton”, care se pare că este și cel din urmă material semnat de acesta. Artistul a avut ca sursă de inspirație pentru realizarea albumului filmul „Straight Outta Compton” a cărui lansare va avea loc la sfârșitul acestei luni.

Compton: A Soundtrack este numele viitorului material semnat de către Dr. Dre!Compton: A Soundtrack este numele viitorului material semnat de către Dr. Dre!

La 16 ani de la lansarea ultimului său album intitulat „2001”, Dr. Dre se pregătește de lansarea unui nou material al cărui nume este „Compton: A Soundtrack”!
Acesta va conține colaborări cu artiști precum Ice Cube, Kendrick Lamar, Eminem, Snoop Dogg, Xzibit și nu numai.

Retrospectivă: Iulie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2015 @ BlackSheepSound

 Ca orice lună de vară din anii precedenți, iulie a fost destul de liniștită ca și în cazul lunii precedente din punct de vedere al hip hop-ului românesc, însă chiar și în aceste condiții există suficiente articole care merită menționate în continuarea acestui articol.

Video: Kendrick Lamar – For Free?Video: Kendrick Lamar – For Free?

 Kendrick Lamar revine cu un nou videoclip, de această dată pentru piesa cu numărul doi din tracklist-ul celui mai recent material al său „To Pimp a Butterfly”.

Video: Kendrick Lamar – AlrightVideo: Kendrick Lamar – Alright

 „We gon’ be alright” – asta ne spune Kendrick Lamar alături de mulțimea de care este înconjurat în cel mai recent videoclip al său, lansat chiar în decursul zilei de ieri.

Video: Kendrick Lamar – King KuntaVideo: Kendrick Lamar – King Kunta

 După ce săptămâna trecută au apărut pe internet mai multe clipuri filmate „behind-the-scenes”, pe 1 aprilie, Kendrick Lamar a lansat videoclipul piesei „King Kunta”, extrasă de pe cel mai proaspăt material al său intitulat „To Pimp A Butterfly”.

Kendrick Lamar – The Blacker The BerryKendrick Lamar – The Blacker The Berry

După ce a lansat în luna septembrie piesa „i” manifestându-şi dragostea de sine, Kendrick Lamar revine cu o nouă piesă.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..