NoutĂŢi kepa

Video: KEPA feat. Adrian Despot – În soareVideo: KEPA feat. Adrian Despot – În soare

KEPA, membru al trupei ALAN & KEPA a lansat un nou videoclip.
Este vorba de videoclipul piese „În soare”, realizată în colaborare cu solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot.

Video: raku & KEPA – Fă-ți analizeleVideo: raku & KEPA – Fă-ți analizele

raku & KEPA
  raku & KEPA au colaborat pentru realizarea unei piese din cadrul celui mai recent material al primului artist menționat. Albumul poartă denumirea de „Rever”, iar piesa este intitulată „Fă-ți analizele”.

raku a lansat materialul „rever” în mediul onlineraku a lansat materialul „rever” în mediul online

 După cum vă anunțam în articolul precedent, raku a lucrat la un nou material intitulat „rever”, iar începând de astăzi acesta poate fi achiziționat în format digital.

ALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul onlineALAN a lansat albumul „Sărăcie în condiții de lux” în mediul online

Actualizare 22.11: Materialul poate fi achiziționat în format digital și de pe platforma realizată de Apple, iTunes.
 ALAN, membru al label-ului PacPac Studio și al trupei ALAN & KEPA, a lansat în mediul online materialul „Sărăcie în condiții de lux”.

Află care sunt orașele în care ALAN și KEPA vor susține următoarele concerte de lansare ale materialului „OXIGEN”Află care sunt orașele în care ALAN și KEPA vor susține următoarele concerte de lansare ale materialului „OXIGEN”

 După concertul de lansare al albumului „OXIGEN” pe care ALAN & KEPA, l-au susținut duminica trecută în Club A din București, aceștia urmează să organizeze un turneu de promovare în restul țării.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Târgoviște – 26.03.2015Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ Târgoviște – 26.03.2015

 Așa cum v-am anunțat ieri, după concertul de lansare pe care ALAN & KEPA l-au susținut pe 20 martie în Club A din București, aceștia continuă turneul de promovare al materialului „Oxigen” în restul țarii.

Au fost anunțați invitații celei de-a 16-a ediții a emisiunii MIC Check!Au fost anunțați invitații celei de-a 16-a ediții a emisiunii MIC Check!

 Emisiunea MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu alături de Alex Mocanu, va continua în zilele următoare cu ediția 16 care îi are ca invitați pe Alan și Kepa.

Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2015Concert: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2015

 Materialul „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA, membri ai label-ului Pac Pac Studio, va beneficia de un turneu de promovare printr-o serie de concerte.
 Turneul începe printr-un concert în București, ce are loc pe data de 20 martie, în Club A.

Video: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario VVideo: ALAN & KEPA – Cuvinte feat. Francesca, Mario V

 „Cuvinte” este un nou single extras de pe viitorul album intitulat „Oxigen” semnat de către ALAN & KEPA. Piesa este realizată în colaborare cu Francesca și Mario V pe un instrumental de Aleko, iar mixul și masterul este orchestrat de către CPR Productions.

ALAN – Oameni de nimicALAN – Oameni de nimic

 După piesa „Drumul continuă” semnată de către KEPA, colegul de trupă a lui ALAN din proiectul muzical pe care cei doi îl iau împreună sub marca PacPac Studio, avem parte astăzi de o piesă cu mesaj asemănător realizată de către ALAN.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

KEPA – Drumul continuăKEPA – Drumul continuă

 Kepa, membru al label-ului Pac Pac Studio ne propune spre ascultare piesa „Drumul continuă” în care găsim un punct de vedere argumentat în versuri cu privire la tragedia ce a avut loc la sfârșitul lunii octombrie în clubul bucureștean Colectiv și urmările ei.

Video: ALAN & KEPA – Nos feat. DJ DoxVideo: ALAN & KEPA – Nos feat. DJ Dox

Pe 7 noiembrie, Alan & Kepa vor lansa albumul „Oxigen” în clubul bucureștean Colectiv, iar cu această ocazie ei au publicat astăzi pe canalul de YouTube, videoclipul piesei „Nos”, extrasă de pe viitorul material și realizată în colaborare cu DJ DOX.

Video: raku, ALAN & KEPA – #uraganVideo: raku, ALAN & KEPA – #uragan

După colaborarea pe care raku a avut-o cu KEPA în luna noiembrie a anului trecut pentru piesa „Rețeta mea” fiind însoțită și de un videoclip, această formulă a fost extinsă prin includerea lui ALAN colegul de trupă al lui KEPA.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..