NoutĂŢi KiD CuDi

Uniune și înțelegere prin versuri!Uniune și înțelegere prin versuri!

 Care este unul dintre lucrurile pe care îl avem în comun toți cei care accesăm acest site? Răspunsul este unul simplu, un răspuns care ne aduce împreună și ne arată ce înseamnă uniune și înțelegere.

Video: Kid Cudi – King WizardVideo: Kid Cudi – King Wizard

Până la lansarea de anul viitor a materialului „Indicud”, Kid Cudi revine astăzi în atenția noastră cu un nou videoclip. Piesa promovată în acesta se numește „King Wizard” și este produsă tot de Kid Cudi, cel ce a regizat și videoclipul.

Video: Kid Cudi – Just What I Am (feat. King Chip)Video: Kid Cudi – Just What I Am (feat. King Chip)

Kid Cudi revine astăzi în atenția noastră prin lansarea unui nou videoclip ce promovează piesa „Just What I Am”. Melodia este interpretată alături de King Chip și urmează să fie inclusă pe albumul „Indicud” ce va fi lansat anul viitor.

Kid Cudi – King WizardKid Cudi – King Wizard

Kid Cudi revine astăzi în atenția noastră cu piesa „King Wizard”. Produsă chiar de el, melodia va fi disponibilă pe următorul său album, „Indicud”. Poți asculta ce are de spus Kid Cudi pe noul sau track chiar în cele ce urmează.

KiD CuDi – Just What I Am (feat. King Chip)KiD CuDi – Just What I Am (feat. King Chip)

Pana la lansarea viitorului sau material „indicud”, avem ocazia sa ascultam astazi o noua piesa extrasa de pe acest proiect al lui KiD CuDi. Piesa se numeste „Just What I Am” si este un feat. cu King Chip.

Hit-Boy – Old School Caddy (feat. KiD CuDi)Hit-Boy – Old School Caddy (feat. KiD CuDi)

Desi este recunoscut pentru calitatile sale de producator, Hit-Boy revine cu a doua sa piesa in care ocupa locul MC-ului. Melodia „Old School Caddy” este in colaborare cu KiD CuDi. In plus, cei doi pregatesc si un videoclip acestei piese. Ascult-o in cele ce urmeaza.

Video: Steve Aoki – Cudi The Kid (feat. Kid Cudi & Travis Barker)Video: Steve Aoki – Cudi The Kid (feat. Kid Cudi & Travis Barker)

Steve Aoki ne prezinta astazi videoclipul piesei „Cudi The Kid” extrasa de pe albumul denumit „Wonderland” lansat anul trecut. Piesa este un feat. cu Kid Cudi si Travis Barker, iar videoclipul poate fi vazut putin mai jos.

KiD CuDi – Dose Of DopenessKiD CuDi – Dose Of Dopeness

Tot in cursul zilei de astazi a fost data publicitatii si piesa lui Kid CuDi si anume ”Dose Of Dopeness” produsa de Dot Da Genius.

WZRD (KiD CuDi & Dot Da Genius) – BrakeWZRD (KiD CuDi & Dot Da Genius) – Brake

Kid Kudi a lansat astazi „Brake„, single de pe albumul ce va fi scos pe data de 30 ianuarie, anul viitor. Piesa este in colaborare cu Dot Da Genius.

Video: KiD CuDi feat. Cage – MANIACVideo: KiD CuDi feat. Cage – MANIAC

KiD CuDi ne onoreaza cu un scurt metraj denumit „MANIAC”, bineinteles alaturi de Cage, regizat de Shia LeBeouf.
Nu vreau sa va spun mai multe.

Album: Wale – Ambition (Snippets)Album: Wale – Ambition (Snippets)

Pentru toti cei nerabdatori sa cumpere albumul si sa il asculte, Wale ofera spre ascultare cateva secvente din albumul „Ambition”.
16 track-uri si colaborari cu Rick Ross, Meek Miller, Ne-Yo, Miguel, Lloyd, Jeremih, Big Sean si Kid Cudi, menite sa iti zguduie mintea.

Video: KiD CuDi – Mr. RagerVideo: KiD CuDi – Mr. Rager

In urma cu putin timp, CuDi a incheiat o intelegere cu cei de la Surface To Air, in urma careia acesta a intrat in contact cu lumea modei, prin crearea de jachete personalizate de insusi KiD CuDi.

Video: KiD CuDi – No one believes meVideo: KiD CuDi – No one believes me

Sub regia lui Craig Gillespie, KiD CuDi revina cu un nou videoclip, doar ca de data aceasta la piesa „No one believes me„.

Consequence – On My Own (Feat. KiD CuDi)Consequence – On My Own (Feat. KiD CuDi)

Initial, aceasta piesa trebuia sa faca parte de pe proiectul „Cons TV„, insa planurile s-au schimbat. „On My Own” (produsa de Kanye West) se va regasi pe mixtape-ul „Movies On Demand 3” care va aparea in curand.

Kid Cudi & Dot Da Genius – Perfect Is The WordKid Cudi & Dot Da Genius – Perfect Is The Word

Kid Cudi a lansat de curand „Perfect Is The Word” in colaborare cu Dot Da Genius de pe urmatorul proiect „2 Be Continuum”.L

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..