NoutĂŢi Kidd Kidd

G-Unit – Funkmaster Flex FreestyleG-Unit – Funkmaster Flex Freestyle

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Tony Yayo și Kidd Kidd sau mult mai bine cunoscuți sub numele de G-Unit, ne prezintă un nou freestyle direct de la Funkmaster Flex Show. Pe câteva dintre cele mai clasice instrumentale din hip hop, artiștii ne încântă cu 13 minute de freestyle.

Video: G-Unit – Ahhh ShitVideo: G-Unit – Ahhh Shit

După ce au lansat EP-ul intitulat ”The Beauty Of Independence”, grupul american de hip hop G-Unit revine cu un nou videoclip.

Video: G-Unit – Come UpVideo: G-Unit – Come Up

50 Cent, Lloyd Banks, Young Buck, Kidd Kidd și Tony Yayo ne prezintă o nouă piesă marca G-Unit. Aceasta se numește „Come Up” și beneficiază de un videoclip regizat de Eif Rivera.

Video: Curtis – OJ (feat. Kidd Kidd)Video: Curtis – OJ (feat. Kidd Kidd)

In urma cu putin timp va prezentam aici melodia „OJ”, colaborare a lui Curtis cu Kidd Kidd. De astazi, piesa extrasa de pe mixtape-ul „The Lost Tape” beneficiaza si de videoclip.

Video: Curtis – Get Busy (feat. Kidd Kidd)Video: Curtis – Get Busy (feat. Kidd Kidd)

50 Cent ne prezinta astazi inca un videoclip al unei piese extrase de pe mixtape-ul „The Lost Tape”. Piesa promovata poarta numele „Get Busy” si este un feat. cu Kidd Kidd.

Curtis – O.J. (feat. Kidd Kidd)Curtis – O.J. (feat. Kidd Kidd)

50 Cent ne-a facut astazi cadou ultimul single, inainte de lansarea mixtape-ului sau „The Lost Tape”, ce este programata pentru aceasta noapte. Piesa poarta numele „O.J.” si este realizata in colaborare cu Kidd Kidd. Va invitam sa o ascultati putin mai jos.

Curtis – Get Busy (feat. Kidd Kidd)Curtis – Get Busy (feat. Kidd Kidd)

Mai sunt doar 3 zile pana ce 50 Cent si DJ Drama vor lansa mixtape-ul „The Lost Tape”, iar astazi putem asculta un nou single de pe acest material. Piesa se numeste „Get Busy” si este realizata in colaborare cu Kidd Kidd. Va invitam sa o ascultati putin mai jos.

Video: Curtis – Niggas Be Schemin (feat. Kidd Kidd)Video: Curtis – Niggas Be Schemin (feat. Kidd Kidd)

Pana la lansarea proiectului „The Lost Tape” ce va avea loc pe 22 mai 2012, 50 Cent ne mai face cadou inca un videoclip. Piesa aleasa se numeste „Niggas Be Schemin” si este un feat. cu Kidd Kidd, fiind extrasa de pe mixtape-ul „The Big 10”.

Video: Kidd Kidd – Lord Have MercyVideo: Kidd Kidd – Lord Have Mercy

Kidd Kidd ne surprinde in aceasta dimineata cu un nou videoclip. Piesa aleasa poarta numele de „Lord Have Mercy” si va fi inclusa pe viitorul mixtape al artistului ce va fi lansat la G-Unit Records in aceasta vara. Va invitam sa vedeti clipul putin mai jos.

Video: 50 Cent – Shooting Guns (Feat. Kidd Kidd)Video: 50 Cent – Shooting Guns (Feat. Kidd Kidd)

In cursul zilei de astazi a fost lansat videoclipul piesei ”Shooting Guns” semnata 50 Cent feat. Kidd Kidd.

Video: Tony Yayo Feat. 50 Cent, Shawty Lo & Kidd Kidd – „Haters”Video: Tony Yayo Feat. 50 Cent, Shawty Lo & Kidd Kidd – „Haters”

50 Cent ne prezinta un nou clip, de data asta alaturi de Tony Yayo, Shawty Lo si Kidd Kidd pentru piesa „Haters”.
De productie s-a ocupat Jaime Clark, iar directorul a fost Mr. Boomtown.
Mai jos aveti clipul, care zic ca arata destul de bine.

Tony Yayo – Haters (Feat. 50 Cent, Shawty Lo, Roscoe Dash & Kidd Kidd)Tony Yayo – Haters (Feat. 50 Cent, Shawty Lo, Roscoe Dash & Kidd Kidd)

Aceasta este versiunea oficiala a noului single, marca Tony Yayo. Colaboratorii sai se pot vedea foarte usor si pe artwork si nu cred ca mai au nevoie de nicio prezentare.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..