NoutĂŢi Kirko Bangz

Mixtape: Kirko Bangz – Progression 3 (Ascultă / Descarcă)Mixtape: Kirko Bangz – Progression 3 (Ascultă / Descarcă)

Rapperul american Kirk Jerel Randle sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Kirko Bangz a revenit cu un nou mixtape! După ce în anul 2009 a lansat ”Progression” iar în anul 2012 ”Progression 2: A Young Texas Playa”, anul 2013 ne aduce din partea artistului mi..

Video: Meek Mill – Young & Gettin It (feat. Kirko Bangz)Video: Meek Mill – Young & Gettin It (feat. Kirko Bangz)

Pentru că astăzi va avea loc lansarea albumului „Dreams And Nightmares”, Meek Mill s-a gândit să ne ofere ca bonus și videoclipul piesei ce poartă numele „Young & Gettin It”. Melodia este interpretată alături de Kirko Bangz, fiind produsă de Jahlil Beats.

Meek Mill – Young & Gettin It (feat. Kirko Bangz)Meek Mill – Young & Gettin It (feat. Kirko Bangz)

In asteptarea albumului „Dreams & Nightmares” ce va fi lansat pe 30 octombrie, Meek Mill ne-a facut cadou un nou single extras de pe acesta. Piesa se numeste „Young & Gettin It” si este realizata in colaborare cu Kirko Bangz.

Video: Trae The Truth – I’m From Texas (feat. Z-Ro, Kirko Bangz, Bun B, Slim Thug & Paul Wall)Video: Trae The Truth – I’m From Texas (feat. Z-Ro, Kirko Bangz, Bun B, Slim Thug & Paul Wall)

Trae The Truth revine astazi in atentia noastra cu un nou videoclip. Melodia aleasa se numeste „I’m From Texas” si ii are ca invitati pe Z-Ro, Kirko Bangz, Bun B, Slim Thug & Paul Wall.

Kirko Bangz – Nasty Nigga (feat. Tyga)Kirko Bangz – Nasty Nigga (feat. Tyga)

In aceasta dimineata va prezentam o noua piesa ce ii poarta semnatura lui Kirko Bangz. Aceasta se numeste „Nasty Nigga” si este realizata in colaborare cu Tyga.

Trae The Truth – Im From Texas (feat. Z-Ro, Kirko Bangz, Bun B, Slim Thug & Paul Wall)Trae The Truth – Im From Texas (feat. Z-Ro, Kirko Bangz, Bun B, Slim Thug & Paul Wall)

Trae The Truth ne ofera astazi spre ascultare o noua melodie. „Im From Texas” este o colaborare cu Z-Ro, Kirko Bangz, Bun B, Slim Thug si Paul Wall. Piesa este produsa de 1500 Or Nothin si o puteti asculta in continuarea acestui articol.

Ace Hood – Double Cup (feat. Bun B & Kirko Bangz)Ace Hood – Double Cup (feat. Bun B & Kirko Bangz)

Ace Hood ne prezinta astazi un nou single ce poarta numele „Double Cup”. Melodia a fost realizata alaturi de Bun B si Kirko Bangz si urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul lui Ace Hood denumit „Body Bag Vol. 2” ce va fi lansat pe 17 august 2012.

Kirko Bangz – Walk On Green (feat. French Montana)Kirko Bangz – Walk On Green (feat. French Montana)

Kirko Bangz a lansat un nou single ce poarta numele „Walk On Green”. Melodia a fost realizata in colaborare cu French Montana si urmeaza sa fie inclusa pe mixtape-ul „Procrastination Killz 4” ce va fi lansat pe 20 august.

Redman – Drank In My Cup (Remix)Redman – Drank In My Cup (Remix)

Redman a preluat instrumentalul piesei „Drank In My Cup” de la Kirko Bangz si a realizat un remix ce se numeste „Smoke, Drink & Fuck”. Va invitam sa ascultati sau sa descarcati acest remix putin mai jos.

Chamillionaire – I Think Im In LoveChamillionaire – I Think Im In Love

Chamillionaire „crede ca s-a indragostit”. Si acesta a fost un motiv suficient de bun sa stea, sa asculte, sa analizeze si sa aleaga un beat suficient de potrivit pentru noua sa melodie, „I Think Im In Love”.

Video: Kirko Bangz – Drank In My Cup (Remix) (feat. 2 Chainz & Juelz Santana)Video: Kirko Bangz – Drank In My Cup (Remix) (feat. 2 Chainz & Juelz Santana)

Dupa cum va anuntam acum ceva timp aici, astazi a fost lansat videoclipul remixului piesei „Drank In My Cup”. Piesa este interpretata de Kirko Bangz feat. 2 Chainz si Juelz Santana, iar videoclipul a fost regizat de Mr. Boomtown. Putin mai jos puteti vedea acest nou clip.

Video: Slim Thug – My Car (feat. Kirko Bangz & Doughbeezy)Video: Slim Thug – My Car (feat. Kirko Bangz & Doughbeezy)

In aceasta seara va prezentam un nou videoclip semnat Slim Thug. Piesa aleasa pentru videoclip se numeste „My Car” si a fost realizata in colaborare cu Kirko Bangz si Doughbeezy. Videoclipul poate fi gasit putin mai jos.

Kirko Bangz – Drank In My Cup (Remix) (feat. 2 Chainz & Juelz Santana)Kirko Bangz – Drank In My Cup (Remix) (feat. 2 Chainz & Juelz Santana)

La aproape un an de la lansarea piesei „Drank In My Cup”, Kirko Bangz ne prezinta astazi remixul oficial al acesteia. Remixul este realizat in colaborare cu 2 Chainz si Juelz Santana si se pare ca vom avea parte si de un videoclip la aceasta varianta a piesei.

Fat Joe – Another Round (Remix) (feat. Chris Brown, Mary J Blige, Fabolous & Kirko Bangz)Fat Joe – Another Round (Remix) (feat. Chris Brown, Mary J Blige, Fabolous & Kirko Bangz)

Astazi ascultam un remix al melodiei Another Round a lui Fat Joe si Chris Brown. Remixul aduce in plus trei voci: Mary J Blige, Fabolous si Kirko Bangz. Mai jos este disponibil si link-ul pentru download.

J. Cole – Drank In My Cup (Freestyle)J. Cole – Drank In My Cup (Freestyle)

Dupa ce pe internet a vuit o versiune furata din studio de catre wannabe-ul Kirko Bangz, J. Cole anunta, in decursul acestei dimineti freestyle-ul oficial „Drank In My Cup”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..