NoutĂŢi kiss fm

Psihotrop a lansat primele piese din cadrul proiectului „Mihai preda”Psihotrop a lansat primele piese din cadrul proiectului „Mihai preda”

 Psihotrop, tânărul MC din Constanța care a devenit notoriu prin capacitatea sa de a compune „rime pe loc” prezintă un proiect dedicat celor care în acest an vor susține bacalaureatul.

DOC & Motzu & Smiley – Pierdut Buletin @ Radio 21 (Live)DOC & Motzu & Smiley – Pierdut Buletin @ Radio 21 (Live)

  Dacă în zilele precedente ne-am putut bucura de audierea unei înregistrări a piesei „Pierdut Buletin” din cadrul unui post de radio cunoscut în țara noastră, și anume Kiss FM, astăzi putem face același lucru, pentru că DOC & Smiley au fost invitați în studioul Radio 21, unde..

DOC & Smiley – Pierdut Buletin @ Kiss FM (Live)DOC & Smiley – Pierdut Buletin @ Kiss FM (Live)

  După cum bine știți, odată cu lansarea albumului „HD” alături de Motzu, DOC le-a oferit ascultătorilor videoclipul unei alte piese de pe acesta, și anume „Pierdut Buletin”.

Concert: Subcarpaţi @ Zebra / Bacău – 16.02.2013Concert: Subcarpaţi @ Zebra / Bacău – 16.02.2013

Kiss FM şi BlackSheepSound te invită pe data de 16 februarie, la un nou eveniment susţinut de Subcarpaţi  în Bacău, mai exact în Club Zebra. Evenimentul va începe la ora 22:00, iar preţul unui bilet va costa 20 de lei.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..