NoutĂŢi Koma

Serafim – Imaginarium (2018)Serafim – Imaginarium (2018)

Serafim a lansat această săptămână mult așteptatul album Imaginarium. Materialul conține 16 track-uri, produse în mare parte de Ortega dar și de Keri, Dribbler sau eTas. De mix și master s-a ocupat NCTK și Ortega.

Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)

 Este posibil ca anul 2017 să fie anul în care vom avea parte de mult așteptatul material pe care Serafim îl pregătește de câțiva ani, intitulat „Imaginarium”.
 Piesa „Champion Sound”, realizată în colaborare cu Skizzo Skillz, stă drept dovadă pentru cele declarate mai sus.

DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4

DJ Al*Bu

 Albumul la care DJ Al*Bu lucrează este intitulat „Columna”. Până în prezent, artistul a lansat două piese cu scopul promovării sale. Este vorba despre „Săgeți” și „La margine”, cărora li se alătură o a treia piesă.

Serafim – Ritmul meu feat. SiminaSerafim – Ritmul meu feat. Simina

 După o lungă perioadă de liniște, Serafim a revenit cu o nouă piesă intitulată „Ritmul meu”. Aceasta reprezintă o colaborare alături de Simina. Atât producția audio, cât și mixajul și masterizarea, sunt realizate de către Ortega, înregistrările având loc la Daw Studio.

NCTK – SuffNCTK – Suff

Se pare că NCTK este un producător foarte activ – lucru demonstrat de prezența sa într-o mare parte din articolele anterioare, și vine cu ceva noi pentru cei care-i urmăresc activitatea.

S-a lansat noua colecție Krack!S-a lansat noua colecție Krack!

Noua colectie Krack a fost lansata pe siteul oficial al brandului: www.krack.ro.

Noua colectie Krack se lanseaza in exclusivitate la Street Delivery 2014!Noua colectie Krack se lanseaza in exclusivitate la Street Delivery 2014!

Krack pastreaza traditia initiata anul trecut si lanseaza noua colectie in premiera la Street Delivery, ocazie cu care brandul de streetwear autohton sarbatoreste 1 an de la debutul oficial.

Comandă noul set „De cartier” de pe magazinul B.U.G. MafiaComandă noul set „De cartier” de pe magazinul B.U.G. Mafia

Începând din astăzi, în magazinu B.U.G. Mafia veţi putea găsi noile modele de hanorace şi tricouri „De cartier„, aceasta având preţuri între 60 şi 120 de lei, dar pot fi comandate şi în varianta set la 160 de lei.

Streetbrand-ul Krack va fi prezent în avanpremieră în cadrul Street Delivery 2013Streetbrand-ul Krack va fi prezent în avanpremieră în cadrul Street Delivery 2013

In cadrul editiei Street Delivery din acest an isi va face debutul oficial unul dintre cele mai fresh brand-uri de streetwear autohton – Krack – de imaginea caruia se face responsabil Koma – Owner & Creative Director, Koma Studio.

Flou Rege vs. DJ Al*Bu – Trec ZileleFlou Rege vs. DJ Al*Bu – Trec Zilele

Chiar daca zilele zboara, uneori, fara sa ne dam seama, Flou Rege are o singura pretentie: sa-i dam muzica inapoi. El a manifestat aceasta dorinta astazi, prin lansarea piesei „Trec Zilele”. Este a 5-a melodie extrasa de pe materialul sau si al lui DJ Al*Bu, „Eu si muzica”.

Serafim feat. Aforic – PistolerosSerafim feat. Aforic – Pistoleros

Serafim a lansat astazi, 03.02.2012, o noua piesa in colaborare cu Aforic. Materialul pe nume „Pistoleros„, extras de pe albumul „Imaginarium” se bucura de un instrumental realizat de Phane si cu un mix/master lucrat de Ortega.

Zeppelin lanseaza vineri, 13.01.2012, „Alpha”Zeppelin lanseaza vineri, 13.01.2012, „Alpha”

Fara prea multe detalii, ci scurt si la obiect, ne anunta Hades Records pe pagina de Facebook, ca la orele 12:00, pe 13.01.2012, se va lansa un nou material prezentat de Serafim, Ortega si Koma.

Butch & Keri – Dinastia CastanilorButch & Keri – Dinastia Castanilor

Butch lanseaza o noua piesa, in colaborare cu Keri, aceasta se numeste „Dinastia Castanilor„, si este produsa de Keri, mix master-ul fiind realizate de DJ Undoo in Daw Studio.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..