NoutĂŢi Krem

Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!

 La sfârșitul anului trecut, mai precis pe data de 22 noiembrie, DJ Undoo a lansat un nou material, intitulat „The Crown of Life”, prin intermediul unui concert de lansare în București.

Concert: Omu Gnom – 5 ani de „Ai grijă să n-ai griji” + Lansare EP „Criminal liric în serie Vol. I” @ București – 14.05.2016Concert: Omu Gnom – 5 ani de „Ai grijă să n-ai griji” + Lansare EP „Criminal liric în serie Vol. I” @ București – 14.05.2016

 Ziua de 14 mai este zi de sărbătoare pentru Omu Gnom și susținătorii săi, pentru că artistul aniversează cei cinci ani de existență a primului album solo al artistului, „Ai grijă să n-ai griji”, printr-un concert!
 Evenimentul va avea loc în București, în clubul fabrica, iar p..

Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”Interviu: Dilimanjaro „Muzica poate fi și un combustibil bun dar și un medicament bun, trebuie doar explorată, sunt nenumărate lumi ce așteaptă să fie vizitate.”

 Întâmpinăm anul 2016 alături de un artist drag nouă, care, pe lângă faptul că ne prezintă diverse idei și concepte prin intermediul muzicii sale, are o personalitate demnă de a fi descoperită, pe care am ales să o „explorăm” parte cu parte prin intermediul interviului realizat a..

Înregistrare: Sișu Tudor @ Adevărul Live – 14.07.2015 (Video)Înregistrare: Sișu Tudor @ Adevărul Live – 14.07.2015 (Video)

 Probabil v-ați obișnuit cu seria emisiunilor „Adevărul LIVE” organizate de ziarul Adevărul în care sunt invitați artiști din hip hop-ul românesc. Ei bine, aceasta continuă, de această dată avându-l ca invitat pe Sișu Tudor.

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part.4)Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part.4)

La începutul acestui an, echipa BlackSheepSound a lansat un editorial intitulat „Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?”.

Înregistrare: Krem @ „Adevărul Live” – 29.06.2015 (Video)Înregistrare: Krem @ „Adevărul Live” – 29.06.2015 (Video)

Krem a fost învitat astăzi în cadrul emisiunii online „Adevărul LIVE” unde a discutat cu gazda emisiunii, Victor Arvunescu, despre teatru, hip hop și industria muzicală din România.

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part. 3)Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part. 3)

Bine v-am regăsit la unul dintre cele mai indrăgite editoriale ale site-ului nostru, realizate în acest an. Pentru a treia oară vă aducem la cunoștintă părerile artiștilor români de hip hop despre genul muzica în care ei își defășoară activitatea.

Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”

  Deoarece rap-ul înseamnă „unitate”, e de la sine înțeles faptul că acesta înseamnă și „egalitate”, tocmai de aceea am hotărât ca astăzi să port o discuție cu o reprezentantă a sexului frumos, și anume cu Gani – cea care a avut curajul să rimeze într-o lume guvernată de..

Video: Omu Gnom – Consumerism feat. CarbonVideo: Omu Gnom – Consumerism feat. Carbon

Piesa „Consumerism” se regăsește pe albumul „Atenție la neatenție partea a II-a”, semnat de către Omu Gnom și lansat aproape acum un an, iar după cum vă anunțam încă din luna februarie a acestui an, aceasta a lucrat la videoclipul acestei piese realizate în colaborare cu Carbon.

KREM & Silviu Mircescu – Piața TeatruluiKREM & Silviu Mircescu – Piața Teatrului

 Ultimele zile au fost destul de aglomerate pentru hip-hop-ul românesc și nu prea reușesc să postez tot ceea ce apare, exact la timp. Oricum, se pare că Krem & Silviu Mircescu ne încântă cu o nouă piesă intitulată „Piața Teatrului”.

Krem feat. Adina – DoareKrem feat. Adina – Doare

Nu mai este niciun secret că artiștii rap scriu versuri având că subiecte propriile experiențe de viață. Este și cazul lui Krem care a lansat astăzi piesa ”Doare”, în colaborare cu Adina (ex-Heaven). Povestea melodiei ilustează o parte din copilăria tânărului artist.

Krem – Când Răsare SoareleKrem – Când Răsare Soarele

Krem ne face, astăzi, cunoștință cu primul său single lansat sub egida Mango Records, „Când Soarele Răsare”. Această piesă a fost produsă de Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin), care s-a ocupat, împreună cu Idu Andrei, și de aranjamentul muzical.

Lansare: Omu Gnom – ”Atenție la Neatenție II” @ București – 27.06.2014Lansare: Omu Gnom – ”Atenție la Neatenție II” @ București – 27.06.2014

Așa cum v-am anunțat, Omu Gnom urmează să lanseze „Atenție la Neatenție II” și la București. Evenimentul va avea loc pe data de 27.06.2014 în Club Fabrica, intrarea fiind posibilă începând cu ora 21:00, prețul unui bilet constând în 15 ron.

Smokey & KREM – Tripu’ unei nopți de vară @ București – 1.06.2014Smokey & KREM – Tripu’ unei nopți de vară @ București – 1.06.2014

Duminică, 1 iunie, Smokey & KREM vă așteaptă la ultimul trip din Elephant Pub, București. Ei îi vor avea ca invitați pe Arssură, Alina Chinie (RedBlonde), Arspoetica, Silviu Mircescu, O.N., SickSound, Gun Fu, Omu Gnom, Praetor și Dj Undoo.

Video: Krem – La un pas de moarte w/ DJ GreWu, SinScape & Vali RaduVideo: Krem – La un pas de moarte w/ DJ GreWu, SinScape & Vali Radu

Krem a lansat astăzi videoclipul piesei ”La un pas de moarte”, cea mai emoționantă piesă din cariera sa de până acum.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..