NoutĂŢi Krepoo

Krepoo a lansat cel de-al doilea material discografic, intitulat „Dinnouclasic”Krepoo a lansat cel de-al doilea material discografic, intitulat „Dinnouclasic”

 După ce la sfârșitul anului 2015, Krepoo a lansat primul material intitulat „Instabil”, acesta revine cu un nou album!
 Acesta se intitulează „Dinnouclasic” și cuprinde un număr de 12 piese ce marchează colaborări cu: Carpatin, C.o.D

Kefren a lansat materialul „Ultima dinastie” in mediul onlineKefren a lansat materialul „Ultima dinastie” in mediul online

Kefren

 Puțin cunoscutul MC, Kefren, a lansat astăzi, 8 mai, albumul „Ultima dinastie”. Albumul, apărut în mediul online, conține 12 piese și colaborări cu artiști mai mult sau mai puțin cunoscuți din scena underground românească.
 Pe materialul apar colaborări cu DJ Core, C.o.D

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Video: Krepoo – Hrană pentru sufletVideo: Krepoo – Hrană pentru suflet

„Hrană pentru suflet” este una din piesele bonus de pe materialul „Instabil”, semnat de către Krepoo, despre care v-am scris în ultima zi a anului trecut.

Promovare: Dima – Îi dau blană (cu Carpatin, Krepoo și Kefren)Promovare: Dima – Îi dau blană (cu Carpatin, Krepoo și Kefren)

 Dima Mădălin George, cunoscut în trecut sub pseudonimul DmG cu care a semnat mixtape-ul lansat în 2009 intitulat „Carpe diem”, revine în acest an sub numele de Dima.

Releveu – Iasomie (cu C.o.D)Releveu – Iasomie (cu C.o.D)

 De curând ne-am putut bucura de audierea unei noi piese din partea lui Releveu, și anume „Pastel”. Astăzi putem repeta această experiență deoarece artistul a lansat o altă piesă.
 Aceasta este intitulată „Iasomie” și reprezintă o colaborare cu C.o.D

C.o.D. – Punct!C.o.D. – Punct!

 Buzăul este prezent pe harta orașelor în care mișcarea underground este susținută și prin aportul activității lui C.o.D., activitate care poate fi caracterizată ca fiind foarte productivă.

Promovare: Krepoo – Instabil (Album)Promovare: Krepoo – Instabil (Album)

 În acest articol vă voi prezenta un material a cărui lansare a avut loc în 2015. Este vorba despre albumul „Instabil”, semnat de către Krepoo, artist din Buzău alături de care seria promovărilor pe BlackSheepSound continuă.

Promovare: Compilația „Unitate prin Diversitate” Vol. 5 (Descarcă / Ascultă)Promovare: Compilația „Unitate prin Diversitate” Vol. 5 (Descarcă / Ascultă)

 Compilația „Unitate prin Diversitate” a ajuns la volumul cu numărul 5.

C.o.D – Recapitulare feat. JagerC.o.D – Recapitulare feat. Jager

După piesele „Rece” și „Deraieri ocazionale”, C.o.D. este iar în atenția noastră cu cea mai recentă piesă intitulată „Recapitulare”, reprezentând o colaborare cu Jager, membru al trupei Gun Fu.

C.o.D – Deraieri ocazionale (feat. Ra’)C.o.D – Deraieri ocazionale (feat. Ra’)

În această seară C.o.D ne vorbește despre unele deraieri ocazionale, lansând piesa cu același nume, care reprezintă un alt extras de pe albumul „Apusul care mi-a vestit Sfârșitul”.

Video: C.o.D. – Rece feat. ReleveuVideo: C.o.D. – Rece feat. Releveu

„Rece” este o piesă extrasă de pe albumul „Șapte zile în întuneric” semnat de către C.o.D. fiind lansat acum câteva luni și reprezentând o colaborare cu boemul Mircea Enescu cunocut în scena de hip hop românesc sub apelativul de Releveu.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..