NoutĂŢi Kritiku

Rotaru – Pe viață și pe moarteRotaru – Pe viață și pe moarte

 Rotaru, membru al trupei Subasediu, a lansat o nouă piesă pe parcursul zilei de ieri. Aceasta este intitulată „Pe viață și pe moarte” și a fost înregistrată la Cojones Records, pe un instrumental realizat de colegul său de trupă pe nume Kritiku.

Turneu: Concerte de lansare pentru materialu Rotaru – Unitate, în luna maiTurneu: Concerte de lansare pentru materialu Rotaru – Unitate, în luna mai

 Materialul „Unitate” realizat de către Rotaru în colaborare cu Kritiku, care acum câteva ore a devenit disponibil pentru a fi descărcat, va beneficia în luna mai de un turneu de promovare pentru patru orașe din România.

Album: Kritiku & Rotaru – Unitate (Descară/Copertă/Tracklist/Ascultă)Album: Kritiku & Rotaru – Unitate (Descară/Copertă/Tracklist/Ascultă)

UPDATE 30 aprilie: Începând de astăzi materialul celor doi membri al trupei Subasediu, intitulat „Unitate”,  poate fi descărcat folosind linkul postat mai jos.

Subasediu – Pe ziduri cu DJ FlowSubasediu – Pe ziduri cu DJ Flow

„Pe ziduri” este numele unei noi piese lansate de trupa Subasediu, de audierea căreia ne putem bucura astăzi. Aceasta a fost înregistrată la Cojones Records, pe un instrumental realizat de beatmaker-ul trupei respective, pe nume Kritiku.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Promovare: Kritiku – FlyPromovare: Kritiku – Fly

Începutul anului 2016 marca lansarea unei noi piese din partea băieților de la Subasediu, care, de asemenea, anunța apariția unui nou material din partea a doi membri ai trupei respective, și anume Kritiku & Rotaru.

Promovare: Kritiku & Rotaru – Unitate (cu Aftimescu)Promovare: Kritiku & Rotaru – Unitate (cu Aftimescu)

 Vă mai amintiți de trupa Subasediu? Pe parcursul anului 2015 membrii săi au fost prezenți în cadrul multor concerte, au lansat noi piese, drept pentru care numele trupei a putut fi întâlnit de mai multe ori pe BlackSheepSound.

Kritiku & Rotaru – N-am pierit (feat. ViKloth)Kritiku & Rotaru – N-am pierit (feat. ViKloth)

Plini de simț patriotic, Kritiku & Rotaru „reprezintă același neam fericit” prin intermediul piesei ce poartă numele de „N-am Pierit”, lansată ieri în mediul online.

Promovare: Subasediu – Clasic (Video)Promovare: Subasediu – Clasic (Video)

Mai țineți minte când v-am spus că o să mai auziți de băieții de la Subasediu? Ei bine, se pare că am avut dreptate, căci Cristi, Rotaru și Bullet au lansat pe internet o nouă piesă intitulată „Clasic”. Aceasta beneficiază și de un videoclip, având premiera aici.

Promovare: Subasediu – Reprezintă-te (Video)Promovare: Subasediu – Reprezintă-te (Video)

 Mai țineți minte când vi i-am prezentat pe băieții de la Subasediu cu piesa intitulată „Bine ai venit”? Dacă nu, trebuie să vă aduc aminte că Subasediu înseamnă trei MC (Rotaru, Bullet și Cristi) și un producător adică Kritiku.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..