NoutĂŢi KRS-One

„The World Is MIND” este numele celui mai nou material lansat de către KRS-One!„The World Is MIND” este numele celui mai nou material lansat de către KRS-One!

KRS-One

 Ziua de 9 mai a fost marcată de lansarea unui nou material din partea lui KRS-One. Al treilea la număr în discografia sa, acesta și-a făcut apariția la doi ani de la lansarea albumului „Now Hear This”.

20.02.2017: Albumul „The Awakening” al lui Lord Finesse împlinește 21 de ani de la lansare!20.02.2017: Albumul „The Awakening” al lui Lord Finesse împlinește 21 de ani de la lansare!

Lord Finesse

 În urmă cu 21 de ani, pe data de 20 februarie, Lord Finesse lansa albumul cu numărul trei în discografia sa.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

10.10.2016: În urmă cu 21 de ani, KRS-One își lansa cel de-al doilea album solo!10.10.2016: În urmă cu 21 de ani, KRS-One își lansa cel de-al doilea album solo!

  Pe data de 10 octombrie 1995, KRS-One își lansa cel de-al doilea album solo, cu nume eponim. Inițial, titlul acestuia ar fi trebuit să fie „Hip-Hop vs.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

28.09.2016: KRS-One lansa albumul „Return of the Boom Bap” în urmă cu 23 de ani!28.09.2016: KRS-One lansa albumul „Return of the Boom Bap” în urmă cu 23 de ani!

Sursă foto: 1994hiphop.com
 „Return of the Boom Bap” este titlul primului material solo, oficial, din discografia lui KRS-One, lansat pe data de 28 octombrie 1993.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Album: KRS-One – Now Hear This (Tracklist/ Ascultă)Album: KRS-One – Now Hear This (Tracklist/ Ascultă)

  După cum v-am anunțat într-un articol anterior, luna această găzduiește lansarea unui nou material care poartă semnătura lui KRS-One, al cărui nume este „Now Hear This”.

KRS-One – Sound ManKRS-One – Sound Man

După cum ați putut afla într-un articol anterior, luna aceasta va găzdui lansarea unui nou material care poartă semnătura lui KRS-One. Numele albumului este „Now Hear This” iar primul extras de pe acesta este reprezentat de piesa „Drugs Won”.

KRS-One se pregătește de lansarea unui nou material!KRS-One se pregătește de lansarea unui nou material!

Anul 2015 rămâne unul productiv pentru hip hop-ul din întreaga lume, iar o altă dovadă a acestui fapt este știrea care ne anunță că The Teacha mai are ceva de „predat”, astfel încât va lansa un nou material.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Ăsta e el: Invitatul celei de-a 6-a ediții a emisiunii MIC Check!Ăsta e el: Invitatul celei de-a 6-a ediții a emisiunii MIC Check!

 După cum bine știți, în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii MIC Check am avut ocazia să îi ascultăm pe Brugner, DJ Dox și NCTK. De această dată, invitatul este unul dintre cei mai apreciați artiști ai „noului val”.

Cea de a 5-a ediție a emisiunii MIC Check va avea parte de doi invitați!Cea de a 5-a ediție a emisiunii MIC Check va avea parte de doi invitați!

 După cum bine știți, ultima ediție a emisiunii MIC Check l-a avut ca invitat pe KRS-One și, spre surprinderea mea, se pare că ediția respectivă este și cea mai puțin ascultată. Probabil că intervine, din nou, problema lipsei de cultură față de hip hop a publicului român.

Jamalski va concerta pentru prima dată în România!Jamalski va concerta pentru prima dată în România!

În acest sfârșit de săptămână, pe 14 august,  Jamalski va susține primul său concert în România! Evenimentul organizat de HipHopLive.ro,  Area Brașov și Miliția Skate se va desfășura într-un cadru primitor, pe țărmul Mării Negre, în clubul Goblin din Vama Veche.

Video: Mobb Deep @ Airfield FestivalVideo: Mobb Deep @ Airfield Festival

 Dacă ați urmărit site-ul în zilele trecute, ați avut ocazia să vedeți și o înregistrare din cadrul concertului pe care KRS-One l-a susținut la Airfield Festival, în România. Ei bine, de această dată am plăcerea să vă arăt o altă filmare, ce îi are în prim-plan pe Mobb Deep.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..