NoutĂŢi la coka nostra

Interviu: Snowgoons „Mi-aș dori ca noua generație să ofere mai mult respect rădăcinilor și creatorilor hip hop-ului”Interviu: Snowgoons „Mi-aș dori ca noua generație să ofere mai mult respect rădăcinilor și creatorilor hip hop-ului”

Snowgoons

 Primul interviu din această lună calendaristică, care este, totodată și primul din acest an, țintește spre hip hop-ul practicat în afara țării noastre, și anume în Germania.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: La Coka Nostra – Dark Day RoadVideo: La Coka Nostra – Dark Day Road

 Odată cu lansarea noului material intitulat „To Thine Own Self Be True”, grupul cunoscut sub numele de La Coka Nostra a lansat și un prim videoclip dedicat primei piese din cadrul albumului respectiv.

Album: La Coka Nostra – „To Thine Own Self Be True” (Cumpără / Ascultă)Album: La Coka Nostra – „To Thine Own Self Be True” (Cumpără / Ascultă)

  Grupul La Coka Nostra, format din Slaine, Ill Bill, Danny Boy și DJ Lethal, a lansat noul album denumit „To Thine Own Self Be True”, care este compus din 12 piese.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Slaine oferă detalii referitoare la viitorul videoclip pe care grupul La Coka Nostra îl va lansa!Slaine oferă detalii referitoare la viitorul videoclip pe care grupul La Coka Nostra îl va lansa!

  Pe parcursul acestei toamne, grupul La Coka Nostra a lansat două noi piese extrase din cadrul viitorului material denumit „To Thine Own Self Be True”, aceastea fiind intitulate „Stay True”, respectiv „Waging War”, cea din urmă având parte și de un videoclip.

22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!

  „God of the Serengeti” este titlul pe care îl poartă cel de-al doilea material discografic din cariera solo a lui Vinnie Paz, acesta fiind lansat în urmă cu patru ani, pe data de 22 octombrie 2012, prin intermediul label-ului Enemy Soil.

Video: La Coka Nostra – Waging War feat. Rite HookVideo: La Coka Nostra – Waging War feat. Rite Hook

 Odată cu lansarea piesei intitulate „Stay True”, am aflat că pe data de patru noiembrie a acestui an, membrii grupului muzical La Coka Nostra vor lansa un nou material discografic.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Slaine a lansat un nou EP, alături de videoclipul piesei care îi poartă numele!Slaine a lansat un nou EP, alături de videoclipul piesei care îi poartă numele!

 Ziua de astăzi a fost marcată lansarea unui nou material din partea unuia dintre membrii grupului La Coka Nostra, și anume Slaine, care, pe lângă faptul că va lansa un album alături de colegii săi de trupă, le oferă ascultătorilor săi un nou proiect solo.

La Coka Nostra – Stay TrueLa Coka Nostra – Stay True

  Au trecut patru ani de la ultimele materiale lansate de către La Coka Nostra, mai precis „The Maple Leaf Massacre” și „Masters of the Dark Arts”, care s-au dovedit a fi apreciate de către ascultătorii de rap din străinătate.

Loki @ BlackSheepSound.roLoki @ BlackSheepSound.ro

Ne place să colaborăm cu artiștii de peste ocean, iar după B-Real am luat legătura cu Loki, care tocmai a lansat noul său videoclip la piesa ”Out of my mind”, ce este în colaborare cu ILL BILL, membru La Coka Nostra, Sick Jacken și Jaysaun.

Video: LOKI ft. Sick Jacken, ILL BILL & Jaysaun – Out of my mindVideo: LOKI ft. Sick Jacken, ILL BILL & Jaysaun – Out of my mind

LOKI lanesează noul său videoclip în colaborare cu Sick Jacken (The Psycho Realm), ILL BILL (La Coka Nostra/Non-Phixion) și Jaysaun (Special Teamz).
Piesa se numește ”Out of my mind” și vine alături de o producție asigurată de Loki alături de J-DOG din Ungaria.

Video: La Coka Nostra – Letter To OuischVideo: La Coka Nostra – Letter To Ouisch

La Coka Nostra revine astazi cu un nou videoclip. Piesa aleasa este „Letter To Ouisch”, produsa de Ill Bill. Aceasta este extrasa de pe materialul „Masters of the Dark Arts”. De regia clipului s-a ocupat chiar Danny Boy O’Connor.

Video: La Coka Nostra – Creed of the GreedierVideo: La Coka Nostra – Creed of the Greedier

La scurt timp de la lansarea albumului „Masters Of The Dark Arts”, grupul La Coka Nostra ne-a oferit un nou videoclip. Piesa ce beneficiaza de acesta se numeste „Creed Of The Greedier” si a fost produsa de Sicknature.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..