NoutĂŢi La Familia

Video: La Familia feat. Connect-R – CurajVideo: La Familia feat. Connect-R – Curaj

 După ce au lansat videoclipurile pieselor „În realitate” și „FAK” alături de documentarul realizat în două părți, Sișu și Puya, adică trupa La Familia revin cu cea de-a treia piesă care este promovată cu ajutorul unui videoclip.

Video: Documentar La Familia Partea IIVideo: Documentar La Familia Partea II

La Familia
  Cea de-a doua parte a documentarului legat de activitatea grupului La Familia este acum disponibil spre a fi vizionat. Acesta a fost lansat pe canalul de YouTube al grupului respectiv, unde este disponibilă și prima parte.

Video: La Familia cu Jianu – FAKVideo: La Familia cu Jianu – FAK

 După videoclipul primei piese extrasă de pe albumul de revenire al trupei La Familia, intitulată „În realitate”, aceștia revin cu o nouă melodie ce respectă aceste reguli.

Trupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de GuzTrupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de Guz

 Una dintre cele mai cunoscute trupe din hip hop-ul românesc se reîntorc pe scenă, este vorba de La Familia, formația compusă din Puya și Tudor Șisu.

Video: Documentar La Familia Partea I (+ Data de lansare a primei piese)Video: Documentar La Familia Partea I (+ Data de lansare a primei piese)

La Familia
  După cum bine știți, grupul La Familia s-a reunit și urmează să lanseze un nou material discografic. Acesta va purta denumirea de „Codul bunelor maniere”, iar prima piesă extrasă din cadrul acstuia va apărea pe data de 20 Aprilie.

Un nou material din partea trupei La Familia va fi lansat în acest an!Un nou material din partea trupei La Familia va fi lansat în acest an!

La Familia

 Anul 2017 va găzdui lansarea unui nou material al binecunoscutei trupe de hip hop La Familia. Vestea apariției sale a fost făcută publică pe parcursul zilei de ieri, pe rețeaua de socializare Facebook, de către Puya, unul dintre membrii grupului respectiv.

Sișu a lansat prima piesă extrasă de pe viitorul său EP, alături de Puya!Sișu a lansat prima piesă extrasă de pe viitorul său EP, alături de Puya!

 Cât de mult vă doreați să ascultați o nouă piesă semnată de către La Familia? Sișu a lansat prima piesă extrasă de pe noul său EP, intitulat „Uvertura”.

Înregistrare: Sișu Tudor @ Adevărul Live – 14.07.2015 (Video)Înregistrare: Sișu Tudor @ Adevărul Live – 14.07.2015 (Video)

 Probabil v-ați obișnuit cu seria emisiunilor „Adevărul LIVE” organizate de ziarul Adevărul în care sunt invitați artiști din hip hop-ul românesc. Ei bine, aceasta continuă, de această dată avându-l ca invitat pe Sișu Tudor.

La Familia, la fel ca-n prima zi!La Familia, la fel ca-n prima zi!

Era anul 1994 la formarea uneia dintre cele mai iubite trupe din hip hop-ul românec, La Familia. Începuturile erau pe la deschiderea concertelor B.U.G.

10 piese pe care nu le vom uita niciodată10 piese pe care nu le vom uita niciodată

Începem un articol în care am dori să ne amintim de piesele care ne-au marcat pe noi, ascultătorii de hip hop. Credem că toți avem câte-o piesă care nu va ”muri” niciodată și o vom asculta și peste zece ani cu aceeași plăcere ca în prima zi de lansare.

La Familia @ Zero (2001)La Familia @ Zero (2001)

Astazi a fost urcat pe contul lui Puya de pe Youtube un video mai vechi in care apare trupa La Familia, mai precis o inregistrare din anul 2001, din cadrul emisiunii Zero. Aveti mai jos video-ul in care baietii vorbeau de proiectele lor din acea perioada. Va invit sa-l urmarim mai jos.

Istoria Hip Hop-ului: MorometziiIstoria Hip Hop-ului: Morometzii

In 1993, doi baieti din (de acum renumitul) cartier Berceni, Cezar Cristea si Sergiu Istrati, de 18, respectiv 15 ani, influentati de muzica de peste ocean (si anume rap) decid sa formeze trupa Morometzii (numele fiind inspirat din romanul cu titlu omonim al lui Marin Preda si fiind ales intre doua..

Istoria Hip Hop-ului: Da HoodIstoria Hip Hop-ului: Da Hood

Treaba cu trupa Da Hood incepe cam prin “89. “89?! O sa ma credeti nebun si o sa va intrebati de ce afirm asta. Ei bine, cam prin acea perioada, un pusti de numai 12 ani ia contact cu acest mult controversat gen de muzica, Hip-Hop-ul.

Recenzie: Romanian Music Awards 2011 @ Brasov (Poze)Recenzie: Romanian Music Awards 2011 @ Brasov (Poze)

Pe data de 16.09.2011 a avut loc, la Brasov, cel mai asteptat eveniment al anului, Romanian Music Awards.

Sisu si Puya (La Familia) @ Romanian Music Awards 2011Sisu si Puya (La Familia) @ Romanian Music Awards 2011

Din tot playback-ul pe care l-am auzit la Romanian Music Awards 2011, a meritat sa ma uit atunci cand La Familia ai intrat pe scena din Brasov. Anul parca s-a schimbat, nu mai era 2011, ci ’95. Cred ca cu toti ati simtit acest sentiment, pe care nu-l voi uita niciodata.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..